Rejoes / Mysteryfits Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

Ik kan hier meestal iets leuks vinden. Grote winkels in Roteerdam en Arnhem. Carlo Colluci truien rond 30 euro.

Kom vanuit Maarn om te shoppen gaat de winkel tussen de middag 30 min dicht omdat het enige zeer jonge personeel pauze moet houden. Het vorige personeel was vertrokken omdat ze ontevreden was. Meewerk... Toon meer

Ik had de mystery box y2k besteld, toen ik hem binnenkreeg verrassende artikelen gekregen. Alles paste mij goed en kwam in goede staat aan! Sommige artikelen vond ik erg leuk en sommige wat minder maa... Toon meer

De eerste box die ik ontving viel echt enorm tegen, zaten totaal geen shirts in die zij promoten via social media. Na contact gehad te hebben kon ik mijn box kosteloos inwisselen voor een nieuwe box... Toon meer

1. Vintage kledingwinkel

The new retro gems with revalued modern second-hand clothes 🌎“Wearing the future” 📦Casual & Vintage mysteryboxes 👕New wave vintage clothes 👇Shop now👇 mysteryfits.com

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede service en leuk concept

Levering duurde niet al te lang, kleding die erin zat was niet allemaal mijn smaak maar vond het andere wel leuk om te hebben. Zou hier zeker nog eens wat bestellen

19 mei 2023

Fijn geholpen en mooie set kleding…

Het is altijd maar afwachten wat je krijgt en of je het daadwerkelijk past. De eerste keer was dit nog niet zo, maar ik kon de mysterybox omruilen en de tweede keer was het wel raak! Erg fijn geholpen en mooie kleding ontvangen.

16 mei 2023

Aanrader!

Duidelijke communicatie, goede kwaliteit kleren en goede merken. Het jammere was dat ze zeiden dat je 4-5 dingen in je box krijgt maar ik kreeg er maar 3.

16 mei 2023

Dat het niet mijn smaak is wil niet…

Dat het niet mijn smaak is wil niet zeggen dat het slecht is.zaterdag pakket gekregen zondag alles teruggebracht naar de winkel en maandag mijn geld terug minus de verzendkosten wat wel redelijk normaal is.
Ik zag in de winkel in leiden een goed en divers assortiment Harderwijk ga ik zeker nog checken.

13 mei 2023

Slechte service

Op 20 maart een mysterypakket besteld. Op de site stond 2-3 werkdagen. Na een week nog niks ontvangen dus toen gemaild. Ik kreeg een week later reactie en toen was mijn pakketje ook binnen (3 april). Pakketje viel erg tegen, was niet bepaald “vintage”, gewoon 2e hands kleren. Teruggestuurd en een bevestiging gekregen dat hij daar ontvangen is. Ik zou binnen 14 dagen mijn geld terug hebben en een bevestigingsmail krijgen wanneer het geld was verwerkt. Na 14 dagen nog steeds niks terug, dus maar weer gemaild, toen zeiden ze hetzelfde. Ik ben nu (11 mei) weer een week verder en nog steeds niks terug en geen bevestigingsmail.

20 april 2023

Antwoord van Rejoes / Mysteryfits

Hi Quinty, Goed dat je ons bericht hierover. Wat vervelend om te horen hoe het allemaal is gelopen, dit is uiteraard niet de bedoeling . Wij zijn er meteen weer achteraan gegaan voor u en hebben gekeken waar het is misgegaan met de communicatie en terugbetaling. Als het goed is moet u nu een bevestiging hebben ontvangen per mail en zal het z.s.m. worden opgelost!
Nogmaals onze excuses hiervoor.

Rejoes

Zeker een keer leuk om bij te bestellen.

