Afspraak maken ging erg gemakkelijk via het doorverbinden van Portaal, aardige dame aan de lijn gehad. Daarin tegen kwam er vandaag niemand opdagen. Na meerdere keren het riedeltje van zoveelste... Toon meer
Alles gewoon prima! Afspraak maken ging vlot, de monteurs kwamen netjes op de afgesproken tijd en waren vriendelijk. De boiler werd snel en vakkundig vervangen en de hal werd netjes achtergelaten.... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Erg slechte service aan de telefoon
Erg slechte service aan de telefoon, over de monteur geen slecht woord deze was erg vriendelijk. Helaas moest er een vervolg afspraak ingepland worden omdat de juiste materialen niet aanwezig waren in de bus van de monteur, jammer als je weet waar je voor komt maar oké. Nieuwe afspraak gemaakt welke meer dan 4 weken later pas ingepland kon worden. Vervolgens wordt deze afspraak tot 2x toe door Paans verplaatst naar ook nog een dag waarop ik moest werken. Als ik onderhoud wilde moest ik het hier maar mee doen. Geregeld dat iemand anders in mijn woning kon wachten op de monteur om daar vervolgens de hele ochtend voor niks te hebben gewacht. Hij liep flink uit maar er kon niet even gebeld worden om dit netjes door te geven. Gebeld om dit aan te geven en dat ik alleen volgende week nog mogelijkheid had voor de vervolg afspraak ivm verkoop woning. Ik wil het graag netjes achterlaten voor de kopers maar Paans zei letterlijk; Ja jammer het is niet anders dan moeten de nieuwe eigenaren maar een afspraak maken met ons. Echt bagger klantenservice, onvriendelijk, denken niet mee, alles in eigen belang!
Bij gebruik van warm water tappen…
Bij gebruik van warm water tappen worden de radiatoren warm. Vreemde oplossing. We moeten de thermostaten op de radiatoren maar uit zetten en het is mooi meegenomen dat de radiator extra wordt verwarmd. Lekkere energie verspilling.
Heel slecht geholpen
Heel slecht geholpen
Zit zonder warm water en schepen je gewopn af omdat ze geen zin hebben om te kijken wat het probleem is
Echt heel slecht !!!!!
Zeer slecht bedrijf
Waardeloos, zeer slecht bedrijf, moeten 3 verschillende monteurs langskomen om een serieus gaslek te constateren, nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. Ook onbeschofte klantenservice medewerkers, iets nakijken is al teveel moeite en chagrijnige monteurs.
We dachten dat we een gaslekkage…
We dachten dat we een gaslekkage hebben. We werden door portaal woning corporatie door verstuurd naar Paans bv. Monteur is gekomen en na de inspectie blijkt dat er geen sprake van gaslekkage. We waren opgelucht en blij dat alles in order is maar meneer monteur werd onvriendelijk en ligt geïrriteerd omdat hij vindt dat de controle voor gaslekkage niet nodig was. Hij begon over de kosten van zijn bezoek en dat wij volgende keer brandweer moeten bellen...Door zijn houding ik kreeg geen veilig gevoel in mijn huis. Ik vind Als je je werk niet leuk vindt dan moet je iets anders gaan doen!
Alles gaat fout bellen niet terug laten…
Alles gaat fout bellen niet terug laten je dagen in de kou zitten.
Dit bedrijf ga ik aanmelde voor KASSA EN RADAR .
Supperrrrrr slecht in alles.
zeer slecht
zeer slecht, had een afspraak op 21 januari ivm defecte radiator, monteur kon het niet maken ivm geen juiste onderdelen, nieuwe afspraak gemaakt op 3 februari, komen niet opdagen, gebeld,staat een half uur in de wacht,ze kon het niet verklaren dat ik niet in de planning staat, geen excuses niks,nu maar voor de derde keer een afspraak gemaakt,pffff
Zeer teleurstellende klantenservice
Wij hebben contact gezocht vanwege een storing, maar werden niet teruggebeld zoals afgesproken. Toen wij opnieuw belden, moesten wij 13 minuten in de wacht staan. Helaas konden wij niet de gewenste informatie geven over het getal, en toen ik vroeg of de medewerker even kon wachten om dit navraag te doen bij mijn partner, werd de telefoon abrupt opgehangen.
Zeer klantonvriendelijk en onprofessioneel. De medewerker leek duidelijk gestresst en kon ons niet adequaat helpen. Absoluut geen service waar wij op rekenen.
Verschikkelijk bedrijf
Verschikkelijk bedrijf. Ik zit al maanden met koud water!!!!!
Ze zijn al 10x langs geweest maar ze doen niks!!!
Onbetrouwbaar
Teleurstellende service en herhaalde storingen
Ik ben 5 dagen zonder verwarming en heet water geweest. Deze week is er al twee keer iemand langsgekomen om de ketel bij te vullen, omdat er iets kapot bleek te zijn. Gisteren constateerde een monteur een defect. Vandaag had ik weer een storing, ondanks het bezoek en bijvullen van de ketel. Toen ik belde, zei de medewerkster dat ze een bon voor mij zou maken, maar ze hing de telefoon op terwijl ik nog wachtte. Ik ben helemaal klaar met al dat bellen. Zeer teleurstellende service.
Paans maakt het Spaans
Meerdere keren met dit bedrijf een afspraak gemaakt. Zij komen hun afspraken NIET NA! Zeer teleurstellend. Ook andere gekke dingen meegemaakt. 1 ster is hier zelfs nog aan de ruime kant. Ik kan er niet meer van maken. waardeloos!
schandalig
ik zit al van af zaterdag zonder heet water omdat er een lekage was nu zijn we 4 dagen veder en nog niet geholpen of ze komen met een smoes dat ze zogenaamd niet hun werkzaam heden kunnen uitvoeren en vervolgens bellen ze je kan je nog eens 2 dagen in de kou zitten
doe even normaal je kan mensen niet zo lang in de kou laten zitten in de winter hun zitten zekker lekker warm thuis
Slechte organisatie!
Gisteren afspraak gemaakt voor onderhoud aan de ketel dat al ver voorbij de onderhoudsdatum was. Zouden tussen 08:00 en 13:00 uur komen. Dus de halve dag zitten wachten. U raadt het al: niemand gezien. Gebeld, men zegt dan dat het onderhoudscontract in januari afloopt en dat ze geen afspraak kunnen inplannen. Klinkt als oplichting. Sluit aub geen contract bij hen af. Ze strijken wel hun geld op maar doen er niets voor!
Onvriendelijk
Als je belt voor een afspraak zeggen ze gewoon we komen. Morgen
Wel dat je cv ketel lekt en je aanrecht vol ligt met water en gewoon je werk moet verzetten omdat ze dan pas kunnen. Komen en dat ik de hele nacht op moet letten als je aanrecht niet vol ligt met water . dit is al de 3 e keer. Dat ze zo moeilijk doen ook al met stormen winter dat je cv uit valt en dat ze je gewoon in de kou laten zitten
Ik heb de klantenservice gebeld en ben…
Ik heb de klantenservice gebeld en ben zeer teleurgesteld. In plaats van vriendelijk en behulpzaam te zijn, werd ik direct op een hoge toon aangesproken. Er was totaal geen geduld of begrip, en ik kreeg vooral een grote mond terug. Dit vind ik erg asociaal gedrag, zeker als je als klant gewoon een normale vraag stelt. Ik verwacht een veel professionelere houding aan de telefoon.
Alles gewoon prima!
Alles gewoon prima!
Afspraak maken ging vlot, de monteurs kwamen netjes op de afgesproken tijd en waren vriendelijk. De boiler werd snel en vakkundig vervangen en de hal werd netjes achtergelaten. Aanrader!
Zeer tevreden!
Toen ik op vakantie was belde de planning. Het kwam dus niet uit. Planning beloofde later terug te bellen en dat deden ze ook. We maakten een afspraak voor over 4 dagen (Snel werk!).
De monteur stond exact op de juiste tijd voor de deur. Hij had alle spullen bij zich om de cv-ketel op zolder te vervangen door een nieuwe. De man werkte zonder pauzeren hard door. Hij hoefde geen koffie of thee, hij wilde het werk doen.
Diverse keren is hij twee trappen op gelopen, met een toch wel zware ketel, pijpenbuigers, koffers vol gereedschap etc.
Hij heeft keurig gewerkt, alles afgedekt met kleden etc. om vochtvlekken te voorkomen.
Hij moest een paar nieuwe gaten boren, omdat de ketel iets kleiner was dan de vorige. De monteur legde uit dat de nieuwe techniek mij 15% gas gaat besparen. Na de klus heeft hij alle verpakkingen netjes afgevoerd met zijn bus. Hij heeft het papierwerk voor de garantie in orde gemaakt en overal aan gedacht. Stickers, data, etc.
De man heeft snel gewerkt en in ongeveer 2,5 uur was het perfect in orde. Ik ben dik tevreden!
afspraak tussen 13 en 17 uur
afspraak tussen 13 en 17 uur, maar monteur staat om 12:15 uur al voor de deur. Als ik zeg dat hij ongelegen komt, reageert hij chagrijnig. Daarna laat ik hem toch binnen en bel ik naar het bedrijf. Die reageren: das toch logisch, de moteur wil door! Ja, maar een klant heeft ook zijn planning, hè. Geen sorry niets, monteur trapt nog tegen de deur en spuugt op mijn raam, boos omdat ik gebeld heb. Ja, hallloooo!
Wat een bikkels vandaag Dave en Stefan wat een vakmannen woensdag was Dave er ook de hele morgen alleen veel werk verricht vakman hoor deze 2 mannen krijgen van mij een dikke 10 Vera
Ze wisten en weten wat ze moeten doen deze 2 mannen weten zonder wat te zeggen samen werken hier hebben jullie een gouden team aan Dave en Stefan
R.V Ples
klant onvriendelijk
ik ben huismeester op een groot wooncomplex in Leiden, bewoner en ik hebben tot 5x toe een afspraak gemaakt om een monteur over de vloer te krijgen om 2 thermostaat knoppen te vervangen, de duur vd werkzaamheden, 2 minuten voor een ervaren monteur, voor mij als huismeester 3 minuten. bij de 1e drie afspraken is monteur niet komen opdagen, bij de 4e afspraak die ik gemaakt heb kwam een monteur alleen maar kijken om vast te stellen wat er aan de hand was, dit was reeds telefonisch door gegeven wat er vervangen moest worden. bij de 5e afspraak is de monteur weer niet komen opdagen terwijl ik met de medewerker een afspraak had gemaakt dat monteur mij op moest bellen als hij mijn richting op kwam, dit is niet gebeurd, monteur zou tussen 8 en 13 uur komen. ik heb om kwart voor 1 gebeld en kreeg toen te horen dat monteur was geweest en niemand aanwezig was. monteur had foto genomen van de voordeur/met huisnummer dat hij was geweest. deze foto had hij de 4e keer reeds genomen, dit was gezien door de bewoner. ik heb de foto opgevraagd, kreeg ik netjes toe gemaild, maar de data van de foto die ik ook heb gevraagd heb ik niet gekregen. slechte zaak !
dit bedrijf, Paans, krijgt van mij een 10 met een griffel, als zijnde, het Slechtste Bedrijf ooit.