Toen DHL per abuis het verkeerde huisnummer overnam en het pakket weer mee terug nam, heeft Joris direct actie ondernomen en gezorgd dat alles helemaal goed en nog op tijd werd afgeleverd. Prima servi... Toon meer

De manier waarop jullie de klant benaderd is heel vriendelijk kan nog niet oordelen over levering die moet nog komen. Maar zal ook wrl goed zijn.

Het produkt (een regenmeter) is prima, dit was de tweede die ik hier kocht (als kado voor een ander). De bestelling plaatste ik vlak voor Koningsdag en het duurde enige dagen voor het verstuurd werd,... Toon meer

Ik heb een teckelbank bestelt voor in de tuin, goed ontvangen maar helaas is de bank zeer klein, eerder geschikt voor kinderen dan volwassenen. Kortom, een te dure bank voor wat je ervoor krijgt.... Toon meer

1. Algemene winkel
  2. Tuincentrum
  3. Tuinmeubilairwinkel
  4. Tuinmeubelwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

OutsideLife verkoopt producten voor in de tuin. “Genieten van het buitenleven” is ons motto. Of je nu geniet van werken in de tuin, buiten koken en eten, de dieren die een bezoekje komen brengen, lange avonden buiten zitten met de gezellige warme sfeer van een vuurtje of relaxen met een heerlijk zonnetje… in onze webwinkel is voor iedereen wat te vinden. Blader maar eens door de verschillende categorieën of gebruik de zoekfunctie om de producten te vinden die u zoekt.

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

👍👍👍

👍👍👍 super blij mee thanks

28 juni 2020

Antwoord van OutsideLife

Hallo Jolanda, bedankt voor je mooie review!

Voel me misleid

Als eerste was ik niet tevreden en voelde me misleid daar er van het product dat ik kocht 2 verschillende maten waren terwijl dat er niet bij stond. Ik wilde 2 dezelfde maten. Daarna een mail hierover gestuurd voor een oplossing maar hier is totaal niet op gereageerd. Dus vandaar de slechte waardering.

22 juni 2020

Hallo Birgitta,

Bedankt voor je beoordeling.

Ik begrijp dat ons antwoord aan jou helaas niet is aangekomen.
Van misleiding is geen sprake, hooguit dat we iets niet duidelijk genoeg op de website hebben staan?

Onderstaande hebben wij in ieder geval geantwoord op 07 juni...

=================================================

Hallo Birgitta,

Wat jammer dat het product niet aan je verwachting voldoet.

In de beschrijving staat het volgende:
"Set van twee bloempotten met een verschillend formaat (de ene is iets kleiner dan de andere)"

Het betreft dus inderdaad een set met twee verschillende bloempotten.
We kunnen daarom geen bloempot ruilen zodat je twee dezelfden hebt.

De opties die overblijven zijn:

Je koopt nog zo'n set zodat je twee maal twee dezelfden hebt, of
Je maakt gebruik van het herroepingsrecht en stuurt de set terug

Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd.

=======================================================

Bovenstaande email is misschien in je spambox terecht gekomen?

Bel ons anders even voor een oplossing.

Vriendelijke groet,

Joris Dutmer
OutsideLife

Zeer snelle levering

Bestelling werd snel geleverd.

Antwoord van OutsideLife

Hallo Liesbeth, bedankt voor de mooie review!

Het was snel geleverd

Het was snel geleverd, maar 1 was al gauw stuk. Mijn man heeft hem gemaakt.

Antwoord van OutsideLife

Hallo Paula, bedankt voor je review!

Kun je aangeven om welk product het gaat?
Wanneer we meer klachten krijgen kunnen we de leverancier erop aanspreken, of het item uit de winkel halen.

Wist je trouwens dat we niet moeilijk doen over garanties?

Vogelbad met mos

Had een vogelbad besteld met ‘n oude look ! Ziet er inderdaad oud uit net of het al jaren in de tuin staat! Heel blij mee ! De levertijd was ook snel en goed verpakt! Kortom heel tevreden !

Antwoord van OutsideLife

Hallo Andrea, bedankt voor je mooie review!
En veel plezier van het vogelbad.

Geweldige kwaliteit

Geweldige kwaliteit. Goede maat. Prima. En....... Supersnel geleverd.

5 juni 2020

Antwoord van OutsideLife

Hallo Gerdie, bedankt voor je mooie review!

Snelle

Snelle, correcte levering!

Antwoord van OutsideLife

Hallo Jos, Bedankt voor je mooie review!

Prima service

Vogelbadje besteld op stang. Stang bleek krom. Hierover gebeld, werd allervriendelijkst te woord gestaan en heb zonder verdere discussie heel snel een nieuwe ontvangen. Kortom zeer tevreden en raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Antwoord van OutsideLife

Hallo Maria, Bedankt voor je mooie review.
Veel plezier van het vogelbadje!

Service

Goede service, snel geleverd

Antwoord van OutsideLife

Hallo BMH, Bedankt voor de mooie review!

In eerste instantie werd een verkeerde tafelpoot meegeleverd, maar dit is heel snel en goed opgelost!

29 mei 2020

Antwoord van OutsideLife

Hallo Sybilla, bedankt voor je mooie review.
Hopelijk past de na geleverde poot wel goed!

... aan te bevelen!

..snelle levering en goede service. Deze winkel krijgt terecht een hoge waardering.

27 september 2019

Hallo Gerrit,
Bedankt voor de mooie beoordeling!

Teckelbank tuin

Uiteraard had ik al gezocht naar maten maar die stonden er niet bij & uiteindelijk toch maar besloten te bestellen. Dus hou er rekening mee dat je vooraf de maten opvraagt in plaats van net als ik toch maar bestelt.
Levering, duurde wel even voordat ik hem kreeg en geen tijdsbestek wanneer die geleverd zou worden.

11 september 2019

Hallo Debby,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat betreft de prijs:
===============
De prijs voor de genoemde bank is de adviesprijs van de leverancier Esschert Design.

Wist je trouwens dat je een online bestelling, wanneer het product tegenvalt, altijd binnen 14 dagen kunt retourneren zonder opgaaf van reden?

Wat betreft je opmerking over de maten:
===============================
Deze staan wel degelijk bij alle producten vermeld.
Dit kun je vinden wanneer je op het kopje "Extra informatie" klikt naast de beschrijving van het product.

Wat betreft je opmerking over de levering:
================================
Op onze pagina "Verzenden en afhalen" staat precies wanneer je bestelling verstuurd wordt.
In jouw geval heb je op zaterdagavond de bestelling geplaatst. Deze bestelling is op maandag verstuurd en hiervan heb je een tracklink ontvangen (misschien is deze in je spambox beland?). De uitlevering heeft op dinsdag plaatsgevonden.
Kortom, dit is op de normale manier verlopen.

Hopelijk kun je iets met bovenstaande informatie?

Vriendelijke groet,
Joris Dutmer

Correcte levering

Correcte levering, producten voldeden aan de verwachtingen!

30 juli 2019

Hallo M. van Davelaar,

Bedankt voor de mooie review!

Precies als op de foto

Precies als op de foto, snel en accuraat, netjes ingepakt, top bedrijf

14 juli 2019

Antwoord van OutsideLife

Hallo Monika, bedankt voor je mooie review!

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken