En helt igennem fantastisk oplevelse. Vi fik forret og hovedet og det smagte helt fantastisk. Bedre fisk skal man lede længe efter - flot anretning og fyldt med smagsoplevelser. Smilende og dygtig bet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aarhus bedste fiskerestaurant. Fantastiske kompositioner og retter. Også veganske. MEN den dårligste akustik på nogen restaurant i Aarhus. Derfor kun 4 stjerner. Det kan ikke anbefales at tage noge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skøn middag, velsmagende og velkrydret - fiskeretter kan nogle gange være for ferske i smagen, men ikke hos Pihlkjær. Smukt anrettet, og fin betjening. Jeg anbefaler altid gerne Pihlkjær. Mvh Hanne
Vi serverer lækre fiske, seafood, vegetar og veganske retter og kød ved forudbestilling. Kom og få en unik madoplevelse hos os.
Mejlgade 28, baggården, 8000, Århus C, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fantastisk oplevelse at spise på et sted som er så dedikeret til at servere så god fisk, i vores tilfælde Havtaskekæber og Kulmule. Anretningen var spektakulær og meget, meget velsmagende. Dertil n fin mousserende italiensk vin, en perfekt sammensætning. Personalet var smilende, venlige og imødekommende, en dejlig totaloplevelse til en yderst rimelig penge,
Når man ankommer, bliver man mødt af en dejlig duft af lækker mad og en venlig tjener. Stemningen er rolig og afslappet i det hyggelige lokale.
Jeg fik en udmærket gin and tonic mens jeg ventede på maden. Maden smagte skønt og vinen var god. Jeg var desværre for mæt til dessert :-)
Sammen med Thors Mølle Kro, er Pihlkjær den bedste restaurant jeg nogensinde har spist på. Jeg har aldrig smagt hvid fisk som smeltede på tungen. Jeg har aldrig spist et stykke svinekød hvis mørhed slog benene væk under mig! De får ikke den sidste stjerne fordi tjeneren ikke havde styr på hvilken fisk vi spiste - han kom faktisk til at sige noget der ikke var helt rigtigt. Men han var sød og venlig - hvilket jo er det vigtigste :) Vil anbefale Pihlkjær til enhver der elsker god mad, især fisk!
Vi var 10 personer til en gang aftensmad. Vi fik alle 2 retter præsenteret, heraf kød eller fisk. Venligt præsenteret af servicen.
2 valgte kød og resten fisk. Hvoraf tilhøre en 3 retters menu.
Stedet er dejligt og maden er blandt andet fra deres egen have, og det bærer også tydeligt præg på maden.
Maden er rigtig dejligt tilberedt og præsentere sig flot. Så at dykke ned i det, var slet ikke noget problem. Hverken for dem der ikke rigtig vidste om fisk nu faldt i deres smag, og for de garvede fiske elskere. For nogle var det en øjenåbner at fisk kunne smage så godt.
Kød menuen var også rigtig lækker og havde den rette mænge smørelse til. Selve menuerne havde gode størrelser kunne vi se hele vejen rundt, efter spisningen var færdig.
Menuen hedder dagens ret i to kategorier. Vi havde en rigtig god sammensætning. Og prisen følger kvaliteten helt perfekt. Man kan godt forvente at få noget for pengene her.
Alt i alt havde vi alle en rigtig god oplevelse med stedet, personalet og maden, og skal derfor have en topkarakter fra os alle 10.
Fantastisk mad, god stemning, fair priser.
Vi har efterhånden været der en del gange og der er intet at sætte en finger på, efter vores mening byens bedste fiskerestaurant.