Ik koop regelmatig via Orderchamp en heb inmiddels meerdere goede ervaringen met het platform. Er is een ruim aanbod van betrouwbare leveranciers en de prijzen zijn over het algemeen zeer aantrekkelij... Toon meer
Bij het inloggen staat er "Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden . We staan geen externe marktplaats (bijvoorbeeld Amazon, Bol.com, eBay, Etsy) verkopers toe op Orderchamp... Toon meer
Mijn eerste bestelling en kennismaking bij Orderchamp was erg prettig. Dit was tijdens de digital fair. Omdat ik pas laat dit ontdekte heb ik pas bij 1 winkel een bestelling gedaan maar er volgen er v... Toon meer
Heeft 18% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super snelle verzending
Via orderchamp mijn eerste bestelling gedaan bij Rammelaartje. Super snelle verzending, alle artikelen keurig verpakt, erg mooie producten... een feestje om de doos open te maken!!
Koop al jaren producten in op…
Koop al jaren producten in op Orderchamp, geweldig platform voor kleine winkeliers zoals ik.
Ik had betaald voor Orderchamp +
Ik had betaald voor Orderchamp +. Helaas werd dit niet op mijn account geregistreerd. Daarna nog een keer betaal voor Ordechamp+, nog steeds niet gekregen. Ik had het berijf meerdere keren benarderd voor terugbetaling , nooit gekregen.
Treatments, wat een fijn bedrijf!
Treatments; Wat een fijn bedrijf! Omdat ik dit cadeau kreeg van vrienden, ben ik gaan kijken waar ik het zelf kon kopen. Fijn om te zien dat ze ook bij Orderchamp zitten. Supersnel en netjes verzonden, en wat een prachtige cadeauverpakkingen! De doucheschuim is bovendien heerlijk!”
Prachtige manden en snelle levering.
Prachtige manden en bovendien een zeer snelle levering.
Alles zorgvuldig verpakt dus erg tevreden over Soeji.
Uitstekende service
Uitstekende service! Ik had een aantal emaille bordjes besteld en gevraagd of deze met spoed verzonden konden worden in verband met een fair. Tot mijn grote verrassing werden ze de volgende dag al geleverd — perfect op tijd.
De communicatie was prettig en snel, en alles was keurig verpakt. Bovendien ontving ik ook nog twee extra bordjes als verrassing bij mijn bestelling. Een ontzettend attent gebaar dat ik erg waardeer.
Kortom: prachtige producten, snelle levering en een bedrijf dat echt met je meedenkt. Zeer tevreden!
Mooi product voor een goede prijs
Hele snelle levering, mooi product voor een goede prijs!
Vanaf dag 1 een favoriet in onze…
Vanaf dag 1 een favoriet in onze winkel. Velen weten ons inmiddels voor het muizenhuis te vinden en pas weer nieuwe dingen ontdekt om onze collectie aan te vullen. We willen niet meer zonder de muizen!
prachtige producten
prachtige producten, goede service en top verzending.👍
Koel, en opfrissen in de wasmachine!!
Fantástisch!! Ik ben in de overgang, dus zweet vooral ook ‘s nachts. Wat is het dan heerlijk om koel te kunnen slapen, én het dekbed lekker op te frissen na een paar weken in de wasmachine op 30*!!
Werkelijk een top aankoop!
Het winterdekbed ga ik in de winter testen, maar heb ik ook al aangeschaft!
Erg leuke producten
supersnelle levering, heel leuke producten. Altijd leuk contact..Dik 5 sterren waard.
De service en kwaliteit is top
De service en kwaliteit is top! Heel blij ook met de snelle levering en goede communicatie. Heel tevreden! Vriendelijke groet Jose / Dafija-mode
Conform afspraak
Breed aanbod en betrouwbaar
Breed aanbod, leuke acties, merken leveren heel netjes.
Laagdrempelig, veilig en makkelijk
Voor ons is Orderchamp een laagdrempelige, makkelijke en veilige manier om allerlei merken toe te voegen aan onze winkel en webshop. Zeker met acties zoals 'low minimums'.
Fijne webshop voor bedrijven
Fijne webshop voor bedrijven
Altijd goed geholpen
Communicatie was vlot
Communicatie was vlot, snelle levering en hele mooie, originele producten
Klantgericht en kwaliteit
Toen ik een defecte scrunchie ontdekte, werd dit zonder gedoe opgelost. Bij mijn volgende levering ontving ik gewoon een nieuwe! Bellody combineert kwaliteit met klantgerichtheid – echt een aanrader!