Prima website, bestellen is een makkie. Er staat duidelijk beschreven wat de inhoud van het pakket is. De vintage mystery box is de dag na bestellen verzonden. Ik had wat gedoe met PostNL en mijn pakket is retour afzender gegaan. Mijn bericht is na 2 dagen door Rejoes beantwoord en zij hebben de box nog een keer naar mij toegestuurd. Enige reden om niet de maximale sterren te geven is het feit dat in de broek die ik kreeg, een gat in de broekzak zat. Dit is de binnenkant en dus zelf prima dicht te maken. Maar toch… dit hadden ze kunnen zien voordat de broek in mijn pakket ging. Het is een aanrader om een keer te doen. Je wordt verrast met wat je krijgt en helpt mee in de circulaire markt… prima 👍🏻

5 mei 2023

Een positieve ervaring

Positief verrast en top service ! Mijn eerste mystery box besteld en was binnen 3 dagen geleverd. Er was iets mis met één artikel, daarvoor de klantenservice gemaild en heb daarbij vrij snel een terugkoppeling van gekregen met een daarbij passende oplossing.

Kortom, het is zeer zekers een aanrader om te proberen.

2 mei 2023

Perfect

Ik had een vintage mystery box besteld van €39,99, het pakket was sneller geleverd dan ik had gedacht. Het was een leuke outfit met kleding van goede kwaliteit, echt een aanrader!!

1 mei 2023

Geld niet terug van retour gestuurde box

Als eerste een box ontvangen waarin zat in een vrouwenmaat, herenmaat en kindermaat. Baggy herenkleding en maat doorgegeven. Maar niets was in die maat. Ook een jasje met kapotte rits. Pakket terug gestuurd en ik zou binnen 14 dagen mijn geld krijgen. Het is nu 16 dagen na ontvangst van mijn retour en nog steeds geen geld terug. Ik baal hier van.

14 april 2023

Blij verrast!

Niet lang hoeven wachtten, keer er erg naar uit, wat ik zou krijgen in mijn box, ik heb voor de vintage gekozen, omdat dit mij erg aantrekt, ik was blij verrast! met een leuke trui en blouse, de rest was iets minder, maar gaf ik aan vrienden,
2 vrienden ook zo gek gekregen om een box te bestellen, en ook blij!

Het is gewoon leuk om verrast te worden 🤩

Ik zou het misschien nog eens bestellen, maar dan een ander seizoen

Thanks! mysterybox

26 april 2023

Leuke kleding voor een goede prijs

Leuke kleding voor een goede prijs! Ik vind het een heel gaaf concept en het voelt echt als een cadeautje om je box te openen. Binnen een week had ik mijn pakket binnen. Ik zou het zeker aanraden en zo nog een keer bestellen.

22 april 2023

Verkeerde maten

Ik heb de juiste maten doorgegeven, maar letterlijk *niks* paste. Gaf een regular/loose fit door, kreeg slim. Broek kwam net aan over mijn knieën.

11 april 2023

Antwoord van Rejoes / Mysteryfits

Hi Arend, Wat vervelend om te horen dat er wat problemen zijn ontstaan met uw box. Het is uiteraard niet de bedoeling om verkeerde maten en pasvormen in de box te verwerken en daarom zullen wij dit ook voor u op de juiste manier oplossen. Mocht er een probleem ontstaan met uw box kunt u altijd direct contact opnemen met ons door te mailen naar info@rejoes.com Komt helemaal in orde !

Rejoes

Al 2 weken niks gekregen

Ik wacht al 2 weken op mijn pakket. Elke dag word er weer een mailtje gestuurd "sorry postnl heeft het pakket niet opgehaald" en elke keer zeggen ze dat er een nieuw pakket word verstuurd, maar er komt helemaal niks van. Nu ga ik al op vakantie en is het pakket te laat. Bedankt!

21 april 2023

Antwoord van Rejoes / Mysteryfits

Hi Jelle, Wat vervelend om te zien dat het bij uw order allemaal wat langer heeft moeten duren dan normaal, Onze oprechte excuses hiervoor. Het doet ons goed om te zien dat het allemaal is goed gekomen en u tevreden bent met de items die u heeft ontvangen. Wij zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen en hopen u nog in de toekomst te kunnen voorzien van een Mysterybox

Rejoes/Mysteryfits