Har tidligere brugt icarsoft til min hyundai getz og efter jeg købte en kia niro phev og fabriksgarantien udløb skruer jeg selv i den. Her fik jeg anbefalet en bulldog mini turbo scanner og det køb ha... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk service og produkt! Bestilte tid på hjemmesiden fredag og fik tid mandag. Ny nøgle blev lavet inden jeg nåede at blive for komfortabel i sofaen 😁 Sååå alt i alt 5/5 Kæmpe bonus va... Toon meer
hurtig forsendelse men ringe produkt , min mekaniker ordnede nøglen og den kunne simpelthen ikke starte med jeres cover . der der ikke plads til den lille chip derfår bilen til at starte og ja j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super hurtig levering 🚚 Jeg har bestilt en tester til bil, og den virker helt perfekt – faktisk over alle forventninger. Kvaliteten er virkelig lækker, og den føles både solid og robust. Klart et pr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
www.Nic-Tec.com Diagnose udstyr også til din bil. Nu kan du selv servicere din bil når lampen lyser uden at skulle på værksted, find værktøjet til din bil her på siden.
Contactgegevens
Amalienborgvej 31, 9400, Nørresundby, Denemarken
- info@nic-tec.com
- www.nic-tec.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ringe kvalitet
Ringe kvalitet
Jeg bestilte et produkt, som var sat ned, først spørger jeg kundeservice om de har information om produktet, det har de ikke. Jeg prøver så at købe produktet, men i kassen til det kamera der er i kassen medfølger der ikke engang kabel til at give produktet strøm, det skal man selv ud at finde. Jeg finder så en strømkilde til kameraet, men det eneste kameraet kan vise på fjernsynet er flimmer, hvilket er sendt ind til firmaet. De tilbyder mig at jeg kan sende det tilbage, men kameraet var sat ned fra 999 til 150, og inden jeg har fået sendt det retur er pengene væk. Ligeledes er det ikke muligt at hente købte produkter hos Nic-tec, med mindre man lige vil betale 40 kroner for de finder det frem fra lageret, hvilket mange andre steder ikke koster noget. Men jeg skriver de burde sende et nyt kamera eller refunderer, men intet svar.

Antwoord van nic-tec.aps
Pas på
Pas på - det der ser rigtig ud udvendig er ikke rigtig indvendig!

Antwoord van nic-tec.aps
Fandt det jeg søgte hurtigt
Fandt det jeg søgte hurtigt. Gummi til kia nøgle. Passede perfekt. Lidt dyr fragt. Men alt i alt billigere og mindst lige så godt med 2 nye gummi dimser til nøgleren end 2 nye nøgler til i alt 3200...
Gode vare fornuftig priser Hurtig…
Gode vare fornuftig priser Hurtig levering kan varmt Anbefale sælger 1000Tak for handlen
Bestilt vare var fuldstændig som…
Bestilt vare var fuldstændig som beskrevet og leveret lyn hurtig !
Og til god pris
Jeg bestilte reparations sæt til Jaguar…
Jeg bestilte reparations sæt til Jaguar XF nøgle, den kom hurtig og passede perfekt.
Ikke sidste gang jeg handler os dem.
Alt godt
Alt godt. Hurtig levering. C.M Transport super service.
Fantastisk hurtig og veludført service…
Fantastisk hurtig og veludført service - kloning af en brugt ECU til Peugeot 207
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering
bilnøgle rep
sendte min bilnøgle afsted til rep. de havde højst haft den 1 time, så det var meget hurtigt synes jeg. Jeg skulle straks prøve den efter modtagelse. Den virkede 1 ste og eneste gang, så skuffelse selvfølgelig. fat i telefonen, de måtte have den retur. fik den i dag og nu virker den. Jeg savner at nictec sender en diagnose med så man kan se hvad den fejlede, men man er nødt til at skrive til dem for at få en forklaring. spild af min og deres tid.
så en lille besked på regningen om diagnose, ja tak
DanB
hurtig svar på opgaven jeg sende mit…
hurtig svar på opgaven jeg sende mit spedometer til volvo v 70 2002 om søndagen komtil bage repereret
om onsdagen det de virker som det skal
nic-tec tak for hjælpen kan kun andbefale jertil rep
venlig hilsen
bo algreen sørensen
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering
kontakt i tlf. inden. god rådgivning. Produktet virker umiddelbart som det skal.
Det var svar samme dag
Det var svar samme dag , og rette fejlen
En yderst professionel behandling og…
En yderst professionel behandling og det går super stærkt. Jeg kan varmt anbefale nic-tec.
En fornøjelse at handle med fagfolk
En fornøjelse at handle med fagfolk, der ved hvad de har med at gøre.
Jeg har handlet hos Nic-flere gange
Jeg har handlet hos Nic-flere gange. Oplever en god service, de svarer hurtigt på mails, alt i alt et godt sted og handle.
Hurtig betjening også selvom det er i…
Hurtig betjening også selvom det er i sommerferie sæson.
Bestilt om aften og så leveret dagen…
Bestilt om aften og så leveret dagen efter, meget tilfreds.
hurtig ekspedition og levering *****
Købte håndholdt tester til vw
Købte håndholdt tester til vw. Den er let at bruge og kan meget.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.