Super tevreden of dit bedrijf! Bestel al jaren hier kleding en krijg alles binnen. Ze zijn ook super klantvriendelijk. Alle kleding, schoenen en sieraden zijn ook van goede kwaliteit. Kan niet wachten... Toon meer
Ik heb vorige week woensdag (20/3) een kleedje besteld en heb direct een melding gekregen dat bpost dit zou versturen en dat het aan zou komen tussen (22/3-23/3). het is ondertussen als 25/3 en na h... Toon meer
Ik ben erg teleurgesteld in de service van Nelly. Ik heb mijn bestelling een hele tijd terug geretourneerd en volgens de DHL Track & Trace is mijn retourpakket al geruime tijd bij Nelly afgeleverd. To... Toon meer
Good service and fast answers!
Nelly.com är en av Nordens ledande e-handlare inom mode och accessoarer för unga kvinnor. Vi har ett maxat utbud med det allra senaste modet från de hetaste varumärkena, bland annat True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's och från vårt egna Nelly-märke. In English: Nelly.com is one of the Nordic region’s leading online retailers of fashion and accessories for young women. We offer a wide selection featuring the latest trends from the hottest brands, including True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's, as well as our own Nelly brand.
Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Belachelijk dat je €9.95 moet betalen voor het retouren van 1 pakketje. En dat je 3-4 weken moet wachten en mailtjes moet doen om te vragen wanneer het geld teruggestort wordt.

Antwoord van Nelly
Tijd lang trouwe klant geweest bij nelly. Maar laatste bestellingen dramatisch. Op 2 dec besteld, bijna 2 weken later ontvangen. Op 16 dec retour gestuurd en vandaag eindelijk bericht binnen dat het retour verwerkt gaat worden. Alleen rekenen ze ineens ipv 3,95 retourkosten 9.95!! Een tientje voor hun "kwaliteit" terug te sturen. Laatste keer dat ik hier wat bestel. Wat een service!

Antwoord van Nelly
Wel mijn pakketjes ontvangen, maar toen ik gebruik wilde maken van gratis ruilen ging het mis. Nu, 3 weken later, heb ik nog steeds niet mijn geld ontvangen.
Ik heb al 2 mailtjes gestuurd dat ik nog steeds niet mijn geld heb ontvangen, maar ik krijg geen reactie terug.
Bellen kan ook niet, want ze hebben geen telefoonnummer

Antwoord van Nelly
Twee weken geleden een pakket besteld. Nog steeds niet aangekomen op het juiste adres. Ik heb al twee keer een email gestuurd, omdat er iets mis is gegaan met het leveradres, maar nog steeds geen reactie. Zou toch fijn zijn als je kan bellen.. zeer slecht..

Antwoord van Nelly
Al een maand geleden bij Nelly besteld en weer geretoureerd. Echt nooit een bevestiging of geld terug gekregen. Belabberde service en onmogelijk om contact op te nemen. Mijn advies: niet meer bestellen via Nelly.

Antwoord van Nelly
BEstelling al tijd geleden teruggestuurd en tot nu toe nog steeds geen geld ontvangen. Nelly reageert ook niet op de contactformulieren. Slechte service!!!!

Antwoord van Nelly
Verschrikkelijk. Ik had begin december twee artikelen bij Nelly.com besteld, hiervan heb ik er 1 gehouden en de andere heb ik teruggestuurd netjes binnen de tijd. Het bedrag van het ene artikel heb ik gewoon betaald via AfgerPay. Er staat dat het pakketje is aangekomen maar ik heb nog geen reactie ontvangen van Nelly.com. Nu krijg ik een mail van AfterPay dat er nog een bedrag openstaat van het artikel wat ik dus geretourneerd heb, omdat Nelly.com dit niet verandert. Ik heb ondertussen al 4(!!!) contactformulieren ingevuld, maar ik heb nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Vreselijk. Ik ga hier nooit meer iets bestellen want dit is echt totaal waardeloos!!! Nelly.com doe hier iets aan aub.

Slechte retournering!
Paar keer contact gezocht en tot op heden niets gehoord!

Antwoord van Nelly
Maand geleden jurkje gekocht bij Nelly. Aangepast en terug gehangen omdat hij voor oud en nieuw is. Wanneer ik hem aan wil doen met oud en nieuw zie ik dat 1 kant van het drukknoopje al bijna loslaat.. deze zet ik beter vast. Eenmaal bij het uitgaan schiet mijn jurkje los.. andere kant van de bevesteging kapot en weg gevallen. Na 2 x dragen?! Waarvan 1x gepast is ... het jurkje kostte €60! Ik vind dit persoonlijk niet kunnen. Heb Nelly.com meerdere mails gestuurd maar is nooit op gereageerd.
@nelly ...

Antwoord van Nelly
Op 14 december een retourzending gedaan via DHL. Tot op heden nog geen bevestiging van Nelly.com dat de retourzending is ontvangen. Al drie keer een bericht aan Nelly.com gestuurd, maar tot op heden geen reactie van hun kant. Ik bestel hier nooit meer.

Antwoord van Nelly
Dit wordt me allemaal TE absurd. Ik word compleet genegeerd door de klantenservice en social media. Ik heb ruim een maand geleden mijn pakketje geretourneerd en ik heb NOG steeds geen bevestiging dat het is aangekomen bij het magazijn. Nog steeds hebben ze het bedrag niet teruggestort ?!?

Antwoord van Nelly
Wat een grap. De retourkosten zouden €3,95 bedragen toen ik mijn pakket retour stuurde. Dit stond heel duidelijk op de site vermeld. Ondertussen hebben ze op de site neergezet dat de retourkosten maar liefst 6 euro meer bedragen; namelijk €9,95. Onacceptabel dat ze terwijl je pakket onderweg retour is, het bedrag aanpassen en dus 6 euro meer van je vragen. Daarnaast is ook mijn pakket al meer dan 3 weken onderweg en heb ik nog steeds geen bevestiging en geen reactie op mijn twee mails van de 'te gekke' klantenservice zoals ze zelf zeggen. Zo ga je niet met je klanten om.

Antwoord van Nelly
3 weken geleden een pakketje retour gestuurd. Nog steeds geen bevestiging gehad van Nelly.com dat het binnen is. Ondertussen wel gewoon moeten betalen. Al meerdere keren gemaild maar geen reactie. Mega slechte service...

Antwoord van Nelly
Ik bestel hier nooit meer wat. Ruim drie weken geleden een retour gestuurd en nog steeds geen geld terug. Geen reactie op de mailtjes niks. Zogenaamd binnen 48 uur reactie en binnen 14 dagen geld retour. Echt belachelijk dit!

Antwoord van Nelly
Op 13 december een deel van mij bestelling geretourneerd. Via DHL een mail ontvangen dat het al verstuurd is, maar van Nelly nog niks vernomen. Heb al meerdere mails gestuurd maar krijg geen reactie, ook via fb niet.
Zeer slechte service. Koop nooit bij Nelly!

Antwoord van Nelly
Vandaag 7-1-2020 eindelijk bericht gekregen in het Nederlands dat ze mijn bestelling hadden ontvangen en de retour is verwerkt. wel gek dat ik vanochtend nog een mail kreeg in het Engels dat mijn trackingscode van DHL niet klopte en zij niks konden vinden over mijn retour. gelukkig net te horen gekregen dat ik mijn geld van afterpay terug krijg en de retour kosten maar 3,95 bedragen.
Ik heb besteld en geretourneerd tijdens de feestdagen en weet dus niet of dit de reden is van de lange, trage en vage serive. maar gelukkig is alles nu opgelost!!!!
Op 10-12 mijn bestelling deels retour gedaan, deze is sinds 12-12 in het sorteer proces. Het moet inmiddels zijn aangekomen omdat op hun site 14 dagen staat. Ik heb nu twee mails gestuurd waar na een week nog niet op is gereageerd. Ik heb Afterpay moeten betalen omdat de tijd is verstreken, maar weet niet of en wanneer ik mijn geld terug krijg van Nelly. Ik raad de site niet aan.

Antwoord van Nelly
Op 13 december een deel van mij bestelling geretourneerd. Inmiddels is deze nog steeds niet verwerkt door Nelly. Al 2 mails gestuurd maar krijg geen reactie. De betalingstermijn bij Afterpay is inmiddels verstreken en het gaat hier om een bedrag van bijna € 300,00.
Zeer slechte service. Tip; koop nooit bij Nelly!

Antwoord van Nelly
Begin december 2019 items besteld bij Nelly.com. Gepast en retourgestuurd. Vanuit DHL een mail gekregen dat het pakketje onderweg was. Maar vanuit Nelly.com nog steeds geen bevestiging. Inmiddels heb ik al 2x een mail gestuurd naar de klantenservice, maar gewoon GEEN reactie. Terwijl Afterpay, logischerwijs wel het hele bedrag wil ontvangen, want zij zien dat ik niks retour heb gestuurd. Slechte zaak, Nelly.com!

Antwoord van Nelly
Nelly.com neemt klanten brutaal in de maling. Zorgt ervoor dat spullen door allerlei list en bedrog trucs niet geretourneerd kunnen worden. Koop nooit bij dit bedrijf van list en bedrog.

Antwoord van Nelly
Op 12-02 een horloge besteld, een week later bericht dat ze een fout hebben gemaakt en het horloge niet op voorraad is.
Mijn geld zou terug gestort worden, inmiddels is het 4 weken na aankoop en heb ik nog steeds mijn geld niet terug!
Berichten van de klantenservice zijn ook waardeloos, je krijgt reacties als "als het goed is zijn ze ermee bezig, excuses voor het ongemak" waar je dus helemaal niks aan hebt.