Parfumania Reviews

1.612

4,5

Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Toon meer

Geurkaars aangestoken in toilet. Resultaat: complete roetschade aan muren en plafond. Reactie Parfumania: had maar de kleine lettertjes onderop moeten lezen. Mag blijkbaar niet langer dan 2-3 uur a... Toon meer

Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Toon meer

Parfum komt precies overeen als in de winkel, alleen een stuk goedkoper. Word netjes ingepakt en afgeleverd. Verder loopt de bezorging vlekkeloos en snel, ik had het binnen 2 dagen vanaf betaling. Ze... Toon meer

1. Parfumerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.

Uitstekend

2K reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.612)

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect

Perfect. Snel geleverd en geen enkele twijfel over de echtheid van de geur. Heel blij mee.

24 augustus 2024

Superservice!!

Ik had per ongeluk na een bestelling iets vergeten te bestellen. Dus twee bestellingen met twee maal bezorgkosten. Na melding hiervan werden mijn artikelen samengevoegd en er werd een creditfactuur gestuurd voor de extra bezorgkosten. De artikelen moesten worden ingepakt, maar ik had ook nog iets wat ik zelf wilde inpakken. Er zat dus extra kadopapier met lint en sticker bij. Supergoed verzorgd allemaal en een zeer snelle levering.

10 augustus 2024

Eenvoudig bestellen, zelf bezorgdag kiezen

Eenvoudig bestellen. Prettig dat je zelf je bezorgdag kunt kiezen. Het werd inderdaad keurig op de door mij gekozen dag bezorgd. Producten netjes en goed verpakt. Klein parfumsampeltje erbij. Prima!

19 juli 2024

Service van Parfumania

Uitstekende service van Parfumania; nadat ik mijn ontevredenheid over edp Kenzo World had gemaild, heeft het team contact met mij opgenomen en duidelijk uitgelegd en bewezen dat deze echt was. Desondanks mocht ik het flesje retourneren en krijg ik mijn geld terug. Super. Mocht ik weer een parfum nodig hebben, zal ik het zeker bij hen bestellen.

16 juli 2024

Prettige webwinkelervaring!

Overzichtelijke website, producten makkelijk te vinden. Wat ook fijn is dat je kan kiezen om het in te laten pakken. Dan komt het als mooi ingepakt cadeautje aan, super. Fijn dat bestelling ook snel verzonden werd, de volgende dag al bezorgd. Kortom, een hele fijne webwinkel!

14 juni 2024

Goede prijs en service!

Naast dat ze een hele goede prijs bieden is de service erg goed. Het product was heel snel verzonden en toen het mis ging bij PostNL hebben ze me meteen geholpen. Vandaag heb ik meerdere malen telefonisch contact gehad, geen wachttijd, heel vriendelijk en behulpzaam en ze hebben zelfs een paar keer met PostNL contact opgenomen om het pakket te lokaliseren. Echt super en nogmaals dank!

14 mei 2024

TOP!

Ik bestel regelmatig bij Parfumania. Ontzettend veel keus in producten en daarnaast ook scherp geprijsd. Supersnelle levering in een goede verpakking. Erg leuk is ook de sample die meegezonden wordt zodat je ook andere merken/geuren kan testen.
Ivm Koningsdag heeft PostNL mijn bestelling op zondag ochtend geleverd. Hierdoor kan ik de zondag met een nieuw fris geurtje beginnen! TOP.

28 april 2024

Gisteren besteld en vandaag in huis

Gisteren besteld en vandaag in huis! Ik heb een geschenkenset besteld van MK en hier zat een 100ml geur in, een reisflacon van 10 ml, een bodycrème en een bodylotion en nog was het €15 goedkoper dan een enkele 100ml fles bij de concurrent. In de doos zaten ook paaseieren, een proefje en een kortingsbon van €5. Over service gesproken :)

28 maart 2024

Klasse!

Hele snelle levering! Proefmonster bij de parfum en alles keurig verpakt.
Klasse!

28 januari 2024