Blev overfaldet,på Østerbro om eftermiddagen på en hverdag-men politiet kom aldrig,selvom en dame havde ringet! Ved hvem gerningsmanden er...men der for meget arbejde v.det siger Kbh.politi-desuden ka... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Desværre som forventet. Inkompetent og elendig service. Blev berøvet til karneval, jakke, kort, penge og diverse. Kunne endda udpege hvem, men det ville politiet ikke gøre noget ved. De 8 'mand' der... Toon meer
Nå er jeg, med de fleste lei av politiets tafatthet. Gang på gang viser dere hvor fullstendig udugelige dere er. Henlegger helt åpenbare saker proppfulle av bevis. Og Høibysaken ender garantert med... Toon meer
hvorfor overhovedet have en hjemmeside når halvdelen af en ikke virker og forsvinder ind bag enm mur af latterlige cookies godkendinger... vi b´ved at i primær t sidder og fylder ansigtet med kage o... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Oplevet indbrud i min mors dødsbo.
Oplevet indbrud i min mors dødsbo.
Kontaktede politiet.
2 betjente fra Indbruds-holdet dukkede op.
Midt i den triste og ubehagelige oplevelse, hvor man går rundt i sin netop afdøde mor’s lejlighed, hvor tøj og personlige genstande ligger på gulvet spredt rundt og alle skuffer står åbne og en del ting er fjernet, der dukker to betjente op. De var venlige, indsigtsfulde og professionelle. De kom med gode råd og vejledning og opførte sig som “ægte mennesker” hvilket er det ypperste man kan være i min optik.
Tak til Johan og Kasper for jeres venlighed og profesionalisme.
Det er er ufattelig at politiet ikke…
Det er er ufattelig at politiet ikke syns at man er forsvundet efter over 10 år og deres ligegladhed øvet for deres borger som de er ansat til at hjælpe og beskytte hvor er politiet når man skal bruge dem
Anmeldte heller ikke voldtægt eller…
Anmeldte heller ikke voldtægt eller vold havde fået stjålet nogle spil og en gameboy så fik en Nintendo som gamestop var så søde at gi og den skulle jeg aflevere igen
Blev stoppet i weekenden af to ekstremt…
Blev stoppet i weekenden af to ekstremt ubehøvlet og små magt liderlige forsmået mennesker i blå unifrom. Der er intet at komme efter og efter 15-20 min hvor de rent faktisk kunne have stoppet en sprit billist. Lod de mig gå. Og hvis det ikke skulle være nok, så holdte de efterfølgende ved min bil i nok 15 min. Helt gak.
Jeg ventede 20 minutter i telefonen…
Jeg ventede 20 minutter i telefonen imens en gruppe af unge mennesker forsøgte indbrud i en opgang. Jeg opgav opkaldet fordi de unge mennesker forlod området efter de 20 minutter. Så ringe. De kunne have været fanget på fersk gerning mange gange hvis politiet havde haft tid til at tage telefonen. Flere ressourcer til politiet.
Det vælter bare ud med dårlige sager
To politiledere nu dømt i Tibetsagen for at lyve, politiet offentliggør personoplysninger i Farhad sagen, og nå ja, så lige 6 betjente involveret i tyveri og narkosag. Det kommer så oveni flere sager med dokumenteret helt unødvendig brug af magt og peberspray. Man kan absolut ingen tillid have til politiet! Og så siger politiets formand at der ikke er noget problem med kulturen?
———————
Kl. 13.55: jeg må desværre allerede tilføje et ekstra tilfælde: politiassistent dømt for misbrug af stilling jf. tv2.dk
Det bliver bare ved og ved og ved …
i arrested min disabled hund
i arrested min disabled hund, HVORFOR, jeg savner ham ):
Har fået medhold hos DUP i en klagesag…
Har fået medhold hos DUP i en klagesag over købehavns politikreds . Nu skal jeg så kæmpe for at få den efterlevet. Er det mon sådan at forstå , at hvis Københavns politi ikke skal efterleve et juridisk retmæssig klagehold , at borgere i kbh så også kan vælge at ignorere selvsamme fra købe havns politi kreds? Skræmmende scenarie.
Forfulgt af politiet
Forfulgt af politiet! 🤮
Det er pinligt at se på hvordan Vejle Politi opfører sig som sørgelige simple voldsmænd!
Lyver, bedrager, kommer med trusler for at chikanere mennesker. Anholde på løgne og bryde den lov som de er ansat til at opholde.
Føj hvor klamt og ulækkert.
Nå ja… så holder vi jo også lige hånden over hinanden og beskytter de korrupte betjente.
I er ikke bedre end de andre bander i Danmark! I er ikke bedre end den pædofilinficerede katolske kirke. 🤮🤮🤮🤮
VEJLE POLITI er korrupt
VEJLE POLITI er korrupt. At politibetjente kan chikanere folk, eller ihvertfald en bestemt gruppen folk, der er flyttet til Danmark i håb om en bedre fremtid for deres børn, væk fra krig og kaos. VEJLE POLTI I BURDE SKAMME JER! Politiet burde være et symbol på tryghed, men en ting er sikkert, jeg er ikke længere tryg ved politiet. Kan det virkelig være rigtig, man nu skal tage sager i egen hånd fordi, at man ikke føler sig tryg indernes hænder? Jeg er helt enig i der er en stor del af politiet, der rummer gode og ærlige betjente, men desværre er der også en stor del, der er korrupte og ikke burde besidde den magt. De politibetjente der har forfulgt Farhad burde efter min mening ikke gå på fri fod, men i stedet for smage noget af deres egen medicin. Jeg er sikker på de ville få det sjovt i fængslet. DET ER DER DE HØRER TIL TRODS ALT. Jeg har ondt af familierne til betjentene. Tænk at have sådan en betjent som far!😡😡😡😡😡😡🚫🚫🚫
SØ-jyl. Politi sætter ny standard for brugervenlighed
Bedømmelse af Sydøstjyllands Politi bør ikke kunne udløse mere end 1 stjerne efter at have overværet DR-dokumentar om en lille gruppe magtmisbrugende bætjentes grundløse stalking og magtmisbrug overfor en sagesløs familie med lutter rene straffeattester.
Til gengæld burde Sydøstjyllands Politi kunne forvente en sand prisregn ved dette års awardshow i Boxen i en række toneangivende kategorier:
Ledelsen er nomineret i kategorien:
"Mest inkompetente ledelse."
De chikanerende politibætjente i Ibrahim-føljetonen er alle nomineret i kategorierne:
"Årets stalker."
"Største løgner i det danske politikorps."
"Mest blinde kollega."
Endelig er den stalkende gruppering af bætjente fra Sydøstjyllands Politi som de eneste i år blevet indstillet til Hr. og fru Danmarks Særpris for
"Årtiets mest magtfordrejende, voldsparate politibætjent med klassiske psykopatiske karaktertræk."
Korrupte hele vejen igennem.
Korrupte hele vejen igennem.. dækker alle over hinanden.. gode såvel som dårlige.. føj!
FØJ HVOR SKULLE I SKAMME JER!
FØJ HVOR SKULLE I SKAMME JER!!
Håber inderligt at de betjente som var involveret i dokumentar “forfulgt af politiet” bliver straffet hårdt! Det virkelig ikke okay!!
SKAMMER MIG AT BOR I DANMARK MED DE BETJENTE!😡
Skulle anmelde indbrud i min bil over…
Skulle anmelde indbrud i min bil over telefonen. Det var nemt og effektivt, og en flink medarbejder fra Københavnspoliti jeg snakkede med.
5 stjerner herfra
Pinligt og skamfuldt
Pinligt og skamfuldt - Se DR's dokumentar "Forfulgt af politiet." Hvis I ikke har noget at skjule så må I udtale jer. Jeg er sikker på familien ikke har noget imod at få nogle svar.
KLOVN
Sydøstjyllands Politi Carit Thomas Andersen… klovn af format, få ham fjernet øjeblikkeligt
Dansk politi bør afskaffes
Dansk politi er en flok hykleriske korrupte svin. De er klasseforrædere uden skam i livet og ideen om at have en klasse af magthungrende psykopater som skal forsøge at holde “lov” og “orden” ved egenligt bare at have et statssanktioneret monopol på vold for egenligt bare at beskytte overklassens private ejendom er hul i hovedet.
Våbendeklaration ud/ind
Det forekommer mig utrolig gammeldags at man såfremt man vil på jagt i Sverige skal udfylde/udprinte 8 siders våbendeklaration, for derefter at kører fysisk til et toldkontor og vise alt dokumentation, samt vise våben/våbendele, for derefter at have et gammeldags stