Lees wat reviewers zeggen
Elendig service, flabet dårlig betjening, syge og mangelfulde varer! Jeg vil tro at de lever af nethandel med billige varer østfra. Jeg kom med venlig forslag til forbedring af den yderst mangelfuld... Toon meer
Den bedste oplevelse muligt 🙂 Kun ros og smil herfra, pæn butik, sunde dyr, særdeles kompetent personale 🙂 godt udvalg, rimelige priser, rene akvarier og god atmosfære 🙂 Vi ses snart igen, helt... Toon meer
Bredt udvalg af fisk, men ikke kvalitets fisk selvom priserne er der efter. Discus holdes i akvarier med alt for mange i. Overbelyste akvarier og dårlige gemmesteder føre til stress farver og adfærd h... Toon meer
Meget tilfreds
Jeg har gennem tiden købt flere forskellige produkter her, herunder fisk, vandplanter, bassinfolie, pumpe samt vandbehandling til min havedam. Hver gang har jeg oplevet en imødekommende og professionel betjening, hvor der er blevet taget sig tid til at rådgive og vejlede på en god måde. Produkterne har altid været af høj kvalitet, og jeg har haft stor glæde af mine køb. Alt i alt er jeg meget tilfreds og kan varmt anbefale stedet til andre.
Virkelig fin betjening
Virkelig fin betjening, og god humor ,og vi har handlet der i flere år ,kører hel fra farum ,
Ingen kundeservice
Købte 20 guldfisk og planter for 345 kroner, -dagen efter var de syge, og dagen efter igen var de alle døde. Skrev til Neonfisken, men de reagerede aldrig.
Hjælp og betjening er som en by i…
Hjælp og betjening er som en by i Rusland.En virkelig skuffende og dårlig oplevelse,som jeg kunne have sparet mig selv for at køre de 120 km.Jeg stod ellers og havde glædet mig til at komme i gang igen med akvarium og ville have købt akvarie og div,ting der skal bruges til at starte op.Jeg var den eneste kunde i butikken til sidst,der var 2 andre kunder før mig som blev betjent.3 sælgere stod og hygge snakkede ved disken og ingen gjorde sig den ulejlighed at spørge om jeg have brug for hjælp.Da de havde stået og hyggesnakket i 3-5 min,forlod jeg butikken.Dårlig service skal under ingen omstændigheder belønnes,så hjemmeside/butik bliver ikke besøgt mere .
Jeg købte lidt fisk + vand pleje
Jeg købte lidt fisk + vand pleje. Jeg får posen køre hjem. Finder ud af vand plejen mangler. Ringer til Neonfisken får fadt i den ekspedienten som havde serviceret mig. Han kan godt huske mig , så siger at at han har solgt den til en anden kunde. Og at jeg skal køre ind til dem hvis jeg vil have mine penge igen..så jeg kan brænde 150 af på benzin fordi de ikke kan tilbage føre penge som er betalt over kortet...
Købte 9 fisk til et nyt akvarium og…
Købte 9 fisk til et nyt akvarium og efter en uge var 6 fisk døde og en tid efter er alle døde, eftersom det ikke kan have været smitte i akvariet så må det jo være fra begyndelsen at de var syge. Og man får ikke nogen erstatning!!! Dårligt
Jeg har handlet i NEONFISKEN i mere end 30 år
Jeg har handlet i NEONFISKEN i mere end 30år. Jeg har selv haft akvarier i 60år og kan nok kende en god butik med personale, der har en høj viden. Sådan er Neonfisken ligesom kun 3-4 andre butikker i Kbh. Personalet har ofte en speciel humor. Det er der ikke noget galt i. Til de flere der klager over kampfisk i glas: Den art er en labyringthfisk, der ånder atmpsfærisk luft og hannerne kæmper hinanden til døde, så de skal gå isolerede. Den korte tid de skal være i en butik i et glas er intet problem. Når de står tæt viser de sig blot for hinanden med udspilede finner. Jens Høeg, Herlev
GOD FAGLIG SERVICE!
Købte 8 sunde fisk og af en eller anden uforklarlig årsag døde de 7 dagen efter de var kommet i mit akvarium! Jeg kontaktede Dan og vi fik talt om årsager parameter etc., men vi fandt ikke en faglig løsning på det skete! Til gengæld var Dan straks med på en kompensation og bad mig bare komme, så det gjorde jeg og fik nye sunde fisk! Jeg kan varmt anbefale NEONFISKEN til alle vennerne fra akvarieklubberne om den gode viden, faglighed og service som man får når man handler der.
Bedste akvarie butik i kbh.
Bedste akvarie butik i kbh.
Af en eller anden grund, fjerner Trustpilot min gode anmeldelse af jer...
Dårlig rådgivning og misinformering
Dårlig rådgivning og misinformering, samt mistrivsel af fiskene
Den bedste oplevelse muligt 🙂
Den bedste oplevelse muligt 🙂
Vi ses snart igen, helt klart køreturen værd, jeg blev helt stolt over at være uddannet dyrehandler selv om det snart er mange år siden 😊
Altid god betjening - Bliver vejledt, og de prakker ikke en noget på - er hyggelige og rare - synes, det altid er en fornøjelse, at være i butikken
Altid god betjening
Som altid ubehøvlet betjening
Som altid ubehøvlet betjening af stressede havnearbejdere.
Jeg har været kunde i butikken 15-20 gange i næsten et årti. Jeg fortryder hver gang min støtte, når jeg forlader butikken, selvom jeg så gerne vil støtte lokalt og tro på, at der er forbedring i biksen.
I dag spottede jeg endelig en ung mand med sort hår, der turde vove sig udover den vanlige nedladende etikette på stedet. Han var høflig og imødekommende over for samtlige kunder, og jeg håbede inderligt, at jeg stod i kø til hans service.
Efter 30 minutter i kø blev jeg desværre igen modtaget af en af de ubehøvlede sørøvere, der lige så godt kunne have sendt fem spytklatter ned i min pose og bedt om penge for ulejligheden.
På trods af skiltning om "6 guppyer for 198 kr" over alt på samtlige akvarier med guppyer, var det nu kun fra samme akvarium.
"Det er ikke en slikbutik, hvor man siger én af dem og én af dem". Manden henviste til skiltet på de mange akvarier med gyppyer med samme tilbud. Jeg blev ikke klogere af den grund. Her stod ingen NB om, at det kun gjaldt for fisk fra samme akvarium.
Herefter bad jeg om nøje udvalgte hun-guppyer med farve, men kom hjem med en nærmest gennemsigtige fisk, der kunne have været fra hvilket som helst uspecificeret akvarium. Eller bare spytklatter ...
Undskyld, at jeg smed penge i jeres butik. Det skal aldrig ske igen.
Stakkels kampfisk 😢de går i små…
Stakkels kampfisk 😢de går i små beholder under beskidte forhold triste fisk🥲ikke et sted jeg ville anbefale😡harlekin dyrehandel på Nørrebro har sine kampfisk i store akvarier sammen med fisk de kan gå sammen med. Så jeg købte ingenting og kommer ikke igen.
Nice selection of fish but that’s as…
Nice selection of fish but that’s as far as it goes. Bit overpriced to be honest.This was my 3rd time visiting & I was yet again ignored for a long time before they finally acknowledged me and helped me catching some fish. The old man REALLY needs to take a course in customer service. INCREDIBLY rude & almost yelled at me even though I told him exactly what I wanted. It’s almost as they don’t like none native Danes? I dunno but in the future it will be easier & better to buy fish straight from their suppliers or at another aquarium shop that’s more service oriented & nicer to their customers . Sorry but I will not recommend this shop
dejligt med sunde fisk der trives god…
dejligt med sunde fisk der trives god butik!
En virkelig skøn forretning
En virkelig skøn forretning, ren, lækker og super god service 👍😁
Vi ses helt sikkert igen 😄
God service og forskellighed.
Jeg fatter ikke de mennesker, som giver brokken over neonfisken. Heldigvis er der mange , som synes det en god service/forretning, Kan overhovedet ikke genkende de der 1 stjernede anmeldelser. I neonfisken er der plads til humor og forskellighed.. de til enhver tid large, og ikke blege for at give lidt rabat.. de giver sig tid til at forklare høj som lav, hvad man bør købe, og er ikke blege for at rådgive omkring køb, som ikke kan svare sig i forhold til ens opsætninger.. Hundrede 👍👍👍 up herfra.
Jeg handler fortsat hos jer på 20. år.
En skøn lokal butik med fisk i fokus
En skøn lokal butik med fisk i fokus. Personalet er helt nede på jorden og søde til at hjælpe og vise og vejlede. Der er ingen fine fornemmelser og man kan mærke der kommer mange stamkunder, hvilket også smitter af på atmosfæren. Jeg er lidt rusten i akvariehold, men følte mig behandlet med respekt og fik den vejledning jeg skulle. Jeg kommer helt sikkert igen.
Som et barn i en slikbutik
At slippe mig løs i Neonfisken er det samme som et barn i en slikbutik. Jeg EEEEELSKER den forretning.
Super faglig betjening, venlige og imødekommende eksperter på området og et kæmpe udvalg af fisk, foder og planter til absolut rentable priser.
Lees meer over geverifieerde reviews.