Pecheur.com Reviews 65.241

4,3

De service is uitstekend. Er was helaas iets misgegaan met de verzending. Dit is vervolgens keurig opgelost. Heel tevreden!

Mijn eerste bestelling was helaas niet aanwezig. Ik ontving een keurige e-mail met excuses en de vooruit betaalde kosten werden meteen geretourneerd. Een paar weken later probeerde ik het opnieuw en i... Toon meer

Hele goede ervaringen met Pecheur. Goede prijs kwaliteit verhouding, betrouwbaar en verzending top.. I have very good experiences with Pecheur. Good prices, good quality. Reliable and transport is... Toon meer

Super webshop! Geweldige prijzen. Was eerst een beetje twijfelachtig vanwege het grote assortiment en de goede prijzen maar ik kan niks slechts zeggen.

1. Vissportwinkel
  2. Hengelsportwinkel
  3. Afwerkingsmaterialen leverancier

Over Pecheur.com

Pecheur.com, le site de vente en ligne dédié aux pêcheur : Carnassier, Carpe, Mer, Truite, Mouche, Coup, Silure. Pecheur.com vous propose une large sélection de marques et de produits pour les différents types de pêche ainsi que du matériel de Navigation.

Carnassier

Coup

Silure

Navigation

Pecheur.com

Votre satisfaction, notre priorité.
Notre équipe de passionnés et de conseillers techniques sont à votre écoute pour vous accompagner et vous guider dans votre passion de la pêche.

LIVRAISON OFFERTE - RETOUR GRATUIT - PAIEMENT 3X, 4X, 10X

Profitez d'avantages sur Pecheur.com

Profitez d'avantages sur Pecheur.com
Profitez de la Livraison Offerte en Points Relais, du Retour Gratuit encore de facilités de Paiement jusqu'à 10x pour vos achats !
Sur Pecheur.com, votre satisfaction est notre priorité.

Découvrir Pecheur

4,3

Uitstekend

65K reviews

Vraagt klanten om een review

Pakket nooit aangekomen

Pakket nooit aangekomen eerst hadden ze t zogenaamd naar belgie inplaats van nederland gestuurd paar dagen later zogenaamd afgeleverd maar nooit wat gekrefen

23 oktober 2025

Hello,
To resolve this issue, please contact our Customer Service team
with your order number.
We apologize for the inconvenience. Have a great day.
Kind regards,

Fijne site

Makkelijk en snel. Van sommige dingen mag de verzending wel wat sneller. Een week in deze tijd is wat lang.

14 oktober 2025

Antwoord van Pecheur.com

Bedankt voor de positieve recensie!!!

Hallo,
We begrijpen uw ongeduld, maar houd er rekening mee dat de vermelde levertijden slechts schattingen zijn.
Bedankt voor uw vertrouwen en geduld.

Goed en eerlijk.

A wel, had problemen bij de betaling, en bij betaling vergeten van bestelnummer op te zetten, maar ben goed geholpen geweest door jullie personeel! Merci daar voor.
Mvg Dirk,

13 oktober 2025

Antwoord van Pecheur.com

Bedankt voor het positieve commentaar :)

Ik heb een kunstaas besteld en toen het…

Ik heb een kunstaas besteld en toen het toe kwam kwam het in de verkeerde maat en kleur

31 augustus 2025

Hallo,
Na alle problemen, bedankt dat u contact heeft opgenomen met onze klantenservice
met uw bestelnummer.
Onze excuses voor het ongemak. Uitstekende journalist.

Levering duurde langer dan normaal

Levering duurde langer dan normaal, dit kwam niet door de verzender maar DPD.

Verder top. Bestel er de volgende keer weer.

22 september 2025

Antwoord van Pecheur.com

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor uw geduld met DPD.

Uitstekende snelle service.

Uitstekende snelle service.
Enkel product is niet echt kwalitatief.
(Hoodie)

28 augustus 2025

Cordialement ;

Retour sturen lukt niet

Heb een signalerings vest voor mijn hond besteld maar deze past niet
Geprobeerd om via de sight een retour melding aan te maken maar deze herkent het nummer niet.
Na contact klanten service
Is mijn bestelling via een partner in Frankrijk gegaan ( terwijl ik bij Percheur Nederland heb besteld)
Nu moet ik mijn bestelling naar Frankrijk terug sturen op eigen kosten en de communicatie gaat in het Frans
Kan mijn bestelling nergens aanmelden dus retour sturen is een gok

10 oktober 2025

Hallo,
We hebben uw feedback ter harte genomen. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice via het contactformulier op pecheur.com.
We hopen u snel weer te zien.

Het pakket is niet aangekomen

Het pakket is niet aangekomen. Ik ben vijf dagen achter elkaar naar het afhaalpunt gegaan en heb één keer gebeld, steeds hetzelfde antwoord: pakket niet ontvangen. Het personeel van het afhaalpunt laat me hun scanner zien(heb er een foto van verzonden naar afzender): het pakket staat daarop als 'verzonden' en in afwachting van levering bij het afhaalpunt. De afzender zegt dat het pakket bij het afhaalpunt is (madame soleil ?)en de vervoerder heeft me een e-mail gestuurd waarin staat dat een laatste scan niet is uitgevoerd, waardoor het pakket 'zoek' is. (heb ik ook doorgestuurd naar afzender) Ik heb ook geen mail gekregen die bevestigd dat mijn pakket afgeleverd is . Het is niet mijn taak om mijn pakket te zoeken en e-mails te sturen of iedereen te bellen. De afzender gaat nogal laks om met deze situatie... Op een vergoeding zal ik ook al niet kunnen rekenen met zo'n mentaliteit ! Dus geen goederen ontvangen en mijn geld kwijt...
Toch gemakkelijk : de verzender steekt het op de koerier en de koerier verwijst mij naar de afzender ...Ik ben vanaf nu geen klant meer ! Denk goed na voordat je begint te bestellen bij deze webshop !!!

8 oktober 2025

We hopen u snel weer te zien.

Er zat 1 mosella brasem die was…

Er zat 1 mosella brasem die was gescheurd lag half leeg gelopen in de doos voor de rest geen probleem prima voor mekaar tot de volgende bestelling

26 augustus 2025

Cordialement ;

Goede service en levering

Hebben het product in goede orde ontvangen en werkt naar behoren

25 augustus 2025

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering!

23 augustus 2025

Goed

Goed: jullie Assortiment. Niet goed. Ik zocht twee aasjes in verschillende lengtes (13 en 10 cm) was bijna niet te vinden.

5 oktober 2025

Grote catalogus.