Rekenen extra aan voor levering aan huis, dan blijft je thuis voor de levering in ontvangt te nemen en gaan ze het toch op een UPS access point leveren. Philips kan hier natuurlijk weinig aan doe... Toon meer

Blijkbaar is het niet mogelijk de website te gebruiken met Google Chrome. Met Edge is het wel gelukt. Maar het bleef een vrij ingewikkelde opdracht mijn pas gekocht product te registreren. Ook dat... Toon meer

Ik kocht een Philips stofzuiger FC9745/09 via Coolblue. Op de flap van de doos was vermeld dat ik 5 jaar gratis garantie kreeg op de motor als ik mijn product zou registreren. Helaas , alles geprobeer... Toon meer

Combinatie stofzuig dweilmachine gekocht. Binnen de garantietermijn stuk aan zuigmond en terug gestuurd,”hersteld “ teruggekregen maar na bepaalde tijd weer stuk en dit keer juist buiten garantie. Ma... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Lees meer over Philips en hoe wij helpen het leven van mensen te verbeteren met belangrijke innovaties op het gebied van gezondheidszorg, consumer lifestyle en verlichting.

1,5

Zeer slecht

Beschamende mentaliteit naar klanten

Op 7 februari een koffiezet besteld, op 9 februari komt het pakket toe. Heel snel dus want er stond op de site dat het druk was. Bij het openen van het pak zag ik direct dat er een verkeerd toestel in zat, een duurder dan ik had besteld. Dus als eerlijke mens bel ik naar het 0800 nummer en alles wordt direct geregeld dat UPS nog diezelfde dag terugkomt om het pakket terug op te halen en naar Philips terug te sturen. Via de tracking kon ik zien dat het toestel bij Philips is aangekomen op 10 februari en ik kreeg via mail op 11 februari ook een creditnota toegestuurd van 0 euro waardoor je kon zien dat het juiste toestel zou opgestuurd worden. En daar begonnen de problemen, iedereen die op de website kwam kon zien dat het betreffende toestel in voorraad was, ook de mensen op dat 0800 nummer konden dat verzekeren maar ik kreeg ook steeds te horen dat het druk was. Dat was ook zo bij de eerste bestelling en dat kwam toch toe binnen de twee dagen, dus daar zag ik geen reden in. In totaal heb ik hier een vijftal telefoons voor gedaan, waarvan ook één naar een andere dienst maar niemand daar kon of wou helpen. Meer dan drie weken later kreeg ik een telefoon van Philips dat ze ondanks (dat werd er echt bij gezegd) dat het toestel in voorraad was, dat ze mij gingen terugbetalen binnen 10 dagen na dat telefoontje en dat daarmee mijn bestelling geannuleerd was. Hierop heb ik me even boos gemaakt en gevraagd waarom deze praktijken en waarom de terugbetaling niet sneller kon en of ze misschien rijk wouden worden om geld van klanten achter te houden en daar intresten op te ontvangen. Ik heb dan ook gedreigd om via sociale media en dit met de hulp van de vele mensen die ik ken vanuit verschillende grote supportersclubs, even een campagne op te starten. Ik weet niet of dat dreigement heeft gewerkt maar het viel wel op dat de terugbetaling geen 10 dagen geduurd heeft maar de dag nadien reeds op mijn rekening stond. Voor mij nooit nog iets van Philips in mijn huis!!!!

5 maart 2021

gevaarlijke waterkoker van Philips…

Ik kocht een waterkoker van Philips HD9305 of is het de PhilipsNL9206AD-4drachten made in China.Als je regelmatig veel water kookt duurt dat even, daardoor raakt de stekker oververhit en begint te smelten. Dit vind ik heel gevaarlijk de bedrading is miniem en zeker niet geschikt om 2000w aan te sturen. Een schande voor dergelijke firma die haar eigen graf graaft want ik koop nu echt aziatisch.

