Afgelopen woensdag (16 nov) AC Revelations besteld voor 10.30u, vandaag (18 nov) niets binnen tussentijds geen mail of iets dergelijke ontvangen. Net (rond 13:25u) een mail ontvangen dat hij vanda... Toon meer
Het bestelde spel "Call Of Duty: Black Ops" werd niet, zoals beloofd, op de dag van uitkomst geleverd. Hier werd niet over gecommuniceerd, pas nadat ik een mail richting ze stuurde waar het spel bleef... Toon meer
Voor mijn pre-order van COD: Black Ops (PC) had ik verschillende websites en winkels afgezocht. Gamedumper.nl was hierbij veruit de goedkoopste in- en exclusief de verzendkosten. Vrienden hadden bij B... Toon meer
Voor het eerst besteld bij Gamedumper. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je zelfs extra korting met een code. 2 games werden keurig geleverd in speciale envelope met luchtbelletjes. Voo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Next Internet Concepts B.V. zorgt voor de order afhandeling van uw favoriete game- en multimedia webwinkels.
Cornusbaan 1, 2908KB, Capelle aan den IJssel
- 0102849863
- helpdesk@nextic.nl
- www.nextic.nl
Mensen keken ook naar
Super tevreden
Heb een spel besteld voor de release datum, deze viel vervolgens netjes op de release datum op de mat. Super tevreden dus! Helaas was het hoesje wel kapot maar na 1 mailtje had ik na 2 werkdagen GRATIS een nieuw hoesje in huis.
Super service dus!
Goede afhandeling
Het gelevererde spel was helaas door fouten van de TNT niet verstuurd. Maar uit eindelijk werd hun fout rechtgezet. DMV een leuke goodie bag
evaluatie bestelling
bestelling betrof een pre-order. Bestelling kwam op tijd.
Bestelling Call of Duty Black Ops
Door een fout bij KPN kregen wij het spel niet op de releasedatum in huis. Erg jammer, maar Game Dumper heeft het vervolgens wel erg netjes afgehandeld.
Afspraak is afspraak
Call of Duty Black OPS besteld en werd keurig zoals afgesproken op de release datum geleverd. Goede service, dus volgende keer bestel ik hier weer.
Helemaal dikke prima!
De bestelling werd op de release-datum geleverd, netjes verpakt, gesealed en wel en direct ermee aan de slag. In dit geval had het spel zelf wat kuren (Black Ops) maar dat is zeker niet aan Gamedumper te wijten. Volgende keer zeker weer een bestelling via jullie, de prijs is namelijk ook erg okee!
Bedankt!
produkt besteld en direkt geleverd
game besteld en op de releasedatum ook thuis bezorgd gekregen.... perfect
Gamedumper, snel en betrouwbaar
Ik ben erg tevreden over de snelheid waarmee mijn order werd verwerkt. Ook de prijs is gunstig.
Gewoonweg perfect!!!
Mijn bestellling werd geleverd op de afgesproken datum zonder problemen. Het bestellen ging ook zonder problemen dus ik zou deze site zeker aanbevelen!!!
call of duty black ops (pc)
Mijn game werd netjes op de dag van releas geleverd. Verder geen op of aan merkingen.
Black ops
Supersnelle verzending. Door mijn eigen fout moest ik de klantenservice inschakelen en kreeg snel een vriendelijke reactie terug.
Alles uitstekend verlopen!
TOP!
Beoordeling Gamedumper.nl
Ik heb bij Gamedumper.nl het spel Call of Duty - Black Ops gekocht voor een prijs die aanzienlijk lager was dan elders op internet of in een winkel.
De afhandeling is keurig verlopen. Het spel was op tijd en de financiële afhandeling was zeer goed geregeld.
Gamedumper en Blackops
gewoon geweldig, ik had m 3 dagen voor de releasedatum besteld, en ik had m op de releasedag om 1 uur ofzo (of 2) (smiddags) al in huis!
super
Uitstekende service!
Mijn bestelling werd in beide gevallen op de dag vóór de release al afgeleverd, in top kwaliteit!
alles is goed gegaan.
alles is goed gegaan. vlot en netjes.
was maar mijn eeste besteling.
game dumper cod black ops
van registratie tot levering perfect, toekomstige aankopen zal ik ook bij GD doen.
bezorgen
Ik had call of duty black ops ge pre-orderd, maar het spel kwam niet aan op de relese datum. achteraf bleek dit een fout van TNT. ik vond het vervelend maar wel fijn dat dit even werd uitgelegd.
Aankoop CoD: Black Ops
Ik had Call of Duty: Black Ops ruim van te voren bestelt.
Ik kreeg het op de dag van de release, en was dus zeer tevreden over de service van Gamedumper.
Goed maar duurder
Alles goed gegaan, maar concurent MM is goedkoper mbt het artikel welke ik gekocht had (zag dit achteraf). Voordeel is dat het thuis komt maar dat voor 7 euro meer vind ik te veel