Afgelopen woensdag (16 nov) AC Revelations besteld voor 10.30u, vandaag (18 nov) niets binnen tussentijds geen mail of iets dergelijke ontvangen. Net (rond 13:25u) een mail ontvangen dat hij vanda... Toon meer
Voor het eerst besteld bij Gamedumper. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je zelfs extra korting met een code. 2 games werden keurig geleverd in speciale envelope met luchtbelletjes. Voo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Next Internet Concepts B.V. zorgt voor de order afhandeling van uw favoriete game- en multimedia webwinkels.
Cornusbaan 1, 2908KB, Capelle aan den IJssel
- 0102849863
- helpdesk@nextic.nl
- www.nextic.nl
Mensen keken ook naar
goede service, erg tevreden
Ik had de game call of duty besteld en die was ook netjes optijd verzonden. Helaas kwam hij laat aan door een fout van TNT. De klantenservice hielp me heel snel en ze stuurde me een t-shirt en een mapje op samen met een briefje waarop hun excuses stonden. Dat vond ik heel aardig omdat de fout bij TNT lag.
aankoop black ops
ik kocht mijn black ops op gamedumper.n.l ik ben zeer tevreden over het bedrijf, omdat het een van de goedkoopste was die ik kon vinden en de hij was er al toen ik thuis kwam van school. wat was rond 12:45. natuurlijk kan dit toeval zijn maar dat zal ik nooit weten.
Gewoon Super
Zelfde dag geleverd , Werd gemaild dat order de deur uit was gegaan....heel netjes.
Had slechte ervaringen gehad met pre orders die gewoon weken later aan kwamen.
Door mond op mond reclame en degelijk site, besloten een order te plaatsen en ik moet zeggen van A naar B Super is verlopen.
Mijn Complimenten,
M. Iglesias
Goede Service
De bestelling die ik plaatste van een game die 9 november uit kwam werd goed ondersteund. De game ontving ik direct op 9 november en de prijs is relatief goedkoop vergeleken met andere webshops.
Super!
COD: Black Ops gepreordered bij gamedumper en netjes op de dag van de release thuisbezorgt. Super gewoon klasse online winkel!
Call of Duty: Black Ops
Ik had call of duty als pre-order besteld zodat ik deze op de release datum zou hebben. Helaas is er iets mis gegaan met de post en is mijn bestelling dus niet op de afgesproken datum geleverd. Ik heb dezelfde dag een mail gestuurd waar mijn bestelling bleef. Ik heb het spel de dag erna gekregen. En tot mijn verbazing kreeg ik een week later nog een pakketje van gamedumper, met een gratis t-shirt als compensatie. Heel netjes dus.!
goede en snelle levering
Ik vind dat het zeer goed en precies op de juiste tijd geleverd is.
Het is zeker aan te raden om nog een keer een bestelling te plaatsen of aan andere aan te raden
Belofte niet nagkomen
Ik ben zeer tevreden over de handeling van gamedumper alleen zou mijn bestelling op de releasedatum worden geleverd, dit werd 2 dagen later, nou weet ik niet of dit gamedumpers fout is of die van onze "geliefde" postbodes.
Perfect
Mijn bestelling was een pre-order van de nieuwe Call of Duty, deze was heel netjes de dag van uitkomen afgeleverd.
zeer goed bedrijf
Goede prijzen, Goede kwaliteit en snelle verzending.
Goedkoop en zoals beloofd op dag van levering in huis.
Voor mijn pre-order van COD: Black Ops (PC) had ik verschillende websites en winkels afgezocht. Gamedumper.nl was hierbij veruit de goedkoopste in- en exclusief de verzendkosten. Vrienden hadden bij Bol besteld, nadat ik ze verwees naar de gamedumper site hebben zij bij bol geannuleerd en ook bij Gamedumper.nl besteld. Van ons allen was de bestelling op de dag van de release netjes geleverd. Volgende game zal zeker weer hier besteld worden!
Niks op aan te merken
Pre_order, op de dag van release had ik hem binnen.
Wat wil men nog meer?
Afspraak niet nagekomen, afhandeling verder wel netjes
Het bestelde spel "Call Of Duty: Black Ops" werd niet, zoals beloofd, op de dag van uitkomst geleverd. Hier werd niet over gecommuniceerd, pas nadat ik een mail richting ze stuurde waar het spel bleef werd hier uitleg over gegeven. Communicatie was hierna wel goed en het verstuurde shirt en goodie was een leuke goedmaker. Niettemin zou ik niet meer bij dit bedrijf bestellen als ik het spel op de releasedatum zou willen ontvangen.
TNT verpest de boel.
Dit was mijn eerste ervaring met de online aankoop van een spel. Leuke website, leuke prijzen en dit zou een 5 sterren beoordeling geweest zijn, moest TNT post het niet verknoeid hebben. Bestelling is dankzij het achterblijven van een postzak een volle week te laat aangekomen.
Na een boze email, werd er verontschuldigingen aangeboden en een compensatie voor het ongemak aangeboden. Deze compensatie moet ik tot op heden nog steeds ontvangen.
Tot mijn spijt moet ik zeggen, dat dit mijn laatste online aankoop van een spel zal geweest zijn.
Al ligt de fout niet bij gamedumper, is me dit toch een slechte ervaring gebleken. Ik zou er serieus over nadenken om een andere methode van verzending te overwegen.
Snel en goedkoop!
Had Black Ops besteld voor een uitstekende prijs, deze werd mooi op de release datum thuisbezorgd!
Levering volgens afspraak!
Ik heb Call of Duty Black Ops besteld, omdat deze hier een stuk goedkoper was dan bij andere winkels. De koopafwikkeling was uitstekend, daarna goed op de hoogte gehouden via email en de levering kwam binnen op dag van de release.
Uitstekend, zo hoort een moderne webwinkel te functioneren!
Perfecte levering C all of Duty
Zes weken van te voren besteld de dag dat Call of Duty uitkwam had ik het spel in huis, keurig en perfect geleverd.