Ik kan hier meestal iets leuks vinden. Grote winkels in Roteerdam en Arnhem. Carlo Colluci truien rond 30 euro.
Kom vanuit Maarn om te shoppen gaat de winkel tussen de middag 30 min dicht omdat het enige zeer jonge personeel pauze moet houden. Het vorige personeel was vertrokken omdat ze ontevreden was. Meewerk... Toon meer
De eerste box die ik ontving viel echt enorm tegen, zaten totaal geen shirts in die zij promoten via social media. Na contact gehad te hebben kon ik mijn box kosteloos inwisselen voor een nieuwe box... Toon meer
The new retro gems with revalued modern second-hand clothes 🌎“Wearing the future” 📦Casual & Vintage mysteryboxes 👕New wave vintage clothes 👇Shop now👇 mysteryfits.com
Nederland
- www.mysteryfits.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichting!!!
Oplichting!!!! Niet bestellen ineens is dit een andere naam, was eerst fashion suprisebox. Die site is al geblokkeerd door de politie!! Alsjeblieft doe aangifte bij de politie! Ze gaat van de ene site naar de andere
Rejoes mysterybox review
Vandaag kreeg ik m’n bestelde Rejoes mysterybox. Het voldeed erg aan de voorkeuren die ik had opgegeven, zoals winter kleding. De maten kwamen ook goed overeen. Ik was verrassend blij met de mooie merk kleding zoals een Northface jas en een Nike trui die ik kreeg.
Rejoes super!
Ik heb net de box ontvangen en de kleding was erg goed. Zoals beloofd heb ik een onderstuk en bovenstuk gekregen. Ik heb veel leuke merk kleding ontvangen zoals North face, BOSS en Tommy. Super blij mee! Bedankt Rejoes.
Slechte klantenservice, geld niet terug gekregen
Bijna een jaar geleden heb ik 'the vintage box' bij Rejoes (toen nog Mysteryfits) gekocht voor €40 exclusief verzendkosten.
Helaas was alles een maat te klein. Hier heb ik toen netjes een mailtje over gestuurd en daarop kreeg ik antwoord dat ik de bestelling gerust retour kon sturend. Toen gaven ze me de keuze of ik een andere doos wilde of dat ik mijn geld terug kreeg. Ik koos toen voor een terugbetaling.
Netjes bij DHL een label aangemaakt en teruggestuurd naar het adres dat zij mij toen gegeven hebben. Nadat DHL mij een mail stuurde dat het pakket was afgeleverd na een week (heel apart, normaal is dit al na 1-2 dagen afgeleverd) ging ik ervan uit dat ik mijn geld na 2 weken terug zou krijgen.
Na 2 weken had ik nog mijn geld niet terug en dacht ik eens een mailtje te sturen. Hier heb ik toen geen antwoord op gekregen. Hierna heb ik om de maand nog meer mails gestuurd, maar ik heb nergens meer antwoord op gekregen.
Kortom: Slechte klantenservice en geen terugbetaling na het retourneren.
Het gaat om bestelnummer #17526093
Service van niks
Box besteld en kreeg zonder opgaaf van reden ineens geld teruggestort. Zonder enige toelichting. Op mail wordt niet gereageerd.
Een review op Google geplaatst, hierop werd gereageerd met de melding dat ze alsnog graag een box wilden toesturen.
Ze hadden me hier ook over gemaild. Op dit aanbod ben ik ingegaan, maar vervolgens krijg ik wederom 0 respons…
Vast een mooi product, maar een service van niks.
Klantenservice erg slecht. Nog wachtende op mijn pakket.
Bijna 2 weken geleden een vintage box besteld. 4 dagen geleden een mail mogen ontvangen dat mijn box onderweg is maat tot dusver niks mogen ontvangen. Meerdere malen geprobeerd om contact te leggen via de mail en Instagram om te vragen of ze een update kunnen geven over mijn bestelling, maar je wordt gewoon genegeerd.. Lijkt me niet dat je klanten zo behandeld maar dat kan aan mij liggen. Ik heb de hoop op een reactie opgegeven en zal wel zien of mijn pakketje ooit nog komt. Ik kom in ieder geval niet terug. (review zal ik pas aanpassen indien ik mijn box nog ga ontvangen). Denk na voordat je hier wat ga kopen..