24 november 2020

Prima service na defecte klopper van de staafmixer

Na een ruim halfjaar gebruik draaide de klopper niet meer van onze staafmixer die we hadden aangekocht in de Philipsshop. Op de site had ik wat moeilijkheden om dit defect te melden. Ik heb toen naar de klantenservice gebeld op dinsdagavond, op donderdag morgen hebben we een nieuwe klopper ontvangen. Als het goed is zeggen we het ook :)

13 augustus 2020

Philips repassage ultra-rapide

Philips repassage ultra-rapide
Vorig jaar dit toestel gekocht, niet tevreden over omdat het blijft na stomen.
60 dagen geld terug garantie, maar volgens Philips werken ze "niet" samen met de winkel waar we het kochten????
Nu een jaar later geeft het bruine strepen bij stomen (toestel wordt ontkalkt)
Ben benieuwd of dit onder de 2 jaar garantie valt.
Philips levert wel aan Brandt in Wommelgem maar werkt er niet mee samen....

4 augustus 2020

Slogan van Philips moet worden: we zijn er NIET voor u, als u problemen heeft!

Ik heb een stofzuiger van Philips die sinds vorige week stuk is. De garantie van 2 jaar is sinds enkele maanden om MAAR op de stofzuiger kleeft een sticker dat er 5 jaar garantie is op de motor. Het is duidelijk een probleem aan de motor daar de verlichting (led-lampjes) nog branden.
Ook in de handleiding staat duidelijk vermeld ‘u krijgt vijf jaar garantie op de motor van de stofzuiger’. Er stak ook een gebruiksaanwijzing in de doos met enkel tekeningen.. (geen tekst met verwijzing naar registratie). Nu beweren ze dat er een ‘andere gebruiksaanwijzing’ in de doos stak???? 2 verschillende dus? Ik heb alle bewijzen maar niet de gebruiksaanwijzing waar zij nu over spreken.. Waarom staat er dan nergens in de handleiding 5 jaar garantie op de motor, mits registratie??? Ze is nog gratis ook! Ook op de sticker zelf staat geen verwijzing..pure misleiding!!! Zelfs de dame van de klantendienst wist hier eerst niet van.. en nu krijg ik een mail, dat ze me begrijpen maar niet meer kunnen doen dan 40% geven op een nieuw toestel maar dit is niet wat ze beloven (cfr. Handleiding,..).
Ik sluit me helaas aan bij de vele andere klachten hier op de site! DIRECTIE PHILIPS, REAGEER AUB??...

6 februari 2020

Philips laat klanten tijdens garantie in de steek

Vorig jaar in september hebben wij een Philips tv via postorder gekocht en helaas hebben wij sinds geruime tijd vlekken in beeld. De webwinkel heeft Philips gecontacteerd ivm de garantie en wijzelf hebben online aanmelding voor herstelling of omruiling gezien de garantie gedaan. Al heel de week krijgen wij mails dat ze binnen 48 uur contact met ons opnemen wat dus een leugen is want Philips doet niets ter naleving garantievoorwaarden terwijl wij met een kapotte tv blijven zitten

13 december 2019

PHILIPS maakt het zich…

PHILIPS maakt het zich gemakkelijk,verkopen graag maar service besteden ze uit aan dubieuze bedrijfjes die hun herstellingen doen.
Of in veel gevallen doen als of.
Garantie is totaal van geen tel meer zelfs,men smeert u een verlengde garantie aan tot 5 jaar,
maar als er iets mis is dan is het steeds de schuld van de klant.
En zo wordt je dus rijk
Voor mij nooit meer PHILIPS

10 november 2019

zeer slechte klantenservice

ik wou een toestel aankopen op de philips.be website, mits ik echter mijn betaalkaart niet bij had, wou ik s'avonds de betaling afronden...mijn winkelmandje wordt gerefreshed, en wat blijkt, het toestel kost ineens bijna het dubbele! Bij het melden aan de customer service was het antwoord : dit is nu eenmaal zo!
Zo dit was ook weer opgelost.
Dit toestel is trouwens ver overprijsd op de website aan de huidige prijs en kan je beter elders kopen met een betere klantenservice! Jammer maar ik zal niet gauw nog iets van Philips kopen!

5 september 2019

Garantieservice is verschrikkelijk…

Garantieservice is verschrikkelijk slecht, goede producten, tot er iets mee is, je wordt aan het lijntje gehouden tot je het zelf opgeeft, wettelijk zijn ze verplicht om garantie te geven, maar in praktijk zijn ze er bijna niet voor te vinden.
Ook slechte reviews worden zelfs niet eens toegestaan op hun website, pertinent worden slechte dingen afgekeurd, zegt genoeg denk ik.
Mediamarkt wil ook niks doen, dus is het hopeloos denk ik.

2 juni 2018
Reviews in alle talen tonen. (64 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken