Plasma Discounter

Televisie gekocht bij Plasma discounter/televisiewinkel nu. Tv gaat niet meer aan, ik heb ze gemaild, maar geen reactie. Vreemd dat hun telefoonnummer niet werkt. Heel vreemd allemaal.

Vorige week heb ik een tv gekocht bij plasma discounter, een sony voor mijn zoon. helaas toen we hem toe gestuurd kregen bleek het een show model te zijn, zo een die al misschien meer dan 1000 uur... Toon meer

Ik heb op de site een demo model gevonden van een samsung ue46f8000 ik heb ze gebeld om te vragen of het toestel beschadigd was maar dat scheen niet zo te zijn hij zou binnen 14 dagen terug gestuu... Toon meer

Ik wacht nu al meer dan 1,5 maand op de terugbetaling van mijn geld omdat het product niet leverbaarbaar was. Nadat men het geld eerst heeft "teruggestort" op hun EIGEN rekening. Bovendien krijg ik oo... Toon meer

1. Televisiewinkel
  2. Hifi-winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nederlands grootste LCD TV specialist - Goedkope Samsung en LG Plasma Televisie's, Sony Bravia, Philips en Panasonic flatscreen. Alle nieuwe Philips Full HD modellen. HD Ready.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ongeëvenaarde top discounter !

Ik heb nu voor de 3e keer een LED tv besteld en wederom blijkt zowel de keus aan tv's in combinatie met de prijs helemaal top te zijn! En ook de service is zoals men belooft...ook optimaal !
Om 15.00u besteld, de volgende dag om 12.00u werd de tv al afgeleverd.
En vervolgens had ik nog een informatieve vraag op de site gesteld mbt een bijpassende soundbar en daarop kreeg binnen 24 uur een uitgebreide, begrijpelijke reactie. Zoals ik al zei...Plasma Discounter is ongeëvenaard goed!

Goede snelle service

Tv was super makkelijk te bestellen online (geen onnodige poespas of reclames tussendoor) alsof dat al niet fijn was,
ontvingen we wij de tv binnen 1 werkdag!!
Super kwaliteit en geluid!

Ik weet voortaan waar ik bestel!

Topservice

In de winkel erg goed advies gekregen. Fijn dat de verkoper veel verstand van zaken heeft.

3 april 2014

Goede adviezen, snelle levering, scherpe prijzen

In mijn zoektocht naar een nieuwe home cinema set had ik mij alvast georiënteerd op internet. Daarna naar Naarden gereden voor persoonlijk advies.
Ik kreeg deskundig advies, waardoor ik een goede keuze kon maken. Meteen werd er ook een tekening gemaakt van hoe en met welke kabels ik de set moest aansluiten voor het beste resultaat en optimaal gebruiksgemak.
Vanwege het gemak van thuisbezorging heb ik de set vervolgens via de website besteld en deze werd de volgende ochtend al afgeleverd.
De Philips set was inderdaad al snel aangesloten en voldoet aan al onze eisen. En dat voor een hele mooie prijs.
Kortom: Goede en snelle service, goede adviezen en scherpe prijzen!

Snelle service

Dinsdag de tv besteld, en woensdag was hij al in huis.
Prima tv, scherpe prijs... niks mis mee!

Goede koop & goedkoop

LG 60PB660V

Geweldige service bij plasma-discounter.nl! Duidelijke website, duidelijke bestelprocedure, uitmuntende communicatie en een briljante levering. Eerst wordt er netjes gebeld over de dag en het tijdvak van de levering zodat je weet waar je aan toe bent. Vervolgens krijg je als de chauffeurs in de buurt zijn een sms waarin ze op de minuut af aangeven hoelaat ze bij je zijn. En het mooiste is dat ze dat ook echt waar maakten. Keurige levering plasma-discounter.nl, bedankt! Daarna kwam het leukste natuurlijk....uitpakken en aansluiten. Prachtig beeld en geweldige functionaliteiten op deze LG 60PB660V smart TV. Erg mooi afgewerkt met de glasplaat op het beeld. Voor iedereen aan te raden om bij Plasma-Discounter te kopen, succes verzekerd!

3 april 2014

Snel geleverd, mooie prijs.

Alles bevalt aan deze shop, snelle levering die tevens gratis is. De prijs was ongeveer 20 procent lager dan bij de (mij) wat bekendere winkels online, dat scheelde aanzienlijk en door de diverse webshop keurmerken durfde ik de stap wel aan hier wat te bestellen. Beslist geen spijt van.
Dan nog wel één minpuntje, de televisie die ik bestelde bleek twee zogenaamde 'dode pixels' te hebben, het zou wel mooi geweest zijn als dat in de winkel al even gecheckt wordt alvorens het scherm te verzenden.
Maar al met al geef ik 4 sterren voor alle pluspunten!

Doen wat ze beloven

Ik kan u plasma-discounter van harte aanbevelen, zeer scherp geprijsd (ruim de goedkoopste op internet bij mijn samsung tv). Netjes de volgende dag al in huis :)

2 april 2014

Goede kwaliteit bij kwalitatief personeel

Wij zijn zeer tevreden hoe wij zijn geholpen bij het kopen van een tv.
Op alle vragen kregen wij een duidelijk antwoord! Tevreden met onze aankoop zijn wij naar huis gegaan!
Een ieder die het wil horen adviseer ik dan ook om bij jullie te gaan winkelen......
Top

Sensationeel!

Op maandag een super televisie besteld voor een onwijs leuke prijs, en dinsdagavond al de hele avond genoten van de tv! Top service!

2 april 2014

Uitstekende expertise en erg goede service

We hebben een Sony LED TV gekocht, we gingen naar de winkel voor advies voor een goede LED TV, onze voorkeur was Samsung/LG maar de advies in de winkel en tevens op de beschikbare PC's in de winkel kwamen we snel bij Sony uit.

Goede service en ze weten waar ze het over hebben

2 april 2014

Snelle en goede service met scherpe prijzen

Via de website de prijs opgevraagd voor een Samsung UE55F7000, binnen een halfuur een scherp aanbod. Via de telefoon meteen de TV gereserveerd, waarbij ik geen wachttijd had en meteen adequaat geholpen ben.

Ik heb gekozen om de TV in Naarden op te halen. In de winkel netjes ontvangen en nog aanvullende informatie gekregen over muurbeugels en CI+ module. Uiteindelijk was alles in een kwartiertje geregeld.

Voor een goed advies, maar zeker een scherpe prijs, adviseer ik Plasma Discounter.

1 april 2014