Ik heb een fijne vakantie gehad Met onder weg reizen Chom 2x Kroatië En nu naar leiwen onder de reizen is heel fijne organisatie Heel leuk groep Gr petra
Onze dochter is afgelopen jaar met Onderweg Reizen op pad geweest. Wij vinden het een top organisatie. Vooral het kleinschalige vinden wij belangrijk. De lijnen met André die ook regelmatig als begele... Toon meer
Ben mee geweest als vrijwilliger Alles was top geregeld. Bedankt Andre
Ik vind het prettig dat het kleinere groepen zijn in vergelijking met andere organisatie. Tijdens rustige momenten word je vrij gelaten om dingen voor je zelf te kunnen doen en waar nodig helpen ze je... Toon meer
Begeleide vakanties in binnen- en buitenland in kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de reizigers. Op onze website kun je meer informatie vinden over de verschillende reizen die we aanbieden, zoals een heerlijke vakantie aan de Moezel in Duitsland of een pretparkvakantie in Nederland. Betaalbare reizen waar je heerlijk tot rust kunt komen.
3081LH, Rotterdam, Nederland
- info@onderweg-reizen.nl
- www.onderweg-reizen.nl
het is een goed georgaaniserend bedrijf
ik geef onderweg reizen een dikke 10

Antwoord van Onderweg Reizen
gezellige Vakantie's bij Onderweg Reizen.
ik ben erg blij met deze leuke vakantie's,
daarom ga ik elk jaar mee,je kunt de vakantie;s lekker rustig uitzoeken bij jou thuis in de catalogus vind je vast en zeker een mooie in Nederland of in het Buitenland er is genoeg keus voor iedereen.
vriendelijke begeleiders samen veel lachen en lol met elkaar hebben.
ik vind het zelf heel prettig dat je aandacht krijgt en als er iets is kun je altijd terug vallen op 1 van de begeleiders.alles heerlijk ontspannen.
als je nog geen vakantie geboekt heb dit jaar zou ik het maar snel doen bij Onderweg Reizen en ik weet zeker dat je het erg naar je zin gaat krijgen,veel plezier! en tot snel! groepjes van Tamara van Dalen.

Onderweg reizen
Onderweg reizen is zo'n gave organisatie. Waar veel gelachen en lol wordt gemaakt. Dit jaar maak ik weer 2 reizen met hun. Ik sta nu al te popelen. Echt ik kan het iedereen aanraden. Kom op ga eens keer mee op reis.

Gay weekend
Ik vond het allemaal te snel van
En ik moest het hele weekend vroeg op
Kon niet eens lekker uitslapen
Waarom moest ik zo vroeg op waarom

Antwoord van Onderweg Reizen
Betrokken reisorganisatie met oog voor wensen van deelnemers
Mijn broer Kees reist met Onderweg reizen en is altijd erg enthousiast. Zelf ben ik een keer aanwezig geweest bij een jaarlijkse barbecue voor alle deelnemers. De warme aandacht en betrokkenheid van André en zijn vrouw bij de aanwezigen trof mij zeer. Ik heb de wens dat mijn broer Kees nog vaak met hen mag reizen.

vakantie
heb een hele goeide vakantie gehad met onderweg-reizen

Uitstekende samenwerking
Een uitstekende service! Vriendelijk, meedenkend. Absoluut aan te raden!

Super top vakantie organisatie
Ze zijn gewoon goed
Ze luisteren altijd
En ik sta altijd te popelen als ik mee mag
Het top vakanties
Waar je echt tot rust komt en nieuwe mensen leerd kennen en je word goed begeleid als dat nodig is
Gewoon super top kan niks anders zeggen
Groetjes charmaine schijf