Fantastisk god service! Da jeg skulle sælge mine smykker, undersøgte jeg dagspriserne på markedet, og NyFortuna havde klart den højeste pris. Personalet er utrolig ærligt og sødt, og det var super nem... Toon meer
Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været ude ved jer to gange og begge gange var en god oplevelse.Begge medarbejdere var virkelige kompetente og meget dygtige . Mvh. Vibeke Ankerstjerne
Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.
Østerbrogade 137, 2100, København Ø, Denemarken
- info@nyfortuna.dk
- www.nyfortuna.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Effektivt og meget erfaren og hurtig…
Effektivt og meget erfaren og hurtig ekspedition. Følte at jeg kun stole 100% på medarbejderen.
Utilfreds med at jeg ikke fik et tilbud…
Utilfreds med at jeg ikke fik et tilbud på hver genstand jeg ville sælge, men en samlet beløb på alle genstande, fik oplyst at det var fordi at kunne nå det inden for den tid jeg havde, kom til før tiden. så dårlig undskyldning
Opsøgte anden guidopkøber, som gav et tilbud på hvert enkel genstand

Antwoord van Nyfortuna
En super god oplevelse
Nemt og overskueligt at bestille tid. Vi blev mødt af en meget imødekommende kvinde, som hjalp os på fineste vis. Alt i alt en super god oplevelse.
Mega tilfreds/100% anbefaler
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at sælge mit guld her. Har solgt 3 gange. Hele processen var hurtig, professionel og meget tryg. Jeg fik en fair pris, og personalet især Gustav var venlige og hurtigt til at handle/håndtere en henvendelse.
Kan klart anbefales til andre, der overvejer at sælge deres guld. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.
Vi fik en god og kompetent behandling i…
Vi fik en god og kompetent behandling i en tryg atmosfære.
Alt godt herfra
Venter og venter
Min oplevelse har desværre ikke været så god indtil videre.
Jeg har benyttet mig at sende mine smykker ind til dem med posten, da der ikke var nogen ledige tider i københavn. Forsendelsen blev leveret hos dem for 9 dage siden og jeg har stadigvæk ikke fået min vurdering.
Jeg håber snart at jeg hører noget fra dem :(

Antwoord van Nyfortuna
God professionel service - god pris
Følte mig i helt trygge hænder da mit sølvtøj blev vurderet. Meget professionelt- og fik en god pris. 30 % højere end et andet sted jeg havde solgt noget.
Hurtigt og troværdigt!
Hurtigt og troværdigt.
Hurtigt afregning som aftalt!
Tak for det 👍😀
Fin kommunikation og hjælp
Vi var bare tilfredse
Professionel og høflig betjening
Venlig modtagelse og behandling . En helt igennem tilfredstillende oplevelse.
Venligst Rikke og René
NB! Måske et lille toilet til folk der kommer langtvejs fra. 😉