Televisie gekocht bij Plasma discounter/televisiewinkel nu. Tv gaat niet meer aan, ik heb ze gemaild, maar geen reactie. Vreemd dat hun telefoonnummer niet werkt. Heel vreemd allemaal.
Plasma Discounter
Vorige week heb ik een tv gekocht bij plasma discounter, een sony voor mijn zoon. helaas toen we hem toe gestuurd kregen bleek het een show model te zijn, zo een die al misschien meer dan 1000 uur... Toon meer
Ik wacht nu al meer dan 1,5 maand op de terugbetaling van mijn geld omdat het product niet leverbaarbaar was. Nadat men het geld eerst heeft "teruggestort" op hun EIGEN rekening. Bovendien krijg ik oo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Nederlands grootste LCD TV specialist - Goedkope Samsung en LG Plasma Televisie's, Sony Bravia, Philips en Panasonic flatscreen. Alle nieuwe Philips Full HD modellen. HD Ready.
Nederland
- www.plasma-discounter.nl
Snelle en correcte levering
Zeer heldere site, snelle levering en goede communicatie.
Derde keer dat ik iets aanschaf bij plasma discounter. Krijg wat ik heb gevraagd (niet uitverkocht zoals bij anderen waarbij site niet up to date is). Goede informatievoorziening via mail en digitale documenten Snelle levering en goede track and trace info. Drie keer ook de beste prijs van alle aanbieders.
makkelijk besteld en perfect gelevert
is aan te bevelen om daar te kopen, makkelijk, klantvriendelijk en goedkoop
Slechte nazorg bij Plasma Discounter
Begin van het jaar een LED 3D TV gekocht van Samsung. Prima tv, heel blij mee. Ik heb daarbij een jaar gratis Netflix bij gekregen. Dit is blijkbaar niet op tijd geactiveerd (niemand heeft mij daar op gewezen). Contact met de klantenservice moeizaam en verwijzen mij naar Samsung. Dit vind ik slechte service. Ze willen/kunnen niks doen, TV is toch bij Plasma Discounter gekocht?!
defect product geleverd en zeer slechte afhandeling
Ik heb op de site een demo model gevonden van een samsung ue46f8000 ik heb ze gebeld om te vragen of het toestel beschadigd was maar dat scheen niet zo te zijn hij zou binnen 14 dagen terug gestuurd zijn en alleen uit de doos geweest en helemaal nagekijken. dus heb ik hem gerezerveerd en opgehaald eenmaal thuis aangekomen kwam ik er achter dat er wel een deuk in zat dit heb ik meteen gemeld en fotos ervan opgestuurd.
Hun oplossing was dat ik 50 euro extra korting kreeg of dat ze hem kwamen ophalen en me geld terug zouden geven.
Ze wilden ook geen vervangend product leveren.
Ik heb uiteindelijk bijna een maand op me geld moetem wachten...
Ik ben erg teleurgesteld in het bedrijf en zal hier nooit meer wat bestellen.
Alles goed behalve de bezoriging
Ik heb me pakket dinsdag aangevraagd, stond binnen 24 uur bezorgd.. Ik heb woensdag gebeld dat mijn bestelling er niet was. Ik kreeg als antwoord dat hij donderdag er zou zijn maar het rare was het product stond gewoon op voorraad... Donderdag weer geen product, ik weer gebeld krijg ik te horen dat me product er nog staat en niet verzonden is en zsm verzonden word... Nu afwachtte tot morgen..... FIJN DIE 24UUR BEZORGTIJD!!!!!!!
Overzichtelijke webshop, goede prijzen.
Na wat gedoe met het kiezen van de gewenste betaalmethode toch uiteindelijk de bestelling kunnen plaatsen. Ondanks dat de TV niet dit weekend nog geleverd wordt (voor Moederdag) ben ik erg tevreden met de prijs van het toestel.
Uitstekend!
Ben bekend met Plasma-Discounter en had dit keer vooraf eigenlijk al een keus gemaakt. Moest voor iemand een gerepareerde harddisc decoder van Samsung ophalen (snel en goed gerepareerd onder garantie; net iets meer dan een jaar oud). Ik kon dat apparaat ophalen en heb toen direct een Samsung UE46F6500 gekocht. De vraag was of hij op voorraad was en dat was hij dus. De mensen van Plasma-Discounter hebben me geholpen met het plaatsen in de auto van de doos.
Inmiddels iets meer dan 2 weken in mijn bezit en mijn apparatuur erop afgesteld. Werkt perfect, prachtig beeld en mooie futures die de televisie heeft. Ook de prijs was net weer wat gezakt waar door ik het een uitermate aantrekkelijke aanbieding vond.
Top!
Goede beding door het personeel en behulpzaam en neemt er ook de tijd vóór en weten ook waar over ze praten .
Deze winkel is goed als het moet betaal dan iets meer voor de service en kennis dan zomaar iets in je maag gesplitst krijgen waar je later spijt van krijgt
klasse
Besteld om thuis te laten afleveren.
Onverwachts in Naarden, en gewoon toch daar kunnen afhalen.
Klasse.
Leuke zaak, goede showroom.
Wat wil je nog meer dan een perfecte service !
Voor het eerst via internet een tv besteld bij Plasma-Discount,
een beetje huiverig was ik wel, zou het allemaal wel goed komen
maar dat was dus niet nodig om daar bang voor te zijn .
Plasma-Discount heeft het allemaal keurig geregeld .
Een vlotte beantwoording en bezorging , ze houden je op de hoogte van begin tot het einde van de levering, voor mij was dit een goede ervaring om via internet te bestellen
en in de toekomst zal ik zeker weer bij Plasma-Discount bestellen , want wat wil je nog meer dan een perfecte service.
kopen zonder onzin!
Kleinschalig, goede voorlichting en advies, snelle levering voor een mooie prijs.
Een aanrader in vergelijking met de andere grote aanbieders.
een ritje naar Naarden zeker waard!
Top!
Ik ken deze site al van eerdere aankopen en ze hebben mij (tot nu toe) altijd perfect behandeld.
SUPER snelle levering en bij de levering is het product en de verpakking nooit beschadigd geweest.
ik denk dat je op deze site zeker 95% van de producten voor de laagste prijs krijgt.
In een woord TOP
Met geduld geholpen in mooie showroom, goede prijzen
Besloten om een van de laatste Panasonic plasma tv's te kopen. Plasma Discounter had de laagste prijs dus ik ben even langs gegaan. Mooie en ruime showroom waar ik met veel geduld geholpen ben (door Marcel?). Even iets op internet opzoeken op hun PC was allemaal geen probleem. TV uiteindelijk gekocht en probleemloos bezorgd.
Toen de tv 'n dag later goedkoper op de site stond heb ik even gebeld en is het verschil zowaar zonder vragen terug gestort! Erg eerlijk en wederom goede service dus!
helemaal super van online orienteren tot in de winkel ophalen.
plasma discounter, is precies wat ik nodig had duidelijke site en toch de mogelijkheid om het product in het echt te zien!
ben super tevreden.
Betrouwbare en goedkope webwinkel
Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de scherpe prijzen van Plasma Discounter. De reactie van de klantenservice kon misschien wat sneller, maar de reactie zelf was vriendelijk en meedenkend. Ik zou deze webwinkel zeker aanraden!
Super
Overzichtelijke website, goede prijzen, en meteen leverbaar! Voor ons als zakelijke klant een betrouwbare leverancier.
Goede service zowel in de winkel als web-winkel
Verleden week al weer voor de 4e keer een TV bij Plasma Discounter gekocht. Dit keer weer een TV voor mijzelf. De eerste twee keer een TV voor thuis en voor een kennis opgehaald, en de laatste twee keer gewoon laten bezorgen bij m'n dochter en nu weer bij mijzelf.
En zoals altijd is Plasma Discounter vaak de goedkoopste, dus de beste prijs voor de beste service.
De site van Plasma Discounter laat je eenvoudig zoeken op diverse specificaties en vaak is er een filmpje beschikbaar met een goede uitleg over de mogelijkheden een aansluitingen e.d.
Kortom, als je weer een TV gaat kopen, kijk dan eerst bij Plasma Discounter!
De mannen van Coronel, ja ja die weten het echt wel
Ha die Tom en Tim,
Jullie aanpak is geweldig slim, goed, goedkoop en snel geleverd.
De lokatie in Naarden heeft een prachtige winkel en niet te vergeten het magazijn.
Een ongelooflijke voorraad te zien op de introductie film.
Ik ben echt heel tevreden met mijn nieuwe Samsung smart LCD.
Petje af voor jullie aanpak.
Groetjes Roos van Velsen