Televisie gekocht bij Plasma discounter/televisiewinkel nu. Tv gaat niet meer aan, ik heb ze gemaild, maar geen reactie. Vreemd dat hun telefoonnummer niet werkt. Heel vreemd allemaal.
Plasma Discounter
Vorige week heb ik een tv gekocht bij plasma discounter, een sony voor mijn zoon. helaas toen we hem toe gestuurd kregen bleek het een show model te zijn, zo een die al misschien meer dan 1000 uur... Toon meer
Ik heb op de site een demo model gevonden van een samsung ue46f8000 ik heb ze gebeld om te vragen of het toestel beschadigd was maar dat scheen niet zo te zijn hij zou binnen 14 dagen terug gestuu... Toon meer
Ik wacht nu al meer dan 1,5 maand op de terugbetaling van mijn geld omdat het product niet leverbaarbaar was. Nadat men het geld eerst heeft "teruggestort" op hun EIGEN rekening. Bovendien krijg ik oo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Nederlands grootste LCD TV specialist - Goedkope Samsung en LG Plasma Televisie's, Sony Bravia, Philips en Panasonic flatscreen. Alle nieuwe Philips Full HD modellen. HD Ready.
Nederland
- www.plasma-discounter.nl
Fantastisch product en goede service!
Geen seconde spijt gehad van mijn bestelde Samsung televisie voor op mijn kamer! De televisie is zoals beloofd snel bezorgd en heel gemakkelijk te installeren! Dit alles voor een mooie prijs! Ik ben tevreden!
Een fantastisch apparaat voor een zeer aantrekkelijke prijs
Afgelopen zondag zijn mijn vrouw en ik bij Uw in de zaak geweest. Wij werden door Dennis ontvangen. Hij heeft ons op een voortreffelijke manier voorgelicht en geholpen. Wij hebben een Samsung LCD TV gekocht. Vandaag 1 april (geen aprilgrap) de TV in de slaapkamer aan de wand bevestigd. Prachtig beeld. Nogmaals dank voor de voortreffelijke informatie en de duidelijke uitleg. Fantastisch!!!!!
Plasma Discounter: grote aanrader!
Heb mijn nieuwe TV bij Plasma Discounter besteld, niks aan te merken op de service, levering, etc. Alles wat ik besteld had zat in de doos en was prima, veilig verpakt. Werd bovendien twee dagen na mijn bestelling al geleverd (had om 23:00 pas besteld).
Ben op basis van de reviews op Tweakers.net bij Plasma Discounter uitgekomen, het was niet de allergoedkoopste maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de goede service. Bovendien bleek de Magic Remote van LG ook nog eens goedkoper dan bij de andere "discounters" dus per saldo scheelt was mijn aankoop niet veel duurder. Nogmaals: aanrader.
Super snelle service
Afgelopen week een JBL Flip gereserveerd via de site en een uur later afgehaald. Prima snelle service en de prijs: lager dan in Bangkok, waar ik er net naar gekeken hadt.
goede prijs, snelle service
Ik heb vrijdagmiddag besloten een nieuwe tv te kopen na het vergleijken van verschillende modellen, de eigenschappen van die modellen en de prijzen bij de online winkels.
Het overall plaatje was voor mij bij plasma-discounter het beste. Het product was op voorraad, de winkel was tot 20:00 uur open zodat ik deze meteen kon afhalen en de prijs was goed.
Enige punt van kritiek is eigenlijk het telefonisch contact opnemen en dan niet het contact zelf maar het tarief dat ze hiervoor hanteren. Dat is gewoon veel te hoog. Echter de website klopte, de voorraadinformatie klopte (wat tegenwoordig een hele prestatie lijkt te zijn voor webwinkels) en ook niet onbelangrijk, de productvideo van Tom Coronel was duidelijk.
Een ander punt je is dat de verkoper mij vertelde dat er twee afstandsbedieningen bij de tv werden geleverd (lg 42LA7408), echter dit was er maar 1, een smart afstandsbediening. Het werkt wel maar is even wennen.
Goede en duidelijke uitleg en prima service
Mooie overzichtelijke showroom, zeer klant vriendelijke verkopers. Die de tijd voor je nemen en geven goede uitleg over het produkt . Kortom duidelijk en helder.
Prima service en goed geholpen
Hoewel de showroom van de "PlasmaDiscounter" niet bij mij om de hoek ligt (kleine 100km) toch besloten de, van te voren gereserveerde televisie daar zelf op te halen.
Bij aankomst slechts even naam doorgeven en afrekenen en binnen 2 minuten met de televisie weer op weg naar een tevreden familie.
Het kon nog goedkoper en beter!
De bestelling was geplaatst. Zaterdag ophalen. Kom ik in de zaak, wat denk je? Tuurlijk wisten ze waarvoor ik kwam, maar stelden ook de vraag waarom ik de keuze had gemaakt mbt de home set. Ik het het toegelicht en vervolgens kreeg ik het advies voor een Sony, was beter, paste goed bij de TV en... Het was zelfs 10 euro goedkoper. Dit geeft maar weer eens aan dat een internetwinkel meer is dan alleen klikken en bestellen maar. Inmiddels hebben we alles geinstalleerd en zijn we bijzonder blij met zowel de tv als de homeset. Een wereld is voor ons open gegaan!
Het kan anno 2014 nog steeds een super service en dito prijs te krijgen.
Het advies dat we ontvingen was zeer goed. Allereerst was er een bezoek gebracht en een eerste keuze bepaald, na twee dagen nog eens gaan kijken en wederom zeer goed geholpen. Nu echter uit een ander oogpunt belicht werd de aanvankelijke keuze toch bijgesteld en gingen we zeer voldaan met het toestel naar keuze naar huis. Chapeau!
Helaas niet de volgende dag bezorgt zoals op de website wordt aangegeven.
Helaas wer de bestelling niet de volgende werkdag bezorg zoals op de website aangegeven. Artikelen waren op voorraad, bij navraag (via e-mail) waar snel op werd gereageerd, werd aangegeven dat de bestelling later geleverd zou worden. Ze konden echter niet aangeven waardoor de vertraging ontstaan was.
De goedkoopste en nog snel en goed ook!
Ik kende Plasma Discounter nog niet; niet zo vreemd want je koopt (nog net) niet iedere dag een televisie. Eenmaal gevonden wat je wil hebben blijkt Plasma Discounter 13% goedkoper dan die grote electronica zaak. Mijn centen zijn niet van blik, dus dan is de keus gauw gemaak. De keuze voor Plasma Discounter is een warme douche; systemen werken goed en levering is inderdaad binnen 24 uur. Zelfs op zaterdag!
Topzaak! Wanneer ik weer een TV nodig heb ga ik weer kijken, maar ja wanneer gaat een Sony kapot ;-)
ongelukkige samenloop van omstandigheden of een slechte interne communicatie
Ik heb een tv en dvd-speler besteld en omdat ik gekozen heb voor een bedrijf met een snelle levering heb ik ook meteen betaald. Helaas was ik bij dit bedrag de 60 cent administratiekosten vergeten mee te nemen waardoor ik ipv een pakketje, een betalingsherinnering kreeg. Toen ik ontdekte waardoor ik mijn bestelling nog niet had ontvangen heb ik het bedragje meteen overgemaakt. Dit was op een vrijdag dus helaas moest ik tot na het weekend wachten tot de bestelling in behandeling zou worden genomen. Na 10 dagen had ik echter nog niets vernomen en heb ik plasmadiscounter maar eens gemaild. omdat ik hierop geen reactie kreeg ben ik gaan bellen. Nadat 3 maal de verbinding werd verbroken voor ik contact kreeg, bleek dat mij 60 cent wel al lang was ontvangen maar omdat het om een aanvulling ging werd dit niet meer geregistreerd als opdracht. maar.... er zou worden gezorgd dat de volgende dag mijn tv alsnog werd gebracht. Omdat ik al wist dat ik niet thuis zou zijn de volgende dag heb ik gevraagd wat ik dan het best kon doen: " het best werkt het om een briefje op de deur te plakken waarop