Na lichaam ingesmeerd te hebben met Nivea Sun protect&dry touch factor 50 een half uur later een shirt aangetrokken om naar zwembad te gaan. Dit shirt ook s middags gebruikt bij teruggaan naar appar... Toon meer

Behoorlijk prijzig (30 euro voor een kleine tube) en dan ook nog misleiden door de tubes te verpakken in een vrij grote kartonnen verpakking. De tube bleek maar de helft zo groot als dat wat de verpak... Toon meer

Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn bruine vlekjes verdwenen zeer vlug. Dagelijks gebruik ik het. EEN OPMERKING: Je kan niet zien hoeveel er nog in de verpakking zit. Misschien dat je een st... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Titel: Max Protection werkt slechter dan standaard variant

Titel: Max Protection werkt slechter dan standaard variant

Ik heb de Nivea Men Black & White Max Protection roller gekocht (6-pack via bol.com). Mijn ervaring is dat deze “Max Protection” variant juist slechter werkt dan de standaard Black & White roller.

Direct na aanbrengen is de geur sterk, maar die verdwijnt binnen een uur. Na ongeveer 4 à 5 uur is de werking volledig weg en ontstaat er weer zweetgeur.

Ter vergelijking: de normale Black & White roller van Nivea werkt bij mij duidelijk langer en beter. Dat maakt deze “Max” variant erg teleurstellend.

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice van NIVEA en foto’s + batchcode gestuurd om te laten controleren of het om een verouderde of afwijkende batch ging. Hierop kreeg ik alleen een standaardantwoord, zonder inhoudelijke reactie op mijn vragen.

Voor een product dat “Max Protection” heet, hoort hij beter te zijn dan de normale Nivea Black & White deo roller.

Mijn advies koop deze "Nivea Men Black & White Max Protection" niet.

16 april 2026

Nivea heeft de Q10 firming bodylotion "vernieuwd"…

Nivea heeft de Q10 firming bodylotion "verbeterd" met een collageen boost. Ik gebruik deze bodylotion al langere tijd maar sinds deze toevoeging smeert de creme al bij een heel kleine hoeveelheid niet goed uit. Het is alsof je je insmeert met zeep; zo wit is de huid en het kost veel moeite om de creme goed weg te smeren. Ik gebruik nog niet de helft van wat ik eerder gebruikte maar doe er heel lang over om de creme in te laten trekken. Voor mij heeft het product nu afgedaan en ga ik op zoek naar een ander merk bodylotion.

11 maart 2026

nivea LUMINOUS ANTI - SPOT

Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn bruine vlekjes verdwenen zeer vlug.
Dagelijks gebruik ik het.
EEN OPMERKING: Je kan niet zien hoeveel er nog in de verpakking zit. Misschien dat je een strook doorschijnend kan maken zodat je kan zien hoeveel er nog in het buisje zit. DAT ZOU HEEL HANDIG ZIJN. 5 sterren dan!!!!!

8 maart 2026

Defect product en klantenservice reageert niet

Ik kocht bij de drogist enkele weken geleden de Anti-Spot dagcrème van Nivea maar het pompje was defect, er kwam geen crème uit. Ik gebruik geregeld verzorgingsproducten met een pompje dus ik weet hoe ze werken. Toen ik op advies van de drogist per mail contact opnam met de klantenservice van Beiersdorf (de fabrikant van Nivea-producten) moest ik het probleem meerdere malen uitleggen. Ik werd verzocht foto's op te sturen, dat heb ik meteen gedaan (had ook aangeboden een filmpje op te sturen waarop ze konden zien dat het niet werkte). Ik werd gevraagd het product te bewaren om eventueel op te sturen 'voor onderzoek'; prima.

Daarna kreeg ik wat adviezen dat ik het flesje even moest schudden en het pompje een aantal keer indrukken. Ik had dit allemaal allang gedaan. Ik vroeg vriendelijk om een adequate afhandeling van mijn klacht, maar kreeg geen reactie. Na een paar dagen nog eens gemaild, dagen later nog eens, geen reactie. Vandaag het telefoonnummer van Nivea.com gebeld dat op het flesje staat. Ik kreeg een automatisch bericht in het Engels dat het nummer niet beschikbaar is.

Veel geld uitgegeven voor een defect product, en geen behoorlijke klantenservice van Beiersdorf en Nivea. Het heeft veel tijd gekost om de klacht te melden maar ze laten het vervolgens gewoon afweten. Erg slecht!

18 februari 2026

Bodylotion repair & care 72h

Gebruik al jaren Body lotion repair &care 72h voor zeer droge huid. Altijd tevreden geweest. Nu is naar schijnt nieuwe formule en vanaf dan altijd overal jeuk. Ben dan tijdje gestopt met dat product te gebruiken. Jeuk was weg. Nu terug is geprobeerd en het is weer juist hetzelfde. Jeuk en krabben dat mijn huis rood ziet. Zal dus de laatste keer zijn dat ik het gebruik

15 juli 2025

Nivea Sun verkleurd je kleding onherstelbaar

Dit shirt ook s middags gebruikt bij teruggaan naar appartement. Volgende dag geconstateerd dat (witte) shirt allerlei verkleuringen heeft. met name rond de kraag en boordjes mouwen. Bij thuiskomst schoon proberen te krijgen met shout, ossengal zeep en vanish acction. Vlekken blijven in t-shirt aanwezig. Shirt van goede kwaliteit is niet meer te gebruiken.
ADVIES: gebruik deze zonnebrand NIET het laat je kleding onherstelbaar verkleuren!!!!!

3 mei 2025

Nivea, gewoon rommel!

Nivea: veel geschreeuw, weinig wol! De claims qua werking van hun "middeltjes" kunnen ze, op geen enkele wijze, waarmaken! In simpele bewoordingen: gewoon rommel!

11 april 2025

Klantenservice niet bereikbaar

Gebruik al tientallen jaren Nivea haarspray van strong tot superstrong.
Maar de laatste jaren bemerk ik verschil in hoe de spray uit de bus komt.
Namelijk van nevel tot gewoon druppels en dit gebeurt bij een nieuwe fles maar ook als hij bv al half leeg is.
Heb de sprayopening schoongemaakt met warm water maar ook dat heeft niets geholpen.
Daarom geprobeerd de klantenservice te bellen. NIET BEREIKBAAR ook niet na terugbelverzoek.
Formulier op hun site ingevuld ook hier GEEN REACTIE.
Dus dan is mijn volgende stap deze review.
Kortom GEEN AANRADER!!!!!

13 februari 2025

Defect pompje op een flacon

Defect pompje op een flacon
Ik had na een paar weken een kapot pompje op een flaconserum. Na een telefoontje, onmiddellijk antwoord en ook onmiddellijk een oplossing om het product te vervangen. Wat een service!!

9 oktober 2024

Nivea soft

Ik hou van Nivea soft, mijn huid is zo intens dankbaar voor dit product en ik zal dit mijn hele leven lang blijven aanschaffen.

6 september 2024

Zonnebrand om toch te verbranden

Op vakantie Nivea zonnebrand gekocht nadat na een week de zonnebrand van een concurrent (garnier) op was. Met de zonnebrand van garnier niet verbrand (zelfde spf). Met die van Nivea op de laatste dag van de vakantie helemaal verbrand, terwijl het hele flesje is leeggespoten. Alleen de plekken waarop de zonnebrand direct is gespoten zijn niet verbrand. Met andere woorden het werkt alleen op de plek waar je het spuit. Uitsmeren heeft geen zin. Ik koop nooit meer Nivea zonnebrand

23 juni 2024

Nivea Derma Exfoliator

Voor een lijn die de titel derma draagt en beweert voor de gevoelige / onzuivere huid te zijn, zit er enorm veel parfum in. Ruikt dus ten eerste enorm sterk en ten tweede had ik binnen 2 dagen de puisten op m'n gezicht vermenigvuldigd door die hoeveelheid parfum. Mag de titel dermatologisch er dus wel uit halen.

30 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?