Super tevreden of dit bedrijf! Bestel al jaren hier kleding en krijg alles binnen. Ze zijn ook super klantvriendelijk. Alle kleding, schoenen en sieraden zijn ook van goede kwaliteit. Kan niet wachten... Toon meer
Ik heb vorige week woensdag (20/3) een kleedje besteld en heb direct een melding gekregen dat bpost dit zou versturen en dat het aan zou komen tussen (22/3-23/3). het is ondertussen als 25/3 en na h... Toon meer
Ik ben erg teleurgesteld in de service van Nelly. Ik heb mijn bestelling een hele tijd terug geretourneerd en volgens de DHL Track & Trace is mijn retourpakket al geruime tijd bij Nelly afgeleverd. To... Toon meer
Good service and fast answers!
Nelly.com är en av Nordens ledande e-handlare inom mode och accessoarer för unga kvinnor. Vi har ett maxat utbud med det allra senaste modet från de hetaste varumärkena, bland annat True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's och från vårt egna Nelly-märke. In English: Nelly.com is one of the Nordic region’s leading online retailers of fashion and accessories for young women. We offer a wide selection featuring the latest trends from the hottest brands, including True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's, as well as our own Nelly brand.
Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
22 December bestelling geplaats. ze geven aan dat dit de uiterlijkste datum is om het voor oudjaarsdag geleverd te krijgen ! Dus niet !!! er staat verzonden maar nog steeds geen track & trace code. Helaas heb ik na de bestelling pas naar revieuws gezocht, had ik dat maar eerder gedaan! Geen aanrader

Antwoord van Nelly
Op 17-12 een bestelling geplaatst bij Nelly. Ik kreeg op 18-12 een mailtje dat mijn bestelling onderweg was. Inmiddels is het 30-12 en heb ik nog steeds geen pakket ontvangen. Volgens DHL is het pakket zoekgeraakt, maar kan alleen Nelly een onderzoek bij DHL starten om te kijken waar het pakket is. Ik heb Nelly op 23-12 gemaild, en tot op heden geen reactie. Ik vind dit werkelijk schofterig. Ik eis een oplossing in de vorm van een nieuw pakket en gratis retourkosten (kerstjurk heb ik inmiddels niet meer nodig) of al mijn geld terug. De manier waarop dit wordt opgelost zal in sterke mate bepalen of ik in de toekomst ooit nog iets bij Nelly bestel.
Via onderstaand mailadres eindelijk een reactie ontvangen van Nelly. Helaas alleen met de teleurstellende vraag of mijn naam wel klopte en goed op mijn brievenbus staat. Direct gereageerd en nu opnieuw al 3 dagen geen reactie ontvangen. Ik begin inmiddels woedend te worden. Ik voel mij bestolen en zal de koop middels een officiële brief dan ook snel gaan ontbinden. Nooit meer Nelly voor mij.

Antwoord van Nelly
Op 22 december twee jurken besteld en ondertussen wel een verzendbevestiging gehad met track & tracé code, maar mijn pakketje is nog steeds niet bij dhl aangekomen en hun kunnen dus ook niks leveren. Ondertussen een mail gestuurd naar de klantenservice en nog steeds niks gehoord. Ik heb 75 euro uitgegeven en niks ontvangen. Erg slecht. Ook totaal geen communicatie met Nelly mogelijk

Antwoord van Nelly
Sinds vorige week 22 december mijn bestelling geplaatst tot op heden niet ontvangen. Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn bestelling is doorgeven aan DHL. Dit blijkt dus niet het geval🙄. Mijn bestelling is alleen maar geplaatst maar nog niet verzonden! Hoe is dit mogelijk. Het is nu al zaterdag?? Krijg ik mijn bestelling nog voor dinsdag. Ik ga namelijk op vakantie. Als een bestelling vertraging op loopt vind ik het wel zo netjes dat dit vermeld word!

