Østens Perle Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för fantastiskt fin information och kunskap som jag fick med mig när jag köpte min livs första sångklangskål. Jag är så lycklig och mitt hjärta sjunger i takt med dess vackra klang och vibrati... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot udvalg af sengetæpper fra Indien og hurtig og effektiv levering! Fik dog ingen mail om, at min bestilling var modtaget/afsendt, men kunne følge min odre inde på hjemmesiden og havde min ordre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke nogle flotte produkter! Jeg er superglad for min saltlampe fra Himalaya og mine 2 pudebetræk med livets træ - gaver til mit nye soveværelse. Mange tak for den gode service og en let og problemfr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik bestilte varer, rimmeligt hurtigt. 3 dage senere. Og varene er nøjagtigt som beskrevet. Pålidelighed er vigtigt for en der handler via nettet. Og pålidelig er Østens Perle ! Det er ikke sidste... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect
  2. Handwerk

Geschreven door het bedrijf

Østens Perle er din indgang til de smukkeste håndlavede skatte fra Asien. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så du kan forkæle dig selv eller andre med unikke gaveartikler. Uanset om du er på udkig efter bløde silkesjaler, farverige vindspil, beroligende røgelse, tibetanske syngeskåle, smukke asiatiske figurer eller produkter til meditation og yoga, finder du det hele her.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Super service. Mange tak. Jeg kommer igen:)

9 december 2025

Kære Jacob
Selv tak! Det betyder virkelig meget, at du deler din oplevelse. Vi er glade for, at både produkterne og servicen ramte plet hos dig. Du er altid mere end velkommen forbi igen – vi glæder os til at se dig 😊
De bedste julehilsen Østens Perle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid fin service fra Østens…

Der er altid fin service fra Østens Perle, derfor giver jeg dem 5 stjerner
Birthe Thystrup

26 november 2025

Kære Birthe,
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det betyder virkelig meget for os.
Vi er glade for, at du altid oplever god service hos Østens Perle – vi sætter stor pris på dig.
De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glædeligt at de er så hurtige med at…

Glædeligt at de er så hurtige med at sende varerne

28 november 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for din anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du oplever hurtig levering. Vi gør vores bedste for, at dine varer kommer afsted med det samme, så du kan få glæde af dem hurtigt. Tak fordi du handlede hos os og du er altid velkommen tilbage! 🌼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik den bedste service i butikken

Jeg fik den bedste service i butikken, hvor jeg fandt to smukke lamper, som jeg dagen efter bestilte i webshoppen.
Hurtig og nem ekspedition.
En virkelig god oplevelse.🫶
Der vil jeg helt sikkert handle igen. 🤗

10 november 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🫶
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse både i butikken og på webshoppen og at lamperne faldt i din smag!
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive, og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen. 🤗💡

Fede produkter

24 oktober 2025

Tusind tak! 😄🙌

Korte anmeldelser med stor effekt det sætter vi virkelig pris på!
Hvor er det dejligt at høre, at du synes, vores produkter er fede 💥

Vi håber, du får masser af glæde af dem og du er altid velkommen tilbage for at opdage endnu flere favoritter! 🌿✨

Immensely fast delivery

Immensely fast delivery.
Quality products in incense.
Affordable. Pleasant customer service :->

18 augustus 2025

Antwoord van Østens Perle

Thank you so much for your lovely feedback! 🙏✨

We’re so happy to hear that you’re satisfied with both the delivery, quality, and service that’s exactly what we strive for every single day. And incense should of course be both high-quality and affordable 😄🕯️

We hope you’ll enjoy many wonderful, great-smelling moments with your purchases. You’re always welcome to visit us again whenever you need more 🌿😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik med rigtig god service.

Fantastisk butik med rigtig god service.

