1. Mobiele telefoon winkel
  2. Computers en accessoires winkel
  3. Computerwinkel
  4. Mobiele telefoon reparatiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online Shopping in Lebanon for Phones, MacBooks, Tablets, & Smart Gadgets. 1 year warranty. Cash on Delivery. Up to 4 years financing options!

2,5

Slecht

Op 6 januari bestel ik in de winkel in…

Op 6 januari bestel ik in de winkel in Utrecht een hoesje voor mijn IPhone 13. Het is niet op voorraad en wordt binnen een paar dagen alsnog geleverd op mijn thuisadres. Het is inmiddels 12 februari en nog steeds geen hoesje. Al zeker 5 x gebeld en iedere keer een toezegging. Vorige week gevraagd om mijn geld terug te storten maar geen reactie. Hele slechte zaak. Onbetrouwbaar!

12 februari 2025

te gek voor woorden - hoe 4 dagen 2 maanden werden

sing en alex van phonefinity hebben mij meermaals voorgelogen over wanneer mijn laptop reparatie afgehandeld zou zijn.

ze hebben me genegeerd, ruziegemaakt over dat ik "ongeduldig" zou zijn na de eerste maand wachten, dreigend gehandeld en me zelfs geprobeerd om te kopen; dit is niet m'n eerste review, de eerste heb ik verwijderd na een 5% terugbetaling en een smekend bericht daartoe. in de bijlage bij mijn review op google staan een aantal screenshots met hoe er hier met klanten omgegaan wordt.

uiteindelijk is mijn laptop weken naar een ánder bedrijf gestuurd (waarvan sing niet wou vertellen hoe die heette) waar het na weken "waar is mijn laptop?" en "mag ik mijn geld terug?" blijkbaar tóch niet gelukt is; mijn laptop is van de week eindelijk gefikst met iemand anders' beeldscherm. die is nu aan de beurt om 2 maanden te wachten denk ik..

kortom, avoid at all costs. een tijdje op m'n laptop wachten door lastige reparatie kan ik begrijpen, maar 2 maanden niks horen en voor gek verklaard worden als ik dat maar gek vind, vind ik een beetje gek.

edit: sing heeft mij mijn geld teruggeboekt, maar verwacht dat ik het weer aan hem geef. na hem duidelijk te maken dat ik dat niet ga doen omdat ik de zaken al meermaals stop heb geprobeerd te zetten heeft hij mij bedreigd me op te zoeken in de winkel waar ik werk. screenshot in dezelfde google-review-bijlage.

12 september 2024

Een ster is al te veel

Een ster is al te veel. Onbetrouwbare winkel. Product gekocht via Marktplaats. Advertentie was misleidend. Geadverteerde product werd niet geleverd, wel een ander product. Deze dingen kunnen natuurlijk gebeuren. En dan komt het erop aan hoe dit op te lossen.

Maar helaas….elk contact om dit probleem te bespreken, laat staan oplossen werd vermeden, apps werden genegeerd. Telefoontjes werden niet beantwoord.

Lekker links laten liggen deze winkel.

11 oktober 2024

1 ster is al te veel!!

1 ster is al te veel!!! Ben iPad gaan brengen in de winkel in Utrecht voor schermreparatie. Zou na 1 uur klaar zijn. Om het kort te houden, na 1,5 week elke dag weer zeuren, mailen en appen was hij terug. Oké, wel met goed scherm alleen de touch ID is nu wel defect. Het is bijna diefstal was even bang dat ik de iPad nooit meer zou zien. Voortaan maar weer re reviews lezen, ook bij haast.

11 oktober 2024

Erg tevreden over de service

Erg tevreden over de service. Op deze plek meerdere keren reparaties laten uitvoeren op mijn iPhone. Snelle service en beste prijs van Utrecht. Tevens laatst met een klein defect terug gekomen, dit werd meteen opgelost.

16 september 2024

Oplichting

Ik heb ik mijn iPhone 11 achterkant laten vervangen bij Phonefinity, in de hoop dat deze weer in perfecte staat zou zijn. Helaas bleek al snel na de reparatie dat mijn Face ID niet meer werkte en dat ook de volumeknop niet meer naar behoren functioneerde.

