Tack för fantastiskt fin information och kunskap som jag fick med mig när jag köpte min livs första sångklangskål. Jag är så lycklig och mitt hjärta sjunger i takt med dess vackra klang och vibrati... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flot udvalg af sengetæpper fra Indien og hurtig og effektiv levering! Fik dog ingen mail om, at min bestilling var modtaget/afsendt, men kunne følge min odre inde på hjemmesiden og havde min ordre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik bestilte varer, rimmeligt hurtigt. 3 dage senere. Og varene er nøjagtigt som beskrevet. Pålidelighed er vigtigt for en der handler via nettet. Og pålidelig er Østens Perle ! Det er ikke sidste... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Østens Perle er din indgang til de smukkeste håndlavede skatte fra Asien. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så du kan forkæle dig selv eller andre med unikke gaveartikler. Uanset om du er på udkig efter bløde silkesjaler, farverige vindspil, beroligende røgelse, tibetanske syngeskåle, smukke asiatiske figurer eller produkter til meditation og yoga, finder du det hele her.
Stjernegade 3A, 3000, Helsingør, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Hyggelig butik med gode gave ideer. De sender også hurtigt efter køb. Kan stærkt anbefale dem.

Antwoord van Østens Perle
Sikke nogle flotte produkter! Jeg er superglad for min saltlampe fra Himalaya og mine 2 pudebetræk med livets træ - gaver til mit nye soveværelse. Mange tak for den gode service og en let og problemfri købsproces. Jeg har anbefalet jer til et par gode veninder.

Antwoord van Østens Perle
Der gik kun 2 dage fra bestilling til at jeg kunne afhente i butik, men pudebetrækket jeg havde købt var helt stift af kemikalier, og stank så lugten blev hængene i lejligheden i en hel time efter at jeg ellers havde smidt pudebetrækket i vaskemaskinen. Én vask var i øvrigt ikke nok til at fjerne alt det hvide stads, og alt andet jeg havde vasket sammen med det var dækket af grønne tråde fra pudebetrækket.
Produktet kan bruges efter vask, men det er meget utrygt at modtage noget der stinker så kraftigt af ukendte kemikalier.

Antwoord van Østens Perle
Fin handel, varerne blev levert og var i orden. Men selvfølgelig ville det være mere betrygende hvis de kærede sig om deres trustpilot anmeldelser.

Antwoord van Østens Perle
Helt forfærdelig bartender. Super sur mand og på ingen måde kundemindet.
Ikke Østerbros perle mere ala Østerbros r**vhul
På ingen måde en fed oplevelse
-Maja:)

Antwoord van Østens Perle
Ville ønske jeg fik min pakke, bestilt d 31-5 men også at de gad svare på mine henvendelser ..
Tak for fantastisk god service !
Jeg købte to saltlamper online, og de gav sig god tid til at vise mig deres udvalg frem over messenger, så jeg selv kunne vælge de to lamper jeg ønskede. Og så blev de tilmed sendt med det samme, med levering allerede næste dag!
Lamperne var pakket meget forsvarligt ind. Har nu sat dem i mit hjem, og de er så flotte. Jeg er fuldt ud tilfreds :)

Antwoord van Østens Perle
Flot udvalg af sengetæpper fra Indien og hurtig og effektiv levering!
Fik dog ingen mail om, at min bestilling var modtaget/afsendt, men kunne følge min odre inde på hjemmesiden og havde min ordre to dage efter bestillingen.
Whats not to like? :)

Antwoord van Østens Perle
Jeg har længe været med i deres gruppe på Facebook, de har mange flotte ting i deres webshop.
Så i dag lægger de besked ud i dag på Facebook om, at deres silkesengetæpper kan købes med 25 % rabat.
Jeg var meget interesseret, går ind på hjemmesiden, og ser at et tæppe til 1799 kr, koster 1500 kr., og det er jo ihvertfald ikke 25 % af den oprindelige pris. Det gjaldt mange af tæpperne, der ikke var sat ned med 25 %, selv om det stod på forsiden af deres hjemmeside.
Jeg skriver til dem på Facebook at det ikke er den rigtige pris, da de ikke er sat 25 % ned.
Der går et stykke tid, hvor jeg flere gange er inde på hjemmesiden, for at se priserne, jeg får ikke svar på Facebook til det med priserne.
Så pludselig ser jeg at priserne er sat ned, så det tæppe der kostede 1799 kr. nu kostede 1350.
Så skriver jeg til dem på Facebook, at de nu har sat prisen ned til det rigtige, og tak for det.
Så skriver de pludselig tilbage at ja, prisen er 1350 kr, og om ikke jeg skulle trykke F5 for at opdatere min computer.
Jeg måbede, de stillede spørgsmål ved det oprindelige jeg havde skrevet, at det ikke var rigtigt fordi jeg ikke havde opdateret, der var ikke noget i vejen med min opdatering, og det skrev jeg til dem på Facebook.
Da jeg havde på fornemmelsen at de ville slette eller redigere, tog jeg et print screen, og det viste sig så at være en klog beslutning, for nu har de slettet de 2 indlæg.
Jeg sad faktisk og var ved at bestille et sengetæppe til 1350 kr., som jeg har kigget på længe, men det blev droppet med der skete.
Jeg har meldt mig ud af Facebookgruppen, jeg skal ikke handle et sted, hvor der er mistillid til det jeg skriver, fordi de havde sat forkerte priser på, og alt jeg gjorde var at gøre opmærksom på det, men det faldt ikke i god jord. De mistede en kunde i dag.
Jeg har sat billede ind som bevis, at man kan se der er slettet indlæg på Facebook.
Susan H.