Brandstätter Group Reviews 85

2. Kinderspeelgoedwinkel
  3. Spellenwinkel
  4. Kansspelaanbieder
  5. Speelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Playmobil: Das Unternehmen stellt sich, seine Produkte und Funparks vor und bietet ein Online-Archiv und einen 3D-Katalog zum Stöbern und Informieren an.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf! Op 30 november iets besteld voor de sint maar nu op 11 december nog niets ontvangen. Het is volgens ups zels nog niet verstuurd door playmobil. Ik heb al 4 mails gestuurd maar krijg geen antwoorden. Waardeloos is dit!

11 december 2021

Wat een slechte klantenservice.

Wat een slechte klantenservice.. Bestelling geplaatst op 7 november. Er stond bij: levertijd 2-4 werkdagen. Vandaag, op 20 november, staat mijn bestelling nog steeds op 'niet verzonden'. Contact kan je alleen opnemen via mail. Een telefoonnummer vind ik nergens terug. Op een antwoord moet je elke keer 5 dagen wachten. Ik stuur in mijn eerste mailtje al een screenshot mee van de bevestiging van de bestelling, met dus het ordernummer erbij, en ik krijg na 5 dagen het antwoord: gelieve je ordernummer door te sturen. Dat hadden ze dus al! Nu nog maar eens al 3 dagen geen reactie van hen. Ik heb dit écht nodig op 4 december, daarom voor de zekerheid al een maand op voorhand besteld. En nu is het precies nog niet zeker of ik het op tijd ga hebben.. Eerste keer dat ik bestelde via de webshop, NOOIT meer

20 november 2021

Zeer slechte service van Playmobil…

Wat een slechte service van Playmobil Nederland. Bestelling via UPS. Zwaar beschadigde doos ontvangen. Ook 1 van de 2 Playmobil dozen beschadigd. Mede doordat deze gewoon los in de verzenddoos zijn gekieperd zonder opvulling. Hierop contact gezocht met Playmobil. Na 5 dagen een keer reactie. Mocht het wel retour sturen als alles nog maar wel compleet was. Hoe weet ik nou of het nog compleet is als ik 2 beschadigde en open dozen heb. Geen enkele aanvullende info over hoe en wat. Hierop gereageerd via de mail en aanvullende vragen gesteld. Nooit meer antwoord ontvangen. Wat een waardeloos bedrijf dit. Nooit meer Playmobil.

26 januari 2021

Leuke producten en leuke aanbiedingen

Leuke producten en leuke aanbiedingen. Slechte bezorgdienst. UPS levert niet, UPS doet alleen aan afhalen. Ze doen niet eens de moeite om aan te bellen. Ze zijn slecht bereikbaar. Beloven steeds dat ze het alsnog opsturen, maar dit gebeurt niet. Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen. Op Trustpilot is te lezen, dat ik niet de enige ben met deze ervaring met UPS. Je zou daarom verwachten dat een winkel als Playmobil.nl voor een andere bezorgdienst zou kiezen. Of anders vooraf aangeven dat artikelen niet aan huis geleverd worden.

11 juli 2020

Het bedrijf zit niet in Nederland, retourneren DUUR, klantenservice onvriendelijk

Het bedrijf zit niet in Nederland. Verzenden duurt daarom lang (minstens een paar dagen), contact opnemen moet met een Belgisch nummer, het emailadres waarvandaan emails worden verzonden (info@playmobil punt nl) bestaat niet, is in werkelijkheid infonl@playmobil punt de, maar dat zie je alleen in de kleine lettertjes onderaan je factuur. Als je wilt retourneren is het retourformulier ergens verstopt in de FAQs, en moet je een pakketje voor minimaal(!) € 9,80(!) verzenden naar België, welke retourkosten NIET worden vergoed.
Het is net alsof we terug zijn in de middeleeuwen.
Nooit weer.

11 september 2019

Waardeloze service playmobil

Na bestelling 15/7/19 op de site heb ik betaald middels ideal. Ging iets mis (technisch). Bericht via de website achtergelaten.. tot 2 maal toe niks gehoord. Uiteindelijk gebeld. Mevrouw wij hebben wel degelijk gereageerd. Check uw spam. Niks. Ze wilde mij niet vertellen wat er in de beantwoorde berichten stond. Was een heel verhaal nl? Ik vroeg of ik mijn bestelde producten nog kon verwachten. Werd bijna uitgelachen. Ik heb uiteindelijk mijn betaalgegevens achtergelaten om het bedrag teruggestort te krijgen. Wacht er nog op en na inmiddels nog meerdere mails te hebben gestuurd en alternatieve mailadressen te hebben opgegeven nog steeds geen bericht. Ronduit waardeloos. Technische fout maar het geheel oplossen.. bagger service. Eens maar NOOIT weer.

31 juli 2019

Ronduit waardeloos

Ronduit waardeloos! Dure set van €90 gekocht waar een onderdeel van mist en een ander onderdeel dubbel... Na mail en telefonisch contact kreeg ik een formulier die ik moest invullen en dan met aankoopbewijs en onderdeel op mijn kosten naar hun moest opsturen... Na wat zoeken op hun site zag ik dat het onderdeel maar 0,75 koste dus gewoon een nieuwe besteld (2,50 Inc verzending) na betaling van Ideal kreeg ik een scherm dat er iets mis was gegaan! Het geld was afgeschreven maar de bestelling was nergens terug te vinden dit allemaal telefonisch besproken en de afspraak gemaakt dat ze de bestelling zouden annuleren zodra hij in hun systeem stond en het geld terug zouden storten op mijn rekening... Geld is nooit aangekomen en nu na weken wel het onderdeeltje wat nu dus dubbel is! Meteen gebeld... Ja meneer dan moet u een email hebben met bevestiging van annulering en de afspraak dat het geld retour komt wij maken niet zulke afspraken zonder dit te bevestigen per mail... Ik kan ver niks voor u betekenen! Echt schandalig gedrag van z'n groot bedrijf om een paar euro's!

23 januari 2019

Vreselijke site

Ze reageren gewoon niet op wat je dan ook in het contactformulier vraagt. Bij bestellingen krijg je na betaling de melding dat er iets mis is gegaan en ontvangt geen bevestigingsmail.
Enige voordeel is dat ze soms goede prijzen hebben en dat de bezorgkosten laag zijn.

20 november 2016

Defect onderdeel

In een doos zat een defect onderdeel: een poppetje van de schattentempel. Contact opgenomen. Wat te doen: een formulier (in mijn ogen al geen klant-vriendelijk formulier) invullen, aankoopbewijs erbij (natuurlijk) plús het defecte onderdeel terugsturen. Geen probleem. Maar waarheen te sturen? Naar een 'gewoon' postadres. Contact opgenomen. Antwoordnummer misschien? Nee. Er werd ondubbelzinnig duidelijk gemaakt dat ik éerst op éigen kosten het onderdeel moest opsturen, dan zou Playmobil eens kijken of het echt defect was en of het niet aan mij lag, en dán zou ik -fingers crossed- achteraf de verzendkosten terug krijgen. Die zouden bijna net zoveel zijn als een nieuw poppetje.
Deze in mijn ogen zeer klant-onvriendelijke en arrogante houding van Playmobil zorgen voor een onvoldoende qua klantvriendelijkheid.

23 juni 2012
Toon reviews in alle talen. (85 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken