Helaas ook al maanden bezig mijn geld voor een retourzending terug te krijgen. Het aangetekend retour sturen naar China koste me al 31 Euro! Niet bestellen!
Ik heb 3 juni spullen aangetekend retour gestuurd, inmiddels mijn laatste mail verstuurd, als ik vrijdag mijn geld niet terug heb dan ga ik aangifte doen ivm oplichting. Voor mij een goede leer om voo... Toon meer
Volhouden! Aan iedereen die een pakket terugstuurde en op zijn geld wacht: hou vol. Ik ben blijven mailen. Gelukkig had ik vóór het terugsturen een fotootje gemaakt van het pak met inhoud en hun adres... Toon meer
Waardeloze webwinkel. Ziet er heel leuk uit, maar ze sturen je niet wat je bestelt hebt, linnen jurk is polyester. Het is slecht gemaakt en lelijk. Als je wilt retourneren moet je het aangetekend met... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Goede morgen wie dit leest
Goede morgen wie dit leest, nee, geen goede meer, ik ben boos, heel boos.
Er zijn sinds mijn bestelling in April nu 34 mailtjes, 34 mailtjes!! ... over en weer geweest met jullie en nog steeds is mijn bestelling van 89 euro( 3 jurkjes) nooit bij mij aangekomen.
Wat zijn jullie toch voor bedrijf?@#$%^&*( Afschuwelijk!!
Dit wat jullie doen is gewoon pure oplichterij!! Zeggen dat je nog eens tweede keer mijn bestelling op zou sturen omdat het eerste zoek is geraakt, en dat zou dan nu voor de tweede keer zo zijn ? ???
Niets meer zeggen waar het zou kunnen zijn of een telefoon nummer, geen adres van een postkantoor.. Gewoon NIETS. Dit kan toch niet?
Wat zou JIJ doen als t jou overkwam???
Juist, je zou ook boos zijn.
En dan een bericht dat mijn pakket vernietigd gaat worden als ik geen gehoor geef of het niet ophaal. Terwijl jullie het niet eens verstuurd hebben? Terwijl ik niet weet waar het ongeveer zou moeten zijn?
Nu ik dit tik word ik steeds bozer.
Ik tik dit alles met mijn middelvinger... dat helpt tenminste een beetje
Graag hoor ik van jullie. Zo niet dan ga ik stappen ondernemen.
Oja... Als jullie nou zoveel lef hebben om wel bestellingen en betalingen te innen... heb dan ook zoveel lef om een telefoon nummer te geven zodat ik kan jullie kan bellen.
Niét vriendelijke groet
Gerda
Zeeeeeeer slecht
Zeeeeeeer slecht! Niet bestellen bij deze louche zaak! Sturen verkeerde artikelen, retourneren is onmogelijk zonder enorm hoge verzendkosten, geld terug ontvangen is al helemaal een opgave, niet aan beginnen!
Nooit iets ontvangen en geen…
Nooit iets ontvangen en geen fatsoenlijke reactie gekregen. Ook geen geld terug. Opgelicht!
Koop niets !!!
idd ook ik ben er in getrapt, vreselijke stof, voldoet totaal niet aan aan de verwachtingen.
Zou een linnen zomer jupsuit zijn, pas er niet eens in.
Ga geen moeite doen om hem terug te sturen, na alle reviews weet ik genoeg. Helaas
Zeer slecht
Zeer slecht, jeans jurk Adrianne besteld. Is geen jeans maa katoen. Ik koop er niks meer. Zijn niet te bereiken 😡😡
Oplichterij!
Oplichterij!! Schoenen gekocht die veel te groot zijn voor rond de €30. Moet ze retourneren naar CHINA, waar ik nog meer dan €30 euro voor betaal!!
Wat een oplichters. Wil NU mijn geld terug. Je denkt toch niet dat ik ze ga versturen, goede €60 kwijt ben en nog maar moet wachten of ik het krijg.. donatie aan kringloop maar NOOIT MEER HIER BESTELLEN!
Niet kopen!!
Na weken wachten, eindelijk mijn bestelde jurk ontvangen. Wat een sof!! Jurk is gemaakt van polyester en spuuglelijke knopen. In de advertentie staat dat het linnen is. Stelletje oplichters. Goeie leer voor mij om nooit meer iets spontaan aan te klikken !! Trap er niet in!!!
Wat een slechte service
Wat een slechte service. Heb 2x een mail met een vraag gestuurd en hoor er niks van. Nu de schoenen ontvangen en blijken gewoon plastic te zijn. Ik wil ze retour sturen,maar hoe?
Zeeeeer slecht
Zeeeeer slecht. Klantenservice erg slecht! Kwaliteit jurk zeer slecht. Beschrijving klopt niet. Waardeloos! NIKS BESTELLEN!!!!
Product niet ontvangen
Product niet ontvangen. Geen serieuze reactie en geen geld terug. Oplichters.
Hier niet bestellen dus!
Oplichterij!!
Ook ik ben er ingetuind. Een maand gewacht op een werkelijk vreselijke blouse en dan melden dat ik retourneer. Dat moet dus inderdaad naar China!
Mailen heeft geen zin. NIETS kopen daar!
wat een sof is dit bedrijf
wat een sof is dit bedrijf! Ook ik heb maar één van de drie kledingstukken ontvangen, besteld in april en het is nu juli!
Ik krijg geen antwoord meer op mijn mails dus waarschijnlijk kan ik fluiten naar mijn €40
Niets kopen daar dus!
Pakket eindelijk gekomen bleek niet…
Pakket eindelijk gekomen bleek niet compleet mis nog twee jurken van €70, resterend producten zouden gestuurd worden ben al een maand aan het wachten.
Heeeel slecht.....hier niet bestellen!!!
Verschrikkelijk slecht!!!
Wat een waardeloos bedrijf en producten. Verschrikkelijke kwaliteit!!! Retour kosten moet je zelf betalen en zijn ontzettend duur (China) want daar is bedrijf gevestigd . Koop niets bij dit bedrijf u bent gewaarschuwd!!!
Wat een slecht product en onmogelijk om…
Wat een slecht product en onmogelijk om te retourneren. Koop hier niets. Jammer dat ik de reviews pas na mijn aankoop heb gelezen
Product voldoet in verste verte niet…
Product voldoet in verste verte niet aan omschrijving en lijkt totaal niet op de afbeelding verkoopsite.
Het mooie luchtige jurkje is een synthetisch vod en dat is nog een understatement. Slecht afgewerkt en zo synthetisch dat de vullingen uit je kiezen springen. Echt bizar. Oplichters. Bestel hier nooit. !!!!!!!
Helaas zijn dit dus de oplichters waar…
Helaas zijn dit dus de oplichters waar op televisie over gesproken worden. Echt dom van mijzelf dat ik er in getrapt ben. Geld kwijt en geen spullen. Het enige wat ik nog kan doen is andere mensen waarschuwen hier niet in te trappen
Oplichters! KOOP HIER NIKS
Oplichters! Sturen je een een heel ander product op dat 1 euro waard is en dan vervolgens na contact krijg je 30% korting op je product als je het retour zend, en de retourkosten zijn 23 euro...
Koop hier niks!
Koop hier niks!! Anderhalve maand geleden een jurk besteld en nog steeds niks ontvangen. Ze houden je aan het lijntje door te zeggen dat de zending nog komt, maar niks hoor. Ik probeer om mijn geld retour te ontvangen, maar denk dat dit niet gaat lukken. Zou willen weten waar ik hier aangifte van kan doen? Ik zie op Facebook dat ze ook adverteren onder de naam Fashion-now,com!! Precies dezelfde artikelen. Ik heb nu de jurk ontvangen. Zou linnen moeten zijn, maar is van lelijke goedkope stof. Nagemaakt tot een afschuwelijke vormeloze nachtjapon. Door deze site wordt je opgelicht!!!!