Toen DHL per abuis het verkeerde huisnummer overnam en het pakket weer mee terug nam, heeft Joris direct actie ondernomen en gezorgd dat alles helemaal goed en nog op tijd werd afgeleverd. Prima servi... Toon meer

De manier waarop jullie de klant benaderd is heel vriendelijk kan nog niet oordelen over levering die moet nog komen. Maar zal ook wrl goed zijn.

Het produkt (een regenmeter) is prima, dit was de tweede die ik hier kocht (als kado voor een ander). De bestelling plaatste ik vlak voor Koningsdag en het duurde enige dagen voor het verstuurd werd,... Toon meer

Ik heb een teckelbank bestelt voor in de tuin, goed ontvangen maar helaas is de bank zeer klein, eerder geschikt voor kinderen dan volwassenen. Kortom, een te dure bank voor wat je ervoor krijgt.... Toon meer

1. Algemene winkel
  2. Tuincentrum
  3. Tuinmeubilairwinkel
  4. Tuinmeubelwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

OutsideLife verkoopt producten voor in de tuin. “Genieten van het buitenleven” is ons motto. Of je nu geniet van werken in de tuin, buiten koken en eten, de dieren die een bezoekje komen brengen, lange avonden buiten zitten met de gezellige warme sfeer van een vuurtje of relaxen met een heerlijk zonnetje… in onze webwinkel is voor iedereen wat te vinden. Blader maar eens door de verschillende categorieën of gebruik de zoekfunctie om de producten te vinden die u zoekt.

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vlotte levering van 2 mezenpotten…

Vlotte levering van 2 mezenpotten waarvan 1 helaas gebroken aankwam. Gebeld en fotootje als bewijs gestuurd waarna prompt een nieuwe mezenpot werd verstuurd. Zeer tevreden met de vlotte en vriendelijke service.

12 juli 2019

Hallo Ruud,

Bedankt voor je beoordeling.

Helaas gebeurd het wel eens dat er onvoorzichtig met pakketten wordt omgesprongen.
We proberen dit altijd zo snel als mogelijk op te lossen.

Veel plezier van de mezenpotten!

5 mooie metalen borderhekjes besteld

5 mooie metalen borderhekjes besteld. Ik had ze heel snel binnen en ben er erg blij mee, ze zijn precies zoals afgebeeld op de foto.

27 juni 2019

Antwoord van OutsideLife

Bedankt voor de review en veel plezier van de hekjes!

Van de 100% goederen die ik bestelde…

Van de 100% goederen die ik bestelde was 40% goed. Dat lijkt me dan 2 sterren op een schaal van 5 te zijn. Ik heb dit ook laten weten aan OutsideLife en ze gaan ermee aan de slag. Nou, ik kijk het aan of ik bij de 2de service run een extra ster kan geven. Voor de eerste service run geraak ik niet verder dan 2 sterren. Aan OutsideLife om dit recht te trekken.
--------------------------------------------------------------------------------------
Intussen is OutsideLife inderdaad aan de slag gegaan en ze hebben dit helemaal recht getrokken. Inclusief uitstekend follow-up. Ik ga daarom van 2 naar 4 sterren.

11 april 2019

Hallo DIrk,

Jammer dat het product is tegen gevallen. We hebben contact gehad met de leverancier en je hun antwoord inmiddels gegeven. Omdat het inderdaad niet helemaal in orde was heb je inmiddels een nalevering gekregen.

De 2 sterren die je hebt gegeven zijn dus eigenlijk voor het betreffende product en niet zo zeer over onze service denk ik ;-)

Je kunt overigens product beoordelingen op onze website achter laten. Als je bij het product aan de linker kant kijkt, naast de beschrijving, zie je het kopje Beoordelingen staan. Zo kun je andere bezoekers jouw ervaring met het betreffende product laten weten.

Overigens is het voor particulieren ook mogelijk om gebruik te maken van het herroepingsrecht wanneer een product niet aan je verwachting voldoet.

Mochten we je nog verder van dienst kunnen zijn hoor ik dat graag.

18-04: Blij dat we je toch tevreden hebben kunnen maken. Bedankt voor de aanpassing van je review!

Service. Verlening meer dan perfect.

Omdat ik iets snel wilde afhalen heb ik eerst telefonisch contact gehad. Alles werd er aan gedaan zodat ik mijn bestelling kon afhalen. De service ging zover dat toen ik niet op het juiste afhaal adres was en ik belde kreeg ik te horen. Blijf rustig daar wachten ik stap in de auto en kom bestelling even brengen.
Je weet werkelijk niet wat je overkomt. Grote klasse.d

4 december 2018

Hallo L.J.

Ik herinner me nog dat we elkaar gesproken hebben over deze bestelling.
Mooi om te lezen dat je tevreden bent!

Voederbakjes

Hebben voederbakjes besteld voor buiten voor de vogels. Leuke vormgeving. Goed afgeleverd.

9 november 2018

Antwoord van OutsideLife

Hallo Daniëlle, bedankt voor je review en veel plezier van de voederbakjes!

Rekje uit slechte kwaliteit

Het rekje trok op niets. Het was precies hout voor de kachel. Ik wou het cadeau doen en ik schaamde me en heb het niet gegeven. Het zit nog in de doos.
Ik maak zeker geen reclame met deze site.

8 oktober 2018

Hallo Eveline,

Jammer dat de plantenladder niet aan je verwachting voldoet.
Neem even contact met ons op, dan komen we er vast wel uit.

SUPER

Prima aangekomen, zeer tevreden, graag tot de volgende keer.

20 september 2018

Antwoord van OutsideLife

Hallo Mieke, Bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag terug ;-)

Ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering.

15 september 2018

Antwoord van OutsideLife

Hallo Marina, bedankt voor de mooie beoordeling.

Buitenspiegel.

De buitenspiegel die ik bestelde bij Outsidelife.nl werd snel en goed verpakt verzonden. De spiegel is van grote klasse.

9 september 2018

Antwoord van OutsideLife

Hallo John, bedankt voor de mooie review. Veel plezier met de spiegel!

Ik kocht een product dat niet aan mijn…

Ik kocht een product dat niet aan mijn verwachtingen voldeed en daar werd heel goed mee omgegaan.

11 juli 2018

Hallo heer Stralen,

We houden het betreffende product in de gaten. Komen er meer klachten over zal deze uit onze winkel gehaald worden.
Mooi dat u tevreden bent met de afhandeling.

Bedankt voor de beoordeling.

Hele leuke betaalbare dingen

Hele leuke dingen, leuk geprijsd en super service bij een bestelling!!!
Dikke pluim👍👍👍

3 juli 2018

Antwoord van OutsideLife

Hallo Carla, bedankt voor je mooie beoordeling!

Snelle service

Snelle service, de beloofde kwaliteit

28 juni 2018

Antwoord van OutsideLife

Hallo Jenny, bedankt voor je mooie beoordeling vanuit België.

Alles correct bezorgd

Alles correct bezorgd, verpakkingsmateriaal hergebruikt, ook milieu bewust dus!

27 juni 2018

Hallo Hartemink,

Om het milieu niet onnodig te belasten maken we inderdaad gebruik van zoveel mogelijk gebruikte materialen.
Tot nu toe heeft nog niemand daar een probleem van gemaakt, dus we denken allemaal een beetje mee!

Bedankt voor je beoordeling

Het artikel was niet naar wens en…

Het artikel was niet naar wens en defect aangekomen, maar de afhandeling ervan was zeer netjes.

20 juni 2018

Hallo Diana,

Het kan helaas voorkomen dat een product tegenvalt of tijdens vervoer defect raakt.
We proberen dat altijd zo snel als mogelijk op te lossen.

Goed om te lezen dat je tevreden bent met de afhandeling.

Tijdens transport kapot gegaan

Tijdens transport kapot gegaan, snel nieuwe geleverd, Super

6 maart 2018

Hallo Marjan,

Het is altijd vervelend als er iets kapot gaat tijdens transport.
Gelukkig was er genoeg voorraad om het snel op te lossen.

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken