Helaas ook al maanden bezig mijn geld voor een retourzending terug te krijgen. Het aangetekend retour sturen naar China koste me al 31 Euro! Niet bestellen!
Ik heb 3 juni spullen aangetekend retour gestuurd, inmiddels mijn laatste mail verstuurd, als ik vrijdag mijn geld niet terug heb dan ga ik aangifte doen ivm oplichting. Voor mij een goede leer om voo... Toon meer
Volhouden! Aan iedereen die een pakket terugstuurde en op zijn geld wacht: hou vol. Ik ben blijven mailen. Gelukkig had ik vóór het terugsturen een fotootje gemaakt van het pak met inhoud en hun adres... Toon meer
Waardeloze webwinkel. Ziet er heel leuk uit, maar ze sturen je niet wat je bestelt hebt, linnen jurk is polyester. Het is slecht gemaakt en lelijk. Als je wilt retourneren moet je het aangetekend met... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
wat een ontzettende oplichters
wat een ontzettende oplichters! de helft van de artikelen werd niet geleverd en de andere helft was regelrechte bagger. terugsturen kan alleen naar china voor een hoog bedrag. Ik stuur ze nog een mail en dan ga ik aangifte doen! mensen, trap niet in dit bedrijf!!!!!!
O P L I C H T E R S
PAS OP!
Na een ontzettend lang wachten kreeg ik een verkeerd artikel opgestuurd. Kan gebeuren, maar ik werd geacht het voor eigen rekening retour naar China te sturen! Na vele mails kon ik uiteindelijk 40% korting krijgen op het artikel dat ik ongewenst kreeg opgestuurd als ik het zou houden.
Schandalig! Stelletje boeven zijn het!
Pppffff wat een fake....een foto van…
Pppffff wat een fake....een foto van een super leuke blouse maar eenmaal thuis echt zo niet leuk!
Vreselijke website
Vreselijke website , ze maken een mooie foto en laten dit namaken in China. Vervolgens krijg je een totaal ander shirtje van vreselijke kwaliteit
Niet bij bestellen!
Oei oei oei. Ja.. ik ben er ook ingetrapt.
Zeker niks bij bestellen. Je kunt mailen wat je wilt, altijd standaard antwoorden terug en je kunt ze niet bellen.
NIKS BIJ BESTELLEN! Ik ben al 2 maanden, als het niet langer is, aan het wachten op mijn product. Nergens te vinden, ook niet via de traceerlinken die ze sturen.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters! Eerst lang moeten wachten op mijn bestelling en dan zat er maar de helft in. Ze geven niet wat ze formuleren: orthopedische sandalen. Waren ze dus duidelijk niet! Ik wil dit terug sturen, maar retourkosten zijn voor de klant. Dit is meer dan wat het product heeft gekost! Ik heb dus betaald voor iets wat ik nooit heb ontvangen!
Schandalig
Schandalig, he krijgt iets totaal anders dan je besteld en kan niet retourneren ja voor 23 euro. Oplichters zijn het
Je moet een ster geven anders kan je…
Je moet een ster geven anders kan je geen reviews geven maar als t in de min had gekund !!!!! Niet hier bestellen! Allemaal fake en geen levering!l!
Vreselijk slecht bedrijf
Vreselijk slecht bedrijf. 15 mei schoenen besteld. Het is nu eind juni. Arme dochter is haar kleedgeld gewoon kwijt nu, want daar gaan we niks meer op horen
Linnen jurk besteld krijg ik een…
Linnen jurk besteld krijg ik een sythetisch geval! Slechte kwaliteit voor veel te veel geld!
Slechte kwaliteit, geen retourservice
Na 4 weken product ontvangen van belabberde kwaliteit en je moet het product dan zelf terug naar China sturen met trackcode en daarbij ook een formulier bij invullen, scannen en mailen dat je afziet van het koopcontract. Waardeloos dit.
Oplichterij
Oplichterij, na lang wachten een tuniek gekregen van een belabberde kwaliteit, overigens ook niet datgene dat op de foto stond. Geen respons op mail, lees nu op de website dat je t pakketje teug naar China moet sturen. Dus niet kopen hier!
Dit is een absoluut DRAMA!
Dit is een absoluut DRAMA: bestel hier niet.
Heb je dit wel gedaan: meld je ervaring alsjeblieft bij Consuwijzer van de ACM!
Mijn ervaring is vergelijkbaar met alles wat ik hier (te laat...) las: geen tracking link die werkt, na ruim een maand nog geen producten, geautomatiseerde reacties zonder inhoud of serieuze hulp: echt zeer frustrerend.
WAARSCHUWING !! Slecht bedrijf.
WAARSCHUWING ! Verschrikkelijk slecht bedrijf. De kwaliteit deugd van geen kanten en ze leveren de verkeerde spullen. De klantenservice bestaat uit geautomatiseerde mail die je als antwoord krijgt na een week wachten. Een oplossing zoeken doen ze dus niet. Alleen standaard mailtjes terug.
Dus wees gewaarschuwd!
Had een jurk besteld en ontvangen
Had een jurk besteld en ontvangen, hij is rose met zwart, het naaiwerk is met wit garen genaaid , zoom mouwen hals, ziet er vreselijk uit!
Wil mijn geld terug en terug sturen , maar hoor geen antwoord op mijn mail!! Vreselijk.!!
oplichterij
oplichterij
Jammer genoeg te laat deze reviews gelezen. Naast de lange wachttijd voor levering 30 dagen, is de kwaliteit van de kledij beneden alle pijl. Ik bestelde een jeanskleedje en kreeg een schort - slecht afgewerkt, plastieken knopen, stof is geen jeans maar soort slecht katoen,.. terugsturen denk je.. dan zie je dat het geen Nederlandse firma is maar naar china moet teruggestuurd worden op eigen kosten... minimum tarief 17 euro... schandelig... echt nooit meer... ik kijk vanaf nu naar trustpilot voor ik iets bestel. Dit heb ik alvast geleerd.
Levering
Na elke weken te moeten wachten en enkel mails later heb ik nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Stom dat er geen telefoonnummer bij staat.
Ik heb mijn geld terug gevraagd hopelijk zie ik die ooit terug.
Op 13/06/21 heb ik een review…
Op 13/06/21 heb ik een review geschreven dat ik mijn schoenen na meer dan een maand geleden besteld niet heb ontvangen.
Vandaag eindelijk de schoenen binnen gekregen. Had het al opgegeven.
Helaas zijn ze te groot, maat 37 besteld maar het past als maat 38. Ook het “orthopedisch” voel en zie ik niet. Jammer want voor de rest ziet het er wel goed uit. Zal niet zo snel meer bij ze bestellen.
Wat voel ik me opgelicht
Wat voel ik me opgelicht. Ik baal daar zo van!! Ik had een leuke grijze spijkerjurk besteld, dacht ik, maar na lang wachten kwam er een synthetische grijs slecht afgewerkte jurk. Alles was anders dan de foto die me enthousiast maakte om te gaan bestellen. Vage reacties terug, niet reageren op mijn klacht en die waren duidelijk vertaald waren van het Chinees ofzo. Moeilijk moeilijk om retour te sturen, dat doe ik dus niet dus geld kwijt en NOOIT meer bestellen daar!!
Ze verdienen eigenlijk 0 sterren.
Waardeloze kwaliteit
Waardeloze kwaliteit. Schoenen besteld die na 6 weken dan eindelijk verder geleverd. Plastic, te klein en super slechte kwaliteit. Schoenen werden zonder doos geleverd. Echt verschrikkelijk slecht.