23 oktober 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for de flotte ord! 🤩
Vi bliver helt varme om hjertet, når vi får sådan en anmeldelse. God service er noget, vi virkelig går op i så det er fantastisk at høre, at det mærkes! 💛

Du er altid mere end velkommen forbi igen, hvis du mangler noget eller bare vil kigge og lade dig inspirere. Vi glæder os allerede til næste gang! 🙌✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte et indisk sengetæppe i…

Jeg bestilte et indisk sengetæppe i stærke farver. Farverne holdt første vask, så tæppet er af god kvalitet! Tak for det :-)

22 september 2025

Antwoord van Østens Perle

Selv tusind tak for den dejlige anmeldelse! 🧡
Hvor er det skønt at høre, at du er glad for dit indiske sengetæppe og at farverne klarede første vask som en champ! 💪✨

Hvis du på et tidspunkt får lyst til flere stærke farver i hjemmet eller har spørgsmål til pleje af tekstiler, så er du altid velkommen til at skrive. Vi elsker at hjælpe med at skabe lidt ekstra farve og hygge i hverdagen 🌈😊

Tak fordi du valgte os – det betyder virkelig meget! 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, hurtigt svar og hurtig forsendelse

God service, hurtigt svar og hurtig forsendelse. Har handler der flere gange og gør det gerne igen. Deres produkter er altid i god kvalitet og som forventet

10 september 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din loyalitet 🙏 Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds både med service, levering og kvaliteten af vores produkter. Vi glæder os til at handle med dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god kvalitet

Fik besked om at min pakke var sendt få timer efter ordren var sendt.
Modtog det flotteste mandala vægtæppe som selvfølgelig duftede som alle "indiske butikker" gør :-)

18 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både levering og kvalitet levede op til dine forventninger, og at mandala vægtæppet faldt i god smag. Duften er en del af charmen ved den autentiske stil, men vi sørger selvfølgelig altid for, at det er frisk og lækkert, når det når frem til dig.

Vi håber, du får masser af glæde af dit nye tæppe! 🙏

Kanon service 👍😄

7 augustus 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for de flotte ord! 😄 Det glæder os, at du er tilfreds vi ser frem til at se dig igen 👍 Venlig hilsen Østens Perle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

the silk scarf i ordere was sold out

the silk scarf i ordere was sold out, so they called and asked what to do. what a service.

21 juli 2025

Antwoord van Østens Perle

Thank you so much for your kind words and understanding! 🙏
We’re really sorry the silk scarf you ordered was sold out, but we’re happy we could call and sort it out together. Great service isn’t just a promise it’s something we truly care about 💛
We hope you loved the alternative we found for you!

Warm regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för fantastiskt fin information…

Jag är så lycklig och mitt hjärta sjunger i takt med dess vackra klang och vibrationer.
Återkommer med glädje till er fina butik som andas själ och genuitet.
Tack för det fina mötet🧚‍♂️✨

10 juli 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusen tack för dina fina ord – de värmer verkligen våra hjärtan! 💛
Det gläder oss så mycket att höra att din första sångklangskål har väckt så mycket glädje och harmoni i dig.
Att du kände butikens själ och genuinitet betyder allt för oss – det är precis den känslan vi vill förmedla.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka – vi ser redan fram emot nästa möte 🧚‍♀️✨
Med kärlek och ljus,

Hurtig levering varen fin

Hurtig levering varen fin

8 juli 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og varen. Du er altid velkommen tilbage!🙏🏼

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition og en bred vifte af varer

24 mei 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition og kunne finde noget blandt vores brede udvalg. Vi sætter stor pris på din støtte og håber at se dig igen snart! 😊

Nemt hurtigt levering god kvalitet

Nemt hurtigt levering god kvalitet

5 mei 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og kvalitet, det betyder meget for os. Vi håber at se dig igen snart!

Produkt svarende til forventning

Produkt svarende til forventning. Hurtig levering

2 mei 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at produktet levede op til dine forventninger, og at leveringen gik hurtigt. Vi håber, du får stor glæde af dit køb og du er altid velkommen tilbage.

Som altid:

Som altid:
Nem bestilling, hurtig levering og lækkert sengetæppe der lever fuldt ud op til forventningerne!

2 mei 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med både bestilling, levering og sengetæppet. Vi sætter stor pris på din tilfredshed og ser frem til at byde dig velkommen igen 🌟

Nice shop ✌️🌺🐝

Beautiful products in good prices and very quick delivery ✌️ Nice shop, I would love to order again 🌺

24 april 2025

Antwoord van Østens Perle

Thank you ever so much for your lovely feedback! 🌺🌟 We're so glad to hear that you loved the products, the prices, and the fast delivery. ✌️🐝 You're always welcome to come back we'd be more than happy to mail you more lovely things at any time! ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og super god kundeservice. Topkarakter herfra

3 april 2025

Antwoord van Østens Perle

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og kundeservice. Du er altid velkommen igen!