Rejoes / Mysteryfits Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

Ik kan hier meestal iets leuks vinden. Grote winkels in Roteerdam en Arnhem. Carlo Colluci truien rond 30 euro.

Kom vanuit Maarn om te shoppen gaat de winkel tussen de middag 30 min dicht omdat het enige zeer jonge personeel pauze moet houden. Het vorige personeel was vertrokken omdat ze ontevreden was. Meewerk... Toon meer

Ik had de mystery box y2k besteld, toen ik hem binnenkreeg verrassende artikelen gekregen. Alles paste mij goed en kwam in goede staat aan! Sommige artikelen vond ik erg leuk en sommige wat minder maa... Toon meer

De eerste box die ik ontving viel echt enorm tegen, zaten totaal geen shirts in die zij promoten via social media. Na contact gehad te hebben kon ik mijn box kosteloos inwisselen voor een nieuwe box... Toon meer

1. Vintage kledingwinkel

The new retro gems with revalued modern second-hand clothes 🌎“Wearing the future” 📦Casual & Vintage mysteryboxes 👕New wave vintage clothes 👇Shop now👇 mysteryfits.com

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kapotte kleding

Lang moeten wachten op de levering, vervolgens geen merk kleding wat ze beloven, in de zomermode zitten winter artikelen. En daarbij is het kapot of beschadigd. Er zit een blouse bij waar de mouw aan 1 draadje nog hangt. Dat moet je toch zien bij het inpakken. Direct gemaild. Maar geen reactie

Antwoord van Rejoes / Mysteryfits

Hi Raymond, Wat vervelend om te horen dat er wat problemen zijn ontstaan met uw box. Het is uiteraard niet de bedoeling om beschadigde en kapotte kleding te verwerken in de boxen daarom zullen wij dit ook voor u op de juiste manier oplossen. Betreft de levering bieden wij ook in uw geval onze excuses. Wij proberen altijd binnen 1 werkdag te reageren op al uw mail berichten en daarom vrezen wij dat uw bericht is gemist waardoor u geen reactie heeft ontvangen. Gelukkig zien wij wel dat het inmiddels al is opgelost !
Onze oprechte excuses hiervoor en we hopen u in de toekomst nog te kunnen voorzien van een Mysterybox

m.v.g.

Rejoes

Slechte ervaring

Ik had 2 boxen besteld, een hele fit en een box met 3 broeken. Het duurde lang voordat de order binnenkwam. Toen die uiteindelijk binnen kwam was ik erg verrast door de slechte maten ik had maat 38 maar de broeken konden zelfs aan bij 42. Het shirt was heel muf en goedkoop. Het jasje/trui dat ik had gekregen was muf en had een vieze soort koffie vlek. De riem die erbij zat was heel oud en lelijk/verroest. Dit komt rechtstreeks uit de kringloop!

Antwoord van Rejoes / Mysteryfits

Hi Annabel, Wat vervelend om te horen dat er wat problemen zijn ontstaan met uw box. Het is uiteraard niet bedoeling om verkeerde maten en beschadigde kleding te leveren, Mocht er een probleem ontstaan met uw box kunt u altijd direct contact opnemen met ons door te mailen naar info@rejoes.com en dan zullen wij dit ten alle tijden op de juiste manier oplossen
Komt helemaal in orde !

m.v.g.

Rejoes

Top service!!!!

Top service! Mijn eerste mystery box besteld en deze was niet helemaal naar mijn smaak, na fijn en snel mailcontact heb ik wat nieuws gekregen.
Ik ga hier zeker vaker kleding bestellen!

Een Fijne verassing

4 dagen geleden besteld, vandaag ontvangen. Alle kleding zag er als nieuw uit en alles past goed. De kleding die ik ontving was geen kleding die ik normaal gesproken zou kopen, maar ik was aangenaam verrast. De kleding ziet er goed uit, en past leuk bij elkaar.
Kortom zeker een aanrader om het zelf eens te proberen. Misschien ontdek je iets waarvan je niet eens wist dat je het leuk vond.

18 april 2023

Ik heb een box ontvangen met te kleine…

Ik heb een box ontvangen met te kleine items en items die ik niet leuk vind, echter krijg ik helaas geen contact met ze via de mail…..

5 april 2023

Dag Quinty,

na ruim een uur te zoeken kunnen we geen mail vinden onder jouw naam, of onder het email adres waarmee je hebt besteld bij ons..

Wil je me je email laten weten waar je mee hebt gemaild... En of deze mail überhaupt is verzonden naar het correcte email adres? info@rejoes.com

Dank alvast!

Boven me verwachtingen!!

Ik ben positief verrast 🤩 De prijs-kwaliteitverhouding is top! Je krijgt echt waar voor je geld. De kledingstukken kwamen op tijd aan en waren goed verpakt. De klantenservice van Mysteryfits.com was behulpzaam als ik vragen had! Zeker een aanrader!!!

13 april 2023

Aanrader!

Ik heb een casual mysterybox besteld omdat er 'misschien iets leuks' tussen zou zitten en ik eens wilde kijken naar een nieuwe style. Vandaag dus binnengekregen en ik ben echt positief verrast van de soort kleding en de kleuren die goed op elkaar aansluiten!! Ook een blouse binnen die ik anders niet zou bestellen, maar omdat ik het nu tóch heb ga ik het wel overwegen. Bedankt!

6 april 2023

Mysteryfits box

Was net verpakt, nette kleding.
Zat wel een erg apart artikel tussen wat ik er zelf persoonlijk niet tussen had gestopt maar verder erg tevreden!
Maten ook helemaal goed

Het is een leuk concept

Het is een leuk concept! Het blijft natuurlijk wel een mysteriebox, dus het kan zijn dat je items ontvangt die je wat minder vindt!
Ik ben blij met de box die ik heb aangeschaft.

Mwah

Leuke broek, trui en een prima riem maar erg jammer van een blanco puma hemd en een baas bv pet?

Super

De levering was iets langer dan verwacht, maar de inhoud van mijn box was leuk! En heel betaalbaar. Ik vind het een goed concept.

28 maart 2023

Het blijft een mystery box

Na een weekje werd mijn mystery box verstuurd en deze heb ik de dag erna ontvangen. Het was een leuke verassende doos, niet helemaal mijn ding, maar het blijft een mystery box natuurlijk. Prima klantenservice ook en prima kwaliteit kleding, leuk ook als cadeau. Bedankt!

25 maart 2023

echt een aanrader

echt een top onderneming. zeker als je geld wilt besparen, ik heb al zoveel leuke items gekregen hierdoor. jammer is alleen wel dat de broeken niet altijd baggy zijn als je die wel als baggy besteld. verder echt een top website!

22 maart 2023