Antwoord van Nelly
Ruim drie weken geleden 2 pakketjes besteld bij Nelly.com. Hiervan heb ik alles weer geretourneerd, omdat het niet was wat ik er van verwachtte. Meer dan twee weken geleden heb ik deze pakketjes weer netjes terug gestuurd. Vorige week vrijdag kreeg ik een bericht dat 1 pakketje al geretourneerd is en dus werd mijn Afterpay factuur aangepast, alleen waren de retourkosten ineens 9.95 in plaats van 3.95. Hierover heb ik contact gehad en dit zouden ze aanpassen, maar ondertussen 5 dagen later is er nog steeds niks aangepast op mijn factuur.
Het tweede pakketje heb ik op dezelfde dag retour gestuurd, maar tot op heden nog niks over gehoord. Ook hierbij bestaat de kans dat de retourkosten verkeerd berekenend worden. Over dit pakketje heb ik ook meerdere keren contact opgenomen, maar ik krijg geen antwoord terug. (In tussen een week geleden en ze vermelden dat ze binnen 48 uur zouden reageren).
Binnen 3 dagen moet ik alles betaald hebben bij Afterpay, anders krijg ik extra kosten, maar aangezien ik van Nelly.com geen antwoord krijg, vrees ik dat dit wel gaat gebeuren.
Erg jammer dat dit zo moet gaan. Ik hoop dat ik snel antwoorden krijg en verder geholpen wordt voordat ik extra kosten ontvang vanuit Afterpay.

Antwoord van Nelly
Binnen 2 tot 4 werkdagen in huis!!
NOT!!
Als ik wil inloggen op de site om mijn pakketje te kunnen volgen (ruim 1.5 week geleden besteld) krijg ik de melding dat mijn wachtwoord / emailadres niet juist is.
Als ik dan vervolgens om de link vraag door op "wachtwoord vergeten" te klikken..ontvang ik nooit een e-mail met de link. Zelfs niet onder spam of ongewenste mail.
Mijn pakketje valt dus niet te traceren, ik kan niet inloggen en heb nooit een "bevestiging" van bestelling ontvangen. Geld is wel van de bank af...
Nelly.com is niet bereikbaar, en per mail : no response.. absoluut een website waar ik, na het lezen van de revieuws, nooit meer zal bestellen.

Antwoord van Nelly
Ruim twee weken geleden een pakketje besteld bij Nelly.com. Helaas is het pakket nooit bij mij thuis aangekomen. Een uitvoerige zoektocht bij alle buren en alle DHL punten in de omgeving was tevergeefs. Het pakket is zoek, maar wel door mij betaald. Nelly is onbereikbaar en laat al 5 dagen niets van zich horen op mijn e-mail. Slechte klantenservice!

Antwoord van Nelly
De kwaliteit van Nelly is echt zeer slecht. Heb er nu meerdere keren besteld en de kleding lijkt gewoon uit elkaar te vallen. Daarnaast zijn de retourkosten €9,95! Hooguit belachelijk, echt schandalig. Bestel hier nooit weer!

Antwoord van Nelly
Grappig, eerst staat er op de site dat de retourkosten €3.95 zijn. Vervolgens stuur ik een pakketje terug en moet ik €9.95 aan retourkosten betalen. Ik zie nu ook dat de beschrijving op de site is aangepast. Maar €9.95 betalen voor een retour? Dat is toch belachelijk!
Update: Nelly.com heeft, naar aanleiding van bovenstaande review, de te veel betaalde retourkosten teruggestort op mijn rekening. Prima opgelost!

Antwoord van Nelly
Twee weken terug heb ik een jurkje van Nelly.com bestelt. Toen mijn pakketje vrij snel aankwam paste ik het natuurlijk gelijk. Het leek wel alsof ik een kinder jurk aan het passen was mijn zogenaamde jurk was nu bijna een croptop. Deze wilde ik natuurlijk terug sturen. Ik kon niet inloggen op nelly.com om mijn product retourneren status te geven. Vervolgens vraag ik een nieuw wachtwoord aan en natuurlijk doet de link van de mail het niet en krijg ik geen nieuw wachtwoord na dit meerde malen te hebben geprobeerd toch maar besloten een mail naar naily klanten service te sturen waar ze beloven binnen 24 uur te reageren. Twee a drie dagen later kreeg ik een reactie op mijn mail met een standaard antwoord: “ log in op je account om je product retour te sturen”. Ik ben nu wel flink pissig want het was een aardig bedrag dat ik heb betaalt en wil het terug! NIETS HIER BESTELLEN

