Har lige fået leveret min nyere brugte bil, alt blev lavet som alt, sælgeren var helt fantastisk 🤩

Jeg har flexleaset min bil gennem Nellemann i 2 år og har nu skiftet over i et andet selskab med samme bil, derfor anmeldelsen først kommer nu. Jeg orker ikke at rode op og beskrive hele forløbe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nellemann Leasing formåede dygtigt at placere min eksisterende leasingbil til en ny kunde i forbindelse med kontraktens udløb. Herefter hjalp de med hurtigt at få hjemtaget den bil jeg selv havde fund... Toon meer
Har haft leaset min fantastiske bil gennem Nellemann Leasing i 7 år. De første år som splitleasing og seneste år som ren sommer-firmabil. Alle årene til fornuftig pris, restværdi, ypperlig service... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Nellemann Luxury Cars
Geschreven door het bedrijf
Nellemann organisationen er importør af Kia, MG, Aston Martin samt Isuzu. Nellemann Luxury Cars er din seriøsebilpartner, og vi bestræber os på at være en kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for salg- og leasingområdet.
Vi tilbyder finansiering, privat- og erhvervsleasing, splitleasing samt omfattende værkstedsydelser. Begrebet flexleasing handler om at betale registreringsafgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang.
Vores rådgivere står altid klar til at yde en økonomisk og teknisk rådgivning. Dette er vigtigt, da det ofte vil være forskellige parametre, der afgør, hvad der er de rigtige valg for den enkelte kunde. Vores store kendskab til bilernes tekniske kvalitet, til andre kunders erfaringer samt alle de små detaljer, er afgørende for, at du får lige den bil du ønsker.
Taastrupgårdsvej 28b, 2630, Taastrup, Denemarken
- 39 25 20 00
- info@nellemannleasing.dk
- www.nellemannleasing.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Topservice hos Nellemann Leasing
Thomas Olkjær fra Nellemann Leasing kan jeg kun anbefale, hvis du ønsker at lease bil.
Thomas satte sig ind i mit behov til en ny bil og var en rigtig god sparringspartner i fht. at få kredset den helt rette model ind i fht. udstyr, pris og kilometer.
Vi fandt efter et par måneders søgen den helt rigtige bil som opfyldte alle familiens behov til den rette pris og udstyr.
Finansieringsbetingelserne er gennemsigtige og de ting jeg havde spørgsmål til blev uddybet. Jeg var usikker på om leasing var det rigtige men jeg blev hurtig tryg i processen.
Nellemann stod for at tage til Tyskland for at besigtige / prøvekøre den ønskede bil, hente den hjem og få den indregistreret.
Jeg har anbefalet Nellemann Leasing til flere i min omgangskreds efterfølgende og jeg forventer også at benytte Thomas og Nellemann Leasing, når vi i familien skal have udskiftet vores nuværende bil om et års tid.
Nellemann har nogle konkurrencedygtige priser på forsikring via Codan i forbindelse med indgåelse af leasing.
Seriøs Rådgivning.
Har leaset min c63 Amg gennem Nellemann Leasing. Super god kundeservice og fik den helt rigtige rådgivning hele vejen igennem. Jeg kunne ikke finde en bedre pris hos nogen af konkurrenterne. Kan varmt anbefale Nellemann Leasing.
God service og sparring
Jeg er super glad for den BMW Nellemann Leasing leverede for ca. 2 mdr. siden.
De hjalp med at finde den helt rigtige bil, med præcis det udstyr jeg ønskede - og til den helt rigtige pris.
Min oplevelse hos Nellemann Leasing, gør at jeg klart vil anbefale dem til andre.
Amatører!!
Jeg har nu gentagende gange bedt Nellemann Leasing om at kontakte mig, da jeg gerne vil lease en BMW. Jeg beder om at få prisen, men bliver hver gang henvist til deres "aktuelle tilbud", hvor der står "kontakt os for pris" ud for alle biler.
Det er helt elendig kommunikation og service!
Useriøs leasing
Fandt en interessant leasing tilbud på deres hjemmeside. Kontaktede dem og fandt så ud af at de ikke kunne matche deres eget tilbud på hjemmesiden.
Jeg konfronterede sælgeren med dette og han kvitterede med, at han da også var træt af at ledelsen havde besluttet at de skulle have tilbud på deres hjemmeside som de ikke kunne stå indefor. Han var træt af at skulle forklarer det hele tiden.
Dybt useriøst foretagne!