Bestelling gedaan voor de eerste maal. Na ieder bestelling is het teruggaan om opnieuw een product uit te kiezen lastig.
Hele ruime keuze aan noodles, waardoor ik er ook veel te veel besteld heb (;-)), alleen de verzendkosten vallen me enorm tegen! Als je voor 23 euro besteld en dan nog 5,50 extra moet betalen vind... Toon meer
Ik at deze soep vaak op oefening en nu een paar jaar later probeer ik de soep maar weer eens een keer.
Ruime keuze en heerlijke soepjes. Verzendkosten echter vrij hoog
Heerlijke soep, goede webshop
Een grote keuze aan heerlijke noedlesoepen, gemakkelijke overzichtelijke website. Klantenservice is goed en de mensen zeer klantvriendelijk. Zeer snelle levering.
Lekkere noodles!
Goede klantenservice overzichtelijke website
bestelling had ik snel binnen
verzendkosten zijn wel prijzig maar dit komt ook omdat verzenden in Nederland zo duur is..
Ruime keuze, hoge verzendkosten
Ruime keuze en heerlijke soepjes. Verzendkosten echter vrij hoog
Gewoon Goed
Op zondag besteld, dinsdag binnen. Kan niet sneller.
Ook het assortiment is uitstekend.
Ze hebben hier de koreaanse noodlessoep, die ik al weer een tijd aan het zoeken was.
Net de eerste op, heerlijk.
Top bedrijf dus.
lekker en snel
een makkelijk te gebruiken website met een groot assortiment, bestellingen worden relatief snel bezorgd en de noodles zijn lekker.
Geweldige keuze voor de noodle liefhebber.
De webshop ziet er goed en overzichtelijk uit. De keuze is geweldig, het enige nadeel is dat sommige items snel uitverkocht zijn en ook voor een lange tijd. De service is goed, ik heb alleen problemen gehad met mijn verdwenen pakket, maar dat lag aan DHL en was snel opgelost. Ik ga hier zeker weer bestellen en heb dat zojuist ook gedaan.
Veel verschillende smaken!
Ik ben erg blij dat er nu zoveel verschillende smaken op 1 plek te vinden zijn. Ik heb er al aardig wat uitgeprobeerd inmiddels en heb zo m'n favorieten. Blij dat ik Noodlesoep.nl heb gevonden!
Snel en Lekker
Snelle verzending en goed verpakt geleverd.
Ik had een paar vraagjes en werd snel en netjes terug gemaild.
Als de voorraad op is bestel ik hier zeker nieuwe. :D
Gewoon waar voor je geld
Helemaal geen poespas op de site
Dus duidelijk kunnen zien wat je koopt
Verzending ook snel
Dus geen reden om te klagen