Onderweg Reizen Reviews 30

4,5

Ik heb een fijne vakantie gehad Met onder weg reizen Chom 2x Kroatië En nu naar leiwen onder de reizen is heel fijne organisatie Heel leuk groep Gr petra

Ben mee geweest als vrijwilliger Alles was top geregeld. Bedankt Andre

1. Reisbureau

Begeleide vakanties in binnen- en buitenland in kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de reizigers. Op onze website kun je meer informatie vinden over de verschillende reizen die we aanbieden, zoals een heerlijke vakantie aan de Moezel in Duitsland of een pretparkvakantie in Nederland. Betaalbare reizen waar je heerlijk tot rust kunt komen.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Toppie!

Onze dochter is afgelopen jaar met Onderweg Reizen op pad geweest. Wij vinden het een top organisatie. Vooral het kleinschalige vinden wij belangrijk. De lijnen met André die ook regelmatig als begeleider meegaat zijn kort en dat vinden wij heel fijn. Als er dan iets is, dan is het met een belletje opgelost. André en ook Richard hebben het hart op de goede plaats en doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken, ze maken er een echt feestje van. Omdat deze organisatie gewoon vertrouwd voelt, zal onze dochter zeker vaker hiermee op reis gaan.

12 december 2022

Ik vind het prettig dat het kleinere…

Ik vind het prettig dat het kleinere groepen zijn in vergelijking met andere organisatie. Tijdens rustige momenten word je vrij gelaten om dingen voor je zelf te kunnen doen en waar nodig helpen ze je in een winkel als je er niet uitkomt kwa prijzen of in een restaurant met een menukaart. Ook kwa prijs best wel goed betaalbaar en ook de lol die je kan je hebben als de reisleiding gek doet met grapjes zoals toeteren en zwaaien naar vreemde mensen

7 juli 2023

nou we gingen naar disney parijs in…

nou we gingen naar disney parijs in dec 2022
van maandag op een vrijdag we kan te eerste te laat aan het was supper slecht regeld het ontbijt het avond het drinken en in park heb alles zelf betaalt ik ga nooit meer meer en parijs was ook zooo mooi was een halve dag in plaats heel

26 februari 2023

Ik ben Jennifer boelen il ha voor de 2e…

Ik ben Jennifer boelen il ha voor de 2e keer mee met onderweg reizen 1e keer naar Kroatië geweest nu dit jaar naar cochem heb er zin on vind het een leuke organisatie
Gr jennifer

16 september 2019

Antwoord van Onderweg Reizen

Bedankt voor het leuke compliment.

Ik ga dit jaar voor het eerst met…

Ik ga dit jaar voor het eerst met Onderweg reizen mee met vakantie. Mijn eerste reis met jullie is Kroatië Istrië in september, en ben ik ook de 2e dag van de reis jarig dan vier ik m'n 30ste verjaardag🎊 Dat wordt een feestje 🎉 Ik kan niet wachten om met jullie mee te gaan 😃

7 juli 2019

Hele fijne reisorganisatie

Hele fijne reisorganisatie. Goed geregeld. Fijne begeleiders. Mijn zoon is twee keer mee geweest en heeft het heel erg naar zijn zin gehad.
André en zijn vrouw zijn ontzettend aardige en warme mensen waar je je gelijk welkom voelt.
De jaarlijkse BBQ is ook een heel leuk initiatief.

24 juli 2018

onderweg reizen

ze zijn altijd aardig en ik ben een keer geweest bij een kennis making en oktober ga ik 11 dagen naar mallorca met deze reis en ze zijn wel snel met reageren en bellen of mailen

Antwoord van Onderweg Reizen

Bedankt Suzanne. Alvast veel plezier in Mallorca.

onderweg reizen is toppie

onderweg reizen is toppie
ik kom altijd actiever terug op de groep
onderweg reizen heeft ook mijn zelfvertrouwen omhoog gekrikt

Antwoord van Onderweg Reizen

Bedankt voor het leuke compliment Elsha.

Het is een supper leuke organisatie met…

Het is een supper leuke organisatie met vele leuke dingen in hou van de begeleiders en de begeleiders doen altijd gek om de cliënten anahet lachen te maken dus een top organisatie gr esmeralda

Dank je wel Esmeralda.