Na contact met Apple werd bevestigd dat deze problemen direct verband hielden met de achterkantreparatie bij Phonefinity. Vervolgens begon een periode van frustratie en teleurstelling. Phonefinity was bijna onbereikbaar. Voicemails bleven onbeantwoord en ook op berichten werd niet gereageerd.

Pas na weken van slecht contact wist ik een afspraak te maken, waarbij mij slechts €130 werd geboden als compensatie voor mijn toestel en de problemen die zij hadden veroorzaakt. Dit terwijl ik al €90 had betaald voor de oorspronkelijke reparatie. Het duurde uiteindelijk 8 dagen voordat ik dit bedrag ontving, na herhaaldelijk contact te hebben gezocht.

Ik ben zeer teleurgesteld in de gang van zaken bij Phonefinity. Hun gebrek aan betrouwbaarheid, slechte bereikbaarheid en onvoldoende expertise maken hen geen geschikte keuze voor telefoonreparaties. Ik raad dan ook ten zeerste af om gebruik te maken van hun diensten

29 januari 2024

OPLICHTERS

Mijn zoon heeft hier een telefoon gekocht en blijkt niet te werken. Hij is ondertussen twee keer tevergeefs langs geweest... winkel dicht. Geprobeerd te bellen...nummer onbekend, vervolgens via whatsapp... bericht komt terug en als laatste proberen te mailen....wordt e-mail adres niet herkend. Wat een schande bedrijf is dit! Ga zeker kijken of we stappen kunnen ondernemen. Dit is gewoon pure oplichterij!

2 mei 2024

oplichters / leugenaars

Zodra je deze winkel binnenstapt, word je opgelicht zonder dat je het door hebt. Die jongens liegen tegen je door te zeggen dat ze je toestel snel zullen repareren, ook al hebben ze er de onderdelen niet voor en/of weten ze niets over je toestel. GEEN zaken doen met deze oplichters.

8 maart 2024

Vreselijk…

Ik zit inmiddels alweer 2 weken te wachten op mijn in het water gevallen Nintendo Switch. Ze hebben me inmiddels 3x beloofd terug te bellen, maar ze bellen dus nooit terug! Ik ging hierheen omdat er op de website beloofd wordt dat je apparaat gemaakt wordt waar je bij staat. Dat was al een deceptie toen ik er aankwam; duurt 3 dagen. Ik hoorde niks dus na 5 dagen gebeld, we bellen terug…. Niemand belt terug… het moederbord schijnt kapot te zijn en ze bellen me als deze gemaakt is… weer een week later en niemand heeft gebeld. Ik had de reviews van tevoren hier moeten lezen, dan had ik mijn switch nooit naar dit bedrijf gebracht!

1 februari 2024

Ga hier niet heen

Ga hier niet heen. Ik kwam voor een laptop reparatie. Ze zeiden dat het binnen drie dagen klaar zou zijn, na drie weken was het nog niet klaar. Ze zeiden telkens dat ze terug zouden bellen voor meer informatie maar deden dat nooit. Ze waren niet transparant, ze zeiden bijvoorbeeld dat mijn laptop niet aanwezig was en dat ik het ook niet ergens ander kon ophalen. Ze zeiden dat mijn laptop open lag en dat ik het daarom niet mee kon nemen nadat ik zei dat ik mijn laptop terug wilde ook als het niet geprepareerd was. Later bleek dat de laptop nooit open was gemaakt en dat de reparatie nog niet was begonnen.

31 januari 2024

1 ster is nog teveel.

1 ster is nog teveel.
Oplichters.
Earpods gekocht.
Bleken niet aan te werken.
4 x gebeld. Teruggestuurd en nooit meer wat gehoord.

15 december 2023

Geen zaken mee doen

Geen zaken mee doen!
Mijn iPod ter reparatie aangeboden. Kosten vooruit betaald en toen … niets. Na maanden opeen bericht of ik de iPod kwam ophalen of dat ze het moesten versturen. Voor versturen was al betaald dus dat laatste. Natuurlijk nooit verstuurt. Zullen de iPod wel kapot gerepareerd hebben. iPod weg en betaalde € 70 ook nooit teruggezien. Alleen reacties als:” we gaan het uitzoeken”. 1 ster is al teveel voor deze k.u.t. zaak.

25 oktober 2023

GEEN zaken mee doen.

Advies: GEEN zaken mee doen.

De feiten:
- Switch gebracht met kapot scherm;
- Kon niet ter plekke gemaakt worden, dus achtergelaten. Geen afleverbewijs o.i.d. mogelijk;
- Week later opgehaald, moest cash afgerekend worden (want PIN-automaat kapot) en geen factuur;
- Bij ophalen werd getoond dat het scherm het weer deed. Dat was het enige dat OK was;
- Thuis blijkt dat er een kras op het nieuwe scherm zit, het apparaat slordig/amateuristisch is open- en dichtgemaakt (lijmresten overal, schroeven doorgedraaid) en dat aan 1 kant een slide rail is afgebroken (noodzakelijk voor het opladen, pairen en vastklikken van controllers);
- Foto's via Whatsapp gestuurd van de kapotte slide rail en gemeld dat het provisorisch gelijmd was. Na een aantal herinneringen het verzoek gekregen om weer langs te komen met de kapotte switch;
- Maar 's wat beter onderzoek gaan doen en de reviews gelezen. Patroon gezien in het slechte werk en het gebrek aan verantwoordelijkheid. Geen zin in, ik laat de Switch ergens anders maken en kijk nog wel wat ik met de kosten ga doen.

In z'n totaliteit komt het bedrijf niet over als een bonafide organisatie. Verplichte registratie KvK lijkt te ontbreken, de B.V. die op de website staat lijkt niet te bestaan, beloftes op de website worden niet waargemaakt (klaar terwijl je wacht), de positieve reviews ogen nep (kan ik niet aantonen) en het cash afrekenen (met standaard smoes) is een rode vlag.

Aan de andere kant heb ik ze niet de kans gegeven de veroorzaakte schade zelf te herstellen; dat is mijn eigen keuze geweest. Ik verwacht namelijk, op basis van de overige reviews die in lijn zijn met mijn eigen ervaring, eerder meer gedoe en een Switch die total loss terugkomt dan dat het opgelost wordt. Hopelijk gaan ze over tot verbetering.

14 oktober 2023

GA HIER ABSOLUUT NIET HEEN!!!

GA HIER ABSOLUUT NIET HEEN!!!! Ik heb nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Ik heb de achterkant van mijn Iphone 12 max pro hier laten repareren. Nadat ik hem ophaalde was mijn camera opeens helemaal wazig terwijl deze het daarvoor nog helemaal deed. Daarnaast was het glas helemaal scheef geplaatst waardoor er dingen in mijn Iphone konden komen. Ik ben de volgende dag meteen terug gegaan. De eigenaar gaf allemaal andere smoesjes waardoor mijn camera kapot zou zijn bv door de val en hij zag dat er 'vezeltjes' in zaten. Uiteindelijk naar de apple store geweest die in shock waren van de slechte plaatsing en zeiden dat het om een hele andere camera ging dan de eigenaar zei. Ook nog naar de Phonelab gegaan. Die hebben hem open gemaakt en er zaten nog allemaal glassplinters in die ze dus bij de vervanging niet hebben verwijderd en die daardoor tijdens de vervanging van het glas in mijn camera zijn gekomen. Ik ben al 4 keer langs geweest, heb een mail gestuurd heb 5 keer gebeld voor een reactie op de mail en 3 weken later alsnog niks ontvangen. Daarnaast is nu het glas van de achterkant na 1,5 maand kapot zonder dat de Iphone is gevallen. Ik ga hier echt zaak van maken dus mochten er nog meer mensen de dupe zijn van dit bedrijf dan hoor ik het graag.

6 juli 2023

Eén louche business

Eén louche business. Batterij vervangen en er een nog slechtere of dezelfde in doen. Ook niet vervangen na het retourneren met een smoes dat het een ander probleem is. Nu heb ik bij een ander de batterij laten vervangen en nu werkt de iph naar behoren. Als ik mn geld terug krijg verwijder ik de review, en graag geen intimiderende retour tel zoals laatst na het plaatsen van de review.

27 januari 2023

Ongeïnteresseerd en onjuiste info

Ongeïnteresseerd en onjuiste info. Een simpele plastic screenprotector voor veel geld verkopen alsof het van glas is. Na een klacht van onze kant weigeren geld te retourneren en doen alsof wij gek zijn.

5 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?