staat dat het pakket bij een buur kan worden afgeven. Goed plan, 2 buren hebben er voor gezorgd dat er steeds iemand thuis was maar geen van hen heeft een busje gezien. Omdat ik om 4 uur nog niets had ontvangen heb ik eens op de site gekeken waar mijn pakket zich bevond en tot mijn grote verbazing was deze weer op de terugweg. Geen buur heeft een busje zien stoppen voor mijn deur, geen briefje in de bus waarop staat dat het pakket de volgende dag weer aangeboden zal worden, dus ik maar eens bellen....... "ja... ze zijn geweest en ja... dat briefje, ja dat kan helemaal niet. de bezorger mag dit pakket niet bij buren afgeven, morgen wordt het pakket weer aangeboden, ja... dat u morgenochtend niet thuis bent? euh, nou dan wordt het maandag weer aangeboden... euh dat u maandag moet werken, nou dan wordt het bij het dichtst bij zijnde postloket gebracht en dan kunt u het daar op halen" . "Ja... maar ik heb geen auto tot mijn beschikking" Omdat ik (en mijn kinderen) toch wel heel graag weer eens tv wilden kijken heb ik een derde buur gevraagd in mijn huis te wachten en namens mij te tekenen voor ontvangst. Word ik om tien uur gebeld door een medewerker van plasmadiscounter die een afspraak met mij wilde maken om de tv af te leveren want ze hadden begrepen dat het geen zin had hem aan te bieden. De bezorging van die dag was geannuleerd. oh. dus mijn buurvrouw zit voor niets..... Ik heb nu nog geen tv en ik heb echt geen idee wanneer en of hij nog gaat komen want deze week ben ik aan het werk... en de buren?
Product had ik snel nodig, plasma discounter is snel en gemakkelijk; volgende dag had ik het al in huis. Bedankt!
Goede overzichtelijke site en het werkt allemaal gemakkelijk. Product hadden ze direct op voorraad en deze kreeg ik de volgende dag al in huis. Prima, beter kan niet.
geen woorden maar daden.........perfekt.
echt de laagste prijs!!! duidelijke website ook voor het geval als er toch iets mis gaat. aanrader voor uw aankopen. Akai led tv AL2208TBK €168,00 werkt perfekt maar handleiding is warrig.
Duidelijke en goede website, mooie showroom , goed advies en snelle service, en nog eens goedkoop! wat wil je nogmeer??
Ik was opzoek naar een mooie nieuwe tv, maar wil geen gedoe met wachten tot hij word bezorgd of het gedoe om naar een stad toe rijden.
Dus gewoon even op de site gekeken, naar Naarden toe gereden, gekeken en na een goed advies een mooie tv gekocht.
En al dat gemak en service voor de kleinste prijs! helemaal top dus!
Je bent toch niet gek? nou... WEL als je naar een andere winkel gaat dan de Plasma Discounter!!!
Uitstekend!
Ik heb al meerdere artikelen gekocht bij dit bedrijf en ook mijn ouders zijn een groot fan. Je word altijd vriendelijk geholpen en heb ook het gevoel dat het personeel weet waar zij over praten. Als je een nieuw product koopt wil je het ook meteen meenemen. Plasma discounter heeft altijd alles op voorraad! Prima bedrijf en raad dit ook altijd aan bij familie en vrienden, ga zo door!
Uitstekende service.
Scherpe prijzen. Je word daar goed geholpen en geven goed advies ik ben zeer tevreden over de goede zorg en ze helpen zelfs de tv in de auto te zetten dat zie je ook niet overal.
snel en conform afspraak
scherpe prijs, simpele bestelprocedure, accurate en snelle levering alles conform afspraak
Snel en correct
Op zoek naar een stille, snelle en betaalbare blu ray speler. Kwam uit bij een "simpele" Philips BDP3400. Apparaat geweldig! Snelheid, stil en scherpe prijs. Plasma Discounter, eveneens geweldig. Snelle levering (volgende dag) vriendelijke bezorging. En: de laagste prijs -van de winkels die het toestel daadwerkelijk in VOORRAAD hebben-!
Top!