Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Toon meer
Geurkaars aangestoken in toilet. Resultaat: complete roetschade aan muren en plafond. Reactie Parfumania: had maar de kleine lettertjes onderop moeten lezen. Mag blijkbaar niet langer dan 2-3 uur a... Toon meer
Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Toon meer
Parfum komt precies overeen als in de winkel, alleen een stuk goedkoper. Word netjes ingepakt en afgeleverd. Verder loopt de bezorging vlekkeloos en snel, ik had het binnen 2 dagen vanaf betaling. Ze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.
Nederland
- 0592-373780
- www.parfumania.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Duidelijke website en supersnelle…
Duidelijke website en supersnelle levering. Duidelijke prijsstelling die ook nog eens de nodige korting geeft.
Bestelling om 22.00 uur geplaatst en de volgende dag om 14.30 uur geleverd.
Superwebsite en super levering.
Heerlijke parfum
Ik heb hier een parfum gekocht en het was er binnen 2 dagen de parfum ruikt verrukkelijk!
Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Egt een aanrader!
Heel veel keus
Heel veel keus. Heerlijke verschillende geuren vloeibare handzeep van Savon de Marseille.
Goede geuren voor fijne prijzen
Steeds weer goede nieuwe aanbiedingen voor leuke prijzen!
Goede service en betrouwbaar.
Ik heb al diverse keren iets besteld en iedere keer is alles weer super geregel.
Goede service en snelle levering.
Prima!!
Hele snelle levering goed verpakt en een kleine attentie!!!
Echt een supergoede service
Echt een supergoede service. Heel behulpzaam. Heidi wezendonk
Ongelofelijk goede ervaring gehad
Ongelofelijk goede ervaring gehad, uitmuntende service en snelle levering in combinatie met een zeer overzichtelijke website!
Aanrader dus.
Goed opgelost
Bevestigings mail van bestelling was niet doorgekomen ondanks dat wel geld betaald was. Gebeld met de klantenservice en heel snel opgelost en een nieuwe bevestigings mail gekregen. Top!
Contact altijd prettig en snelle…
Contact altijd prettig en snelle afwikkeling.
Levering van de bestelde spullen steeds snel en compleet.
Super snel
Voor het eerst iets besteld en onvoorstelbaar snel de bestelling ontvangen. HEERLIJK!
Exclusieve producten
Goede producten, fijne winkel, snelle levertijd. Exclusieve producten die bijna nergens anders te krijgen zijn.
Uitstekende service en meedenken met de klant!
ik had een grote hoeveelheid tabac douchegel willen bestellen, alleen hadden ze dit niet op voorraad, ze deelden op dat moment ook gratis tabac mutsen uit.
toen heb ik vriendelijk gevraagd of het mogelijk was om 2 mutsen bij me bestelling te plaatsen, en dat hebben ze ook gedaan!
Supersnelle levering
Supersnelle levering, binnen 24 uur de bestelling in huis. Zeer tevreden met de producten tegen een lagere prijs dan in de winkel. Bestel voortaan alleen nog maar mijn producten bij Parfumania
Super service
Super service. Flesje handzeep kwam gebroken aan. Volgende dag een nieuw flesje gekregen met een lief kaartje.
Alles Top!
Alles Top!
Het zoeken naar geschikte artikelen gaat soms wat lastig, maar het zoeken op merk en serie gaat zeer makkelijk. De bestelling werd op tijd bezorgd (snel).
De verpakking was uitstekend, en de cadeaus waren zeer verzorgd en netjes ingepakt.
Ik als hulp kerstman kom hier dan ook graag terug.
Al jaren een tevreden klant
Al jaren een tevreden klant, snelle levering, goede producten, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Kan geen mening geven over het retour beleid, aangezien we in al die jaren niets hebben hoeven te retourneren.
Het juiste afgeleverd en netjes op de…Op en toppie
Het juiste afgeleverd en netjes op de tijd van afspraak
Perfect winkelen.
Wat een geweldige winkel. Koop altijd hier de spullen die in de gewone winkels niet meer leverbaar zijn. Mooie prijs en een hele snelle levering. Betrouwbaar en zekers een aanrader.
Top webwinkel waar je nog echte service krijgt
Overzichtelijke website, groot aanbod, super prijzen en zeer snelle verzending. Bij vragen word je (ook telefonisch) vriendelijk te woord gestaan. Service gerichtheid is hoog wat groot vertrouwen oplevert. Top webwinkel!