Nettogravsten  Reviews

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Den sidste rejse.

Den sidste rejse.

Vi bestilte en granitsten ved nettogravsten, det var så nemt, fra start til slut, fik vi hjælp af Pia fra nettogravsten, hun var SÅ hjælpsom. Og vi takker mange gange, nemt at bestille, nemt at få hjælp, og sten leveret og opsat efter aftale. Kan kun anbefale nettogravsten. Kunne jeg give mere end 5 stjerner gjorde jeg det.

9 juli 2025

Nemt og hurtigt i en svær tid.

Kontaktede Nettogravsten og havde et ønske om levering inden for 3 uger. Alt gik over al forventning efter allerede 1 uge var stene leveret på kirkegården.
Tænker vi har været meget heldige og kontaktede derfor Pia personligt.
Stor tak herfra.
Mvh Liselotte Wahl

16 juni 2023

Flot sten… men…

Hjælpsomme i starten ved bestilling.. derefter måtte jeg selv tage kontakt for at høre hvor langt de var nået. Ringede til dem og fik besked på stenen var færdig og så ville de hurtigt få sendt den afsted.. en uge senere ringede jeg for at høre hvad der foregik.. pludselig var stenen lavet i forkert mål og der blev smågrinet lidt i den anden ende af røret(hvilket jeg finder usmageligt). Fandt efterfølgende ud af at de har kontaktet graver og brokket sig over de mål kirkegården bruger.. men mål blev både snakket om i telefon og i endelig bestilling og godkendt af nettogravsten.. så fejlen er uden tvivl deres… men ringe og brokke sig til graveren over de ikke vil modtage en sten i forkert str er virkelig heller ikke ok. Blev endelig ringet op og fik at vide stenen var blevet lagt( kunne nok godt være blevet lagt lidt pænere.. men den kom) og sagde det var utroligt dejligt at høre og igen blev der små grinet lidt i den anden ende af røret over forløbet. Synes 5 ugers levering er lang tid. Men ros for en ellers flot sten.

30 november 2022

Fungerede okay

Fungerede okay. Vi fik dog at vide vi ville få en melding når urnestenen var leveret til kirkegården. Det skete dog ikke. Jeg rykkede efter et stykke tid - og fik at vide, de blot ville skrive når den var leveret. Efter et par uger mere fandt jeg ud af at stenen allerede var leveret - fra flere uger siden - til kirkegården uden vi havde fået besked. Ikke helt optimalt. Håndværket var der dog ikke noget at sætte en finger på :)

14 juni 2019

God handel..

Dejligt at man kan handle på den måde, klik klik og man har bestilt en gravsten der bliver leveret til lovet tid og ser ud som forventet, og prisen er fornuftig... tak

20 oktober 2012