Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er ikke særligt imponeret over mit ORAS berøringsfrit blandingsbatteri … Det er 4 år gammelt. Stoppede med at virke, købte et nyt batteri(239 kr ) og det virkede stadig ikke . Tænker at censor er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit Oras Elektra amatur ville pludselig ikke give vand. Alt blev undersøgt og jeg var i kontakt med min lokale VVS-mand og var nok indstillet på et skifte af amatur, som jeg ellers synes var fan... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke kjøp Oras Oramix Produktnummer: PK10461.Festet mellom blandingsbatteriet og tut er i plastikk.Tuten på mitt badekarssarmatur falt raskt av da plastikken ble sprø etter en tid. Oras bruker mye pla... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft den bedste serviceoplevelse med Oras. Efter at have handlet hus, fandt vi ud af vores batteri til Oras armatur skulle skiftes og ingen havde dette på lager. Tog kontakt direkte til Oras... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieterwinkel

Geschreven door het bedrijf

Oras har specialiseret sig i fremstilling af innovative armaturer af høj kvalitet til både private og det offentlige. Oras Group har mere end 100 års erfaring med levering af sikker, praktisk og bæredygtig adgang til vand - til alle.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super kundeservice

Havde købt en Oras digital håndbruser (hos en af deres forhandlere) og produktet havde en hylende mislyd, og kontakte Oras kundeservice. Fik prompte svar og de tilbød at sende en ny bruser, som kom med posten dagen efter (og den virkede helt efter hensigten).

Fantastisk kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent experience with customer service

Excellent service. I reported a battery issue in one of the faucets that I have in my home and the customer service send me a new one right away, even though I couldn’t find my receipt.
Apart of the tech issue, I am satisfied with the products that is saving water, automatic and luxurious. I recommend...

13 februari 2021

Ringe

Jeg køber fra et firma som desværre går i betalingsstandsning et Alessi Sense armatur, vejlede udsalgspris 6000kr. Jeg får det monteret, det kan konstateres at det er nydefekt, det er ikke muligt at lukke for vandet. Jeg tager kontakt til Oras kunde service. Der (hun) formodes at magnet ventilen er defekt, jeg kan bare købe en ny ventil !! (ja den koster ikke gratis, vi taler om et nyt armatur), kan jeg så være sikker på at det derefter virker .....svaret lyder - måske!!! Jeg opfattede jeres kundeservice som i særklasse arrogant og uden forståelse for at købes der kvalitet, så forventes der kvalitet. Jeg skiftede mit 15 år gamle Vola armatur ud, og der kommer Vola på igen. I særklasse ringe service!!!!!

20 september 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oras optima vandhane med censor

Oras optima vandhane med censor. Vandhane er lavet i meget dårlig kvalitet, crom holder ikke og efter 4 år kunne vandhane ikke lukke og stod og kørte med vand. Alt er prøvet også med batteri. Stoler ganske ikke på de vandhaner med risiko for at den kører med vand hvis man er på ferie.

11 augustus 2020

Berøringsfrit armatur.

Henvendte mig til Oras pga. problemer med et berøringsfrit armatur, som dryppede. Kundeservice er meget imødekommende og venlig, og sendte bla. ny magnetventil og tilbød derefter, at se på armaturet på værkstedet.
Konklusionen blev efter 2 tjek på værkstedet imidlertid dog, at armaturet virkede og sagen blev lukket.
Problemet var dog periodisk hvorfor en test på værkstedet jo ikke kan garantere, at armaturet ikke er defekt.
Der er sendt videoklip af den dryppende hane og forsøgt udbedring jf. Oras' forslag, men armaturet er ifl. Oras velfungerende, som påpeger vandtryk, snavs i systemet mm. som begrundelser for fejlen.
Har købt et Hans Grohe istedet som virker perfekt.

11 mei 2020

Verdensklasse & super service

Verdensklasse & super service, min oras lavede fejl hvor jeg kontaktede kundeservice. Kathrine hjælp mig hele vejen og sender nye reservedele. Bedste service jeg har oplevet.

31 juli 2019

Fantastisk kundeservice :)

Jeg havde et brusehoved, som var defekt, som var ved at falde fra hinanden, så jeg ringede ind til deres kundeservice, som var meget flink at tale med.
Jeg forklarede, at mit brusehoved havde slået revner og var gået i stykker, han vidste med det samme, at det var fordi, at jeg havde brugt afkalkningens middel, som det ikke kunne tåle, og at jeg skulle bruge eddike i stedet.
Men de ville sende et nyt brusehoved til mig alligevel, selv om det var mig, der havde behandlet det forkert.
Samtalen tog mindre end 5 min og jeg fik et helt nyt brusehoved.

Update:

Har har fornøjelsen af at snakke med Hanne i deres kundeservice og hun var super sød og gjort alt for at hjælpe mig.
Havde en snart 5 år gammel bruse armatur hvor en elektrisk knap var ved at gik i stykker / være slidt, men de sender mig bare nogle nye dele under Garanti.

Ingen tvivl om hvor jeg køber næste gang

4 april 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kundeservice langt over hvad jeg forventede!

For 4 år siden købte jeg en berøringsfri ORAS vandhane. Her for nyligt begyndte den pludselig at bruge batteriet op på kort tid. Jeg kontaktede ORAS, og da jeg beskrev problemet gav de mig først en vejledning i at teste om vandhanen var installeret korrekt (det var den), og da jeg meldte det tilbage, sendte de mig en ny sensor samt et nyt batteri - uden beregning.

Det synes jeg er god service!

18 september 2014

Service af særklasse!

Havde problemer med mit nye blandingsbatteri i badeværelse, der desværre dryppede en smule.
Fik lynhurtig kontakt med dem via Facebook (30 sekunder og en medarbejder ringede), med en nem og overskuelig problemløsning.
Det hjalp desværre ikke, så jeg fik (igen) hurtigt kontakt med Oras, og de stillede mig om til en tekniker, der sendte mig nødvendige dele, kvit og frit, med nødvendigt værktøj og brugsanvisning.

Efterfølgende har der ikke været noget som helst, og det hele blev klaret på ingen tid, ingen frustrationer og ingen ventetider.

Udover det, blev jeg fremmødt med en fantastisk forstående, veltalende og nede-på-jorden tone, der bare har gjort hele min oplevelse med Oras positiv.

Jeg ser frem til at være deres kunde igen :o)

Alexander Johnsson

17 juli 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.