Update: pakketje vandaag binnen gekomen, dus 3 sterren. Klantenservice is echter wel een behoorlijk verbeterpunt.
Vintage, casual en de Y2K box!!
Ik had de vintage, casual en de Y2K besteld. Geen voorkeuren aangegeven zodat ik echt verrast zou worden. En dat werd ik zeker!
In elke box (geen idee welke welke was) zaten diverse items met bekende merken van Levi’s, urban outfitters, nike en puma.
De broeken waren low waist, ik vind dat persoonlijk niet zo fijn dus zou ik dit aangeven in de beschrijving!
Truien van mooie kwaliteit! Er zat een lamswollen trui in met mooie print en een klein beetje kleur. De dieprode kleur kwam overeen met de baret wat het natuurlijk nog leuker maakt.
Een kleine tegenvaller was dat ik 2 riemen kreeg en een aanhangsel voor aan de riem.
Heb bij meerdere bedrijven vintage boxen besteld maar deze springt er echt bovenuit! Unieke items gekregen die ik normaal niet zou bestellen/kopen maar wat wel super leuk staat!
Erg jammer
Ik heb het binnen gekregen niks was de goeie maat, twee verschillende boxen gekocht zoals een van 3 truien en ik kreeg een jurk…Wou retour doen maar heb nooit iets gehoord en geen geld terug, geen reactie terug via de mail dus geen retour adres..
Top box, alleen mis ik kleurenvoorkeur optie
Mijn mysterybox had precies wat ik had omschreven in de opties wat de website je geeft. Het zorgt ervoor om buiten je comfortzone te shoppen en het verrast je met wat je krijgt. Alleen mis ik nog een optie om kleuren uit te sluiten. Ik wordt heel bleek van beige en zachte kleuren en de tops in mijn box waren allebei beige... ik heb genoeg vrienden die de kleur wel kunnen hebben, maar als een box 1 kleur levert en die kleur is nou net je vijand, dan kan het een teleurstelling zijn. De box is wel super samengesteld en je krijgt niet zomaar random pieces. Als je wil kan je dit als een volledige outfit dragen! Fan.
Y2K mysterybox
Ik heb de Y2K mysterybox besteld en deze binnen 3 dagen al ontvangen! Er zaten veel items in de box en ze waren allemaal van goede kwaliteit en pasten ook zeker bij de Y2k stijl. Sommige items vond ik erg leuk en ook goed bij mij passen, en sommige weer wat minder, maar dat is een risico dat bij een mysterybox komt kijken. Ook was de prijs voor de box veel lager dan voor de items als ik ze per stuk had gekocht.
Erg goede ervaring en zeker een aanrader!
Leuke ervaring!
Ik heb heel vaak een reclame voorbij zien komen van de Mysteryboxen van Rejoes en wou het toch graag een keer proberen!
Toen ik bestelde duurde het ongeveer anderhalve week voor het binnen was.
Ik ben gegaan voor de Vintage Mystery box en ben erg blij met de resultaten!
Ik heb een prachtige low waist broek ontvangen die perfect past en een leuk topje die er geweldig bij staat. De trui die erbij zat is iets te klein maar ik was erg aan het twijfelen over de maat hiervan dus dat heb ik zelf verkeerd ingeschat. Bovendien is dat een risico die bij een mysterybox hoort.
Over het geheel ben ik erg blij met de producten die erin zaten! Het is niet iets dat ik zelf direct uit zou zoeken bij de winkel maar dat vind ik zelf het leuke eraan, een keer wat dragen dat je normaal gesproken niet draagt.
Dat er iets bij zit dat niet jouw smaak is hoort ook bij het risico van een mysterybox.
De kwaliteit van de kleding en accessoires is goed en er zitten geen scheuren of vlekken in.
Erg leuk concept en een hele leuke en goede ervaring! Ik bestel zeker nog een keer!
Goede box
Ik had een Y2K box besteld. De box was goed gevuld de kleding was van goede kwaliteit en schoon. De kleding past goed bij elkaar. Sommige dingen in de box waren niet helemaal mijn stijl, maar dat is het risico en het zeker een heel leuk concept!
Verkeerde producten ontvangen zonder terugbetaling
Superjammer dat ik geen positievere review kan schrijven. In december vorig jaar heb ik 3 boxen besteld, 2 van die boxen bevatten artikelen met verkeerde maten en sweaters vol met duidelijke vlekken. Deze waren voor mij dus onbruikbaar.
Ik heb dit aangegeven en mij werd keurig aangeboden om 2 nieuwe boxen op te sturen, ditmaal wel met schone sweaters in de juiste maat. Ik zou een track en trace code ontvangen van deze verzending.
Na bijna een maand heb ik opnieuw contact opgenomen, omdat ik nog niks had ontvangen. Er werd aangegeven dat het nog een week zou duren voordat de sweaters weer op voorraad zouden zijn, geen probleem gaf ik aan, daar kon ik na al die tijd nog wel op wachten.
Hierna heb ik nooit meer wat van het bedrijf gehoord of ontvangen, tot ik maanden later (dit had uiteraard sneller gekund, maar dit lag aan mijzelf) er toch nog maar een mailtje achteraan heb gestuurd om te vragen of ik nog iets kon verwachten.
Ik kreeg te horen dat de sweater boxen niet meer leverbaar zijn, dus dat de terugbetaling van de boxen direct in gang is gezet. Het geld zou ik 2/3 dagen later op mijn rekening ontvangen. Inmiddels zijn we een week verder en het bedrag staat nog niet op mijn rekening, ik zal er dus nu weer zelf achteraan moeten. Vandaar dat ik me nu toch genoodzaakt zie om, na al die tijd geduldig te zijn geweest, een negatieve review achter te laten.
Ik hoop dat dit bedrijf in de toekomst beter haar best kan doen om te zorgen dat het initiatief van het oplossen van klachten niet bij voor de volle 100% bij klanten ligt.
Leuke Y2K mysterybox (ladies only)
Ik had een Y2K box besteld (oftewel een 'ladies only' box). De box zag er netjes uit en daarnaast zag ik dat er zorgvuldig was nagedacht over de kledingstukken die ik kreeg. De kleuren kon je allemaal goed bij elkaar aantrekken en matchen, waardoor ik eigenlijk een paar hele leuke outfits kon maken. 1 item van de box vond ik niet zo leuk, maar natuurlijk kan het zo zijn dat je niet alle items leuk vindt als je een mysterybox besteld. Alles paste mij ook perfect, wat ik heel fijn vond. Ik ga denk ik wel nog een keer een mysterybox bestellen bij Rejoes.
Wat een ontzettende meuk
Wat een ontzettende meuk. Ook de klantenservice is slecht te bereiken, contact je hen via Instagram krijg je “mail het naar ons”. Terwijl je ook al had gemaild. Meerdere mails gestuurd en geen reactie.
Erg leuk en mooi principe
Erg leuk en mooi principe, de kleding is van goede kwaliteit. Het is echt een verassing wat er in je pakket zit! Er waren wat moeilijkheden met de verzending maar dit is erg netjes opgelost. Zeker een aanrader!
Vintage box bij Rejoes geld waard
De gekozen stukken waren heel leuk en pasten ook goed. Ik vond het fijn dat er keuze gemaakt kon worden voor welk seizoen kleding je wilt. Ik had de vintage box gekocht en voor dat geld is het zeker waard om zo'n box te halen. Ben er erg blij en ga zeker nog een keertje zo'n box halen.
Mystery box y2k
Ik had de mystery box y2k besteld, toen ik hem binnenkreeg verrassende artikelen gekregen. Alles paste mij goed en kwam in goede staat aan! Sommige artikelen vond ik erg leuk en sommige wat minder maar dat heb je met dit soort dingen. Wel overwegend positief! Het duurde wat langer voordat mijn bestelling was verzonden, daarover contact gehad en na iets langer dan een week wel gewoon aangekomen.
Vandaag mijn mystery box ontvangen en…
Vandaag mijn mystery box ontvangen en wat een leuke ervaring zeg! Zoals beloofd een boven en onderstuk in de doos, een gave tas, mooi petje en een heerlijke sweater! Dus nog meer spullen dan ik verwacht had👍🏻