Fantastisk god service! Da jeg skulle sælge mine smykker, undersøgte jeg dagspriserne på markedet, og NyFortuna havde klart den højeste pris. Personalet er utrolig ærligt og sødt, og det var super nem... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været ude ved jer to gange og begge gange var en god oplevelse.Begge medarbejdere var virkelige kompetente og meget dygtige . Mvh. Vibeke Ankerstjerne
Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.
Contactgegevens
Østerbrogade 137, 2100, København Ø, Denemarken
- info@nyfortuna.dk
- www.nyfortuna.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg solgte lidt guld og sølv, købt samme steds
Jeg købte lidt guld og sølv i 2022, som jeg solgte tilbage en onsdag i 2026. Handlen var venlig og sikker.
En VVS diamant på 0,25 oz købt samme dag i 2022 kunne ikke sælges tilbage. Nyfortuna køber ikke så små diamanter tilbage.

Antwoord van Nyfortuna
Professionel betjening og en god og…
Professionel betjening og en god og gennemskuelig afregning

Antwoord van Nyfortuna
Det var en sød pige der betjente mig og…
Det var en sød pige der betjente mig og jeg havde en tryg oplevelse

G sagde i telefonen
G sagde i telefonen. vi bare kunne smutte forbi,W betjente os med fuld humor,og stor fornøjelse og ganske professionelt.tak for at jeg ikke mere skal bekymre mig om hvor min dumme guldmønt befinder sig. H Daltorn

Antwoord van Nyfortuna
Jeg havde en rigtig god og behagelig…
Jeg havde en rigtig god og behagelig oplevelse hos Nyfortuna. Meget professionelle og hurtig ekspedition.

Antwoord van Nyfortuna
jeg havde en god oplevelse
jeg havde en god oplevelse, dog kunne de godt informere mig om hvor jeg kunne sælge de sten(brillianter) som jeg bare afleverede, fordi jeg ikke tænkte på hvad de var værd. men det var min egen dumhed og uvidenhed

Antwoord van Nyfortuna
For lang leveringstid på gave
Desværre glemte Nyfortuna at se, at den bestilte vare var en gave!
Da varen ikke kunne leveres inden for de lovede 2 - 4 dage, men som oplyst (pr. tlf.) først om et par måneder, afbestilte jeg varen!
Det kunne jeg ikke med mindre, jeg betalte et gebyr på 500kr!
Det kan man vist kalde dårlig service

Antwoord van Nyfortuna
Vi blev modtaget på en fin måde og fik…
Vi blev modtaget på en fin måde og fik forklaret hvordan det ville foregå.
Blev meget fint behandlet og hele tiden informeret om proceduren

Seriøst og velorganiseret virksomhed
Seriøst og velorganiseret virksomhed. Stor, stor tilfredshed. Kommer gerne igen.

Hurtig og gennemskueligt forløb
Jeg ringede dertil først (Aarhus-afdelingen) og fik behagelig vejledning ifm. fremsendelse af mit guld. Dernæst sendte jeg det og efter få dage fik jeg et tilbud, som jeg kunne tage imod eller få guldet tilbage. Tilbuddet lød på gældende dagspris, så det var nemt og gennemskueligt. Dagen efter jeg accepterede tilbuddet, var pengene på min konto.

Nemt og professionelt
Nemt og professionelt
Behagelige medarbejdere. Jeg følte mig meget tryg.

Super oplevelse i Århus afdelingen
Super oplevelse i Århus afdelingen. Nem tidsbestilling online. Rigtig god, tryg og informativt møde, og ikke mindst en god og reel pris for det guld jeg ønskede at sælge. Udbetalingen kom efter 2 dage, og svarede nøjagtig til det jeg selv havde regnet mig frem til via hjemmesiden - ingen skjulte gebyrer. Fik desuden en noget bedre pris end guldsmed og mønthandler kunne tilbyde. Kæmpe anbefaling herfra.

Dit is Trustpilot