Phone House Reviews

1.183

2,7

hele vriendelijke mensen die je bij alles willen helpen met het overzetten, niks is te veel. in Hoogeveen is dat perfect geregeld. zeker een aanrader voor mensen die minder digitaal zijn aangele... Toon meer

Slechts service,geen respect voor de klant,racisten ze helpen Nederlandse mensen eerst ook als ze als laatste binnen komen arrogant verkoper vooral die dikke kaal achter de balie. Ze verkopen duur s... Toon meer

Enorm onbeleefd personeel. Zouden mijn gegevens overzetten naar nieuwe mobiel. Al mijn contacten foto's en bestanden kwijt. Alleen een paar pictogrammen stonden er op. Had ik zelf wel gekund. Zou... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Over Phone House

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Phone House is de enige onafhankelijke retailer in Nederland! Je vindt hier het grootste assortiment smartphones, abonnementen en de goedkoopste sim only’s! Het volledige aanbod vind je op www.phonehouse.nl

Slecht

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.183)

54 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beschadigd product, heel duur

Ik heb hier een screenprotector besteld voor €9,99. 2 keren heb ik voor de prijs gevraagd . De volgende dag liet ik de screenprotector plaatsen. Zonder overleg is echter een andere variant (“spy variant”) gebruikt, waardoor de prijs ineens €29,99 werd.
Tijdens het aanbrengen is de screenprotector beschadigd. Na twee weken is deze door die schade volledig kapot gegaan. Dat vind ik jammer, omdat ik had gehoopt op een goede kwaliteit van deze winkel.

6 november 2025

Phonehouse

Phonehouse
Heemskerk top geholpen door Ted ,al vele jaren !

1 november 2025

Deskundig geholpen.

Wederom bij Phone House Heemskerk een nieuwe telefoon gekocht. Toevallig weer geholpen door Ted. Heel professioneel, heel kundig en heel behulpzaam! Goed advies en niet alleen in hun eigen belang, ze luisteren naar jou.
Heerlijke winkel!

16 oktober 2025

Kapotte snellader mobeiele telefoon

Op 02 oktober 2024 een snellader met 2M snoer gekocht voor mijn mobiele telefoon. Totale kosten EUR 42,98. Het werd toen verkocht, omdat de kabel extra verstevigd is, dat hij jaren mee zou kunnen. Nu de kabel binnen 1 jaar kuren begint te vertonen en steeds uitvalt beroept de medewerker (vestiging Culemborg) zich op 3 maanden garantie. Hij wil niets doen uit coulance en zegt dat zijn manager met vakantie is en hij dus verder niets kan betekenen. Ik weet 1 ding zeker. Ik kom hier nooit weer.

8 oktober 2025

Ik ben al jaren klant bij Phone House…

Ik ben al jaren klant bij Phone House Zutphen. Het is een prettige winkel, waar je vriendelijk geholpen wordt door ervaren medewerkers. Je betaalt nooit teveel en reparaties worden vakkundig afgewerkt.
Kortom: ik beveel dit bedrijf graag aan voor zowel reparaties als aankopen van telefoons of tablets.

6 oktober 2025

Streekhof phone house

Zou een gratis case krijgen bij verlening abonnement maar alleen een beschermfolietje. Voel me genaaid. 1 ster is te veel!

26 september 2025

Prettige ervaring

Vandaag een prettige ervaring in the phonehouse in Bergen op Zoom opgedaan. De aardige medewerker heeft met veel geduld de problemen met mijn telefoon de wereld uit geholpen .En ik kreeg nog nuttige tips op de koop toe.
Joyce, Halsteren

16 september 2025

Complimenten Phonehouse Dongen

Geweldige service bij Phonehouse, Looiersplein 33 in Dongen.
Complimenten voor zowel eigenaars als personeel.
Zij zijn vriendelijk, geduldig en behulpzaam bij het kiezen van een nieuw toestel en verlenging van het abonnement.
Ook na een onjuiste keuze van toestel bleek de service ongekend en bleven ze oplossing gericht na mogelijkheden zoeken tot alles na volle tevredenheid is afgewerkt.

27 juni 2025

Fijn en deskundig geholpen

Goede deskundige hulp door Leonard van Phonehouse Heemskerk bij aankoop nieuwe telefoon en overzetten abonnement. Volgende keer maak ik zeker weer gebruik van hun diensten!

8 juli 2025

Al jaren een tevreden klant maar nu niet meer.

Al jaren een tevreden klant, prima service en altijd behulpzaam voor een nette prijs. Echter is bij de aankoop van mijn laatste toestel het abonnement bij Ben op een slinkse wijze aangepast naar 2 jaar i.p.v. maandelijks opzegbaar. Bijzonder jammer dit, ook bij navraag in Epe zou ik er zelf in toegestemd hebben. Dit is niet waar en het is wel handig om even een digitale handtekening te vragen waar dat dus achteraf blijkt in te staan. Zit nu dus vast aan een abonnement waar ik vanaf wil, dit kan alleen door het af te kopen.
Ik voel mij opgelicht en kom hier nooit weer terug.

1 januari 2025

Geweldige service bij phonehouse in Culemborg

Geweldige service bij phonehouse in Culemborg. Twan en Tom hebben werkelijk alles gedaan om de problemen met mijn provider op te lossen en het is ze ook gelukt. Echt een aanrader als u problemen ondervindt om daar even langs te gaan. Het kopje koffie was ook heerlijk. Echt een verademing.

10 juni 2025

Verademing

Na een erg slechte ervaring bij een telefoonwinkel elders ben ik in Wolvega uitstekend geholpen. Bedankt voor de goede uitleg.

9 mei 2025

We hebben een uitstekende ervaring…

We hebben een uitstekende ervaring opgedaan bij the Phonehouse in Capelleaan den ijssel.
We zijn ontzettend goed geholpen door Gino die alle tijd nam om de gegevens over te zetten op de nieuwe telefoons die mijn vrouw en ik daar gekocht hebben. Bij de ene telefoon duurde het wat langer dan bij de andere maar Gino heeft alles keurig voor elkaar gekregen, complimenten.
Kortom; erg vriendelijke en goede service!
Bedankt Gino van Wilma en Peter.👍

15 mei 2025

Kom je er zelf niet meer uit, ga naar de phone house heemskerk

Wat hier gebeurd zie je niet vaak meer. Er staat in de winkel van Heemkerk een topteam voor je klaar! Mensen met geduld, hart voor de zaak en vooral geduld. Veel geduld voor de klant met zelfs hier en daar ruimte voor een grapje. De klant is koning en wordt goed geholpen met veel verstand van technische vakkennis. Geen vraag teveel of te gek, er word tijd voor je genomen, een snoepje voor de wachtende klant of de kids. Er word geluisterd en je word echt geholpen.
Een bedrijf waar menig ander nog een puntje aan kan zuigen.
In een maatschappij als deze zijn dit soort services van buitengewoon belang, laten we dat met zijn allen steunen.

22 april 2025

Fantastisch!

Ik ben sinds 2 jaar klant bij de Phonehouse op de Hoofddorpweg in Amsterdam en ben super tevreden met de deskundige, snelle en vriendelijke service. Ik voel me veilig bij deze winkel!

22 april 2025

Vanmorgen bij phonehouse in Zaandam…

Vanmorgen bij phonehouse in Zaandam geweest, laptop starte slecht en uit geen ook heel slecht, de meneer heeft er naar gekeken en op een paar knopjes gedrukt, en hij doet het super en dat geheel kosteloos,bedankt

18 maart 2025