Dankzij de professionele begeleiding van Eralda kochten wij onze eerste woning in Waregem. Ze was steeds vlot bereikbaar, stelde zich heel flexibel op en zorgde ervoor dat het volledige aankoopproces... Toon meer
Super begeleiding voor een grote stap! @Eralda:er was onmiddellijk een goede klik. Duidelijke afspraken, goede opvolging en een open houding op de kijkdag. Rustige tijd, vriendelijke ontvangst. De sc... Toon meer
Een huis verkopen wanneer er 5 partijen betrokken zijn is geen evidentie. Toen Alain Van Laerebeke de verkoop in handen kreeg heeft hij op de meest professionele manier het pand verkocht en dit op d... Toon meer
Slechte ervaring,teveel vriendjes onder mekaar ,oprecht geintresseerde klanten de kans niet laten om met de bank te onderhandelen. Donderdag kijkdag en tegen zaterdagmiddag was de koper al gekend. H... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Immo Nobels heeft een groot aanbod van huizen, appartementen en nieuwbouw te koop en te huur. Ook om uw eigendom te verkopen kan u bij ons terecht.
Dokter Honore Dewolfstraat 23, 9700, Oudenaarde, Belize
- 055 30 92 90
- info@nobels.be
- www.nobels.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Top begeleiding.
Heel professioneel
Heel professioneel! Van schatting over fotograaf, online zette en organisatie verkoop! Top bedrijf!
Résidence LA ROSE 50 Lessines
Van bij het begin van de eerste afspraak met Jessica van het bedrijf Nobels voor de voorstelling van de verschillende Appartementen waren de gesprekken duidelijk, ook stiptheid, service en opvolging waren professioneel tot en met de handtekening bij de Notaris.
Onze dank aan het bedrijf Nobels en medewerkers.
Nicolle De Galan & Ronny Huwé
Uitstekend
Uitstekend, alles altijd netjes op voorhand afgesproken en nagekomen.
Zeer goed!!!
medewerker was erg vriendelijk doch…
medewerker was erg vriendelijk doch niet voldoende voorbereid op ons bezoek. Daardoor tijdverlies.
Zeer goede communicatie
Zeer goede communicatie: altijd vriendelijk, snel antwoord. Staan ook klaar voor alle vragen, ook de kleinste dingen.
Topmedewerkers.
Eerst de mij onmiddellijk begrijpende Marleen daarna door Laura overgenomen, niet echt een alledaags geval zijnde, tot een uitstekend resultaat gekomen.
Meneer of mevrouw Nobels, koester ze beiden.
Dirk Everaerd
Ik ben heel tevreden van dat we…
Ik ben heel tevreden van dat we uiteindelijk tot een deal zijn gekomen met de verkopers, dat hebben we grotendeels te danken door de tussenkomst van Kristian waarvoor ons dank.
Vr. Gr. Rudy en Magy
Zeer tevreden over Immo Nobels.
Zeer tevreden over Immo Nobels.
Ondertussen reeds 6 van de 9 loften (loftencomplex De Weverij te Oudenaarde) verkocht.
Steeds is de verkoop zeer vlot en professioneel verlopen.
Proficiat aan Kristian en zijn team.
Goed en vlot immokantoor
Alles verliep correct
Alles verliep correct, en vlug. Was aangenaam verrast.
Vanessa Engels van Immo Nobels is top!
De start van de verkoop van ons huis in januari 2020 verliep naar wens tot Covid 19 roet in het eten gooide.
Maar zodra de heropstart op 11 mei kon gebeuren heeft Vanessa, vertegenwoordiger van Immo Nobels heel wat geïnteresseerden rond geleid in het huis en op 18 mei was er een koper.
We zijn uiterst tevreden over haar diensten en zullen haar en Immo Nobels aanprijzen.
Reeds 2e keer met met nobels gewerkt
Reeds 2e keer met met nobels gewerkt. Steeds heel correct , professioneel en snel afgehandeld .jullie zijn een heel goed team
Snel afgehandeld ondanks de slechte…
Snel afgehandeld ondanks de slechte periode
Allemaal heel vriendelijk
Allemaal heel vriendelijk. Goede geest en samenwerking. Dankjewel aan iedereen
Vooral de persoonlijke aanpak van Sabine
Correct ontvangst en opvolging.
Huis te Etikhove
Op één week tijd was mijn huis te Etikhove verkocht en dat boven de vraagprijs! Op deze manier hebben we zelf extra centen om te verbouwen. Dit alles dankzij de tip van Mathieu Mas, de overtuigingskracht van Kristian en de deskundigheid van alle medewerkers. Merci!
Vlotte verkoop dankzij professionele…
Vlotte verkoop dankzij professionele opvolging Immo Nobels 🔝👌