Antwoord van Nelly
2 Jurkjes besteld ondanks de slechte reviews. Helaas na de mail dat de items verzameld werden niets meer vernomen.
Toen de 4 dagen verstreken waren waarin de bezorging had moeten plaatsvinden toch de support-afdeling gemaild en vrij vlot daarna ontving ik een mail met excuses voor de vertraging en de T&T code. Uiteindelijk na een week en een dag het pakketje ontvangen en erg tevreden daarmee.
1 jurkje valt een maat kleiner maar de andere is perfect dus ik ben tevreden.
Ik zou dan ook zeker weer bestellen, maar retourneren zou ik niet aandurven gezien de meeste slechte reviews toch daarover gaan.

Goedemorgen,
Vorige week dinsdag een pakketje besteld bij Nelly.com en er stond 2-4 werkdagen en dan zijn ze in huis! Ondertussen is het dinsdagmorgen heb ik al 2x een berichtje naar Nelly.com gestuurd omdat ik wil weten wanneer ze in huis zijn. Aankomende donderdag is gala en als ze er niet optijd zijn wil ik dit annuleren, tot 2x toe nog geen reactie gehad op mijn mailtje... ik heb alleen een mail gekregen van mijn orderbevesteging en dat de bestelling bij elkaar gezocht wordt maar verder niks..... zeer slecht dus!!

Antwoord van Nelly
Heel erg slechte service!
Ik heb meerdere malen geprobeerd mail te sturen om te horen naar WELKE ADRES ik retour pakket moet sturen. HELAAS GEEN ANTWOORD. NIETS!!!
Zelf op quolitygroep van hun nelly. Com mail gestuurd maar NOG STEEDS GEEN ANTWOORD.
Slecht !!!!!!!!

Antwoord van Nelly
Ontzettend slecht, rokje gekocht voldoet alles behalve aan de prijskwaliteit. En na 14 dagen de retournering niets gehoord en mijn geld nog steeds niet terug. Heel veel spijt...

Antwoord van Nelly
Ik heb al twee keer een mail gestuurd over een retour label en ben bang dat ik hier geen antwoord op krijg en ik hier maar zit met m’n pakketje, die niet naar wens is...

Antwoord van Nelly
Ik heb Nelly al 2 keer gemaild om een retour bon/adres of iets dergelijks te krijgen om mijn bestelling te retourneren maar nog steeds geen reactie gekregen.

Antwoord van Nelly
ik heb mijn retourn naar Nelly gestuurd 2 week geleden, DHL ID track&trace werkt niet, DHL weet nieks, Nelly weet nieks...wat ik kan doen is alleen wachten. ik kan niet met Nelly customer service praten want er is niet een telefoon nummer (??) gewoon door email...what?! ik ben nog steeds aan het wachten op mijn geld terug hebben...

Antwoord van Nelly
Mijn gehele bestelling 11 dagen geleden al retour gestuurd maar van Nelly nog steeds geen bevestiging dat het binnen is. Zeer vreemd dat het zo lang moet duren want als je iets besteld heb je het zo in huis..
En alle retour ervaringen die ik lees zijn ook zeker niet positief! Erg jammer dat het zo moet gaan, waarschijnlijk krijg je pas een retourbevestiging tegen de tijd dat je het al betaald moet hebben. Zo kun je erna er weer achteraan gaan om het bedrag terug te krijgen, mits ze reageren op je mail.
Mijn eerste en tevens laatste bestelling bij Nelly.com en ik raad het ook af!

Antwoord van Nelly
Heel vreemd dat ze je niet makkelijk retour kunt sturen. Geen barcode, geen retouradres. DHL kan er niets mee. Ik heb mijn retour aangemeld en krijg alleen een bevestiging van retour en aanbieden aan een DHL punt dat er niet mee kan.

Antwoord van Nelly
Rot site, laten je kleding kopen, maar als je wil retouren kan dat niet. Als je wil ruilen moet je eerst een account maken, die het vervolgens niet doet. Top, zit ik met 2 te kleine jurkjes. Niets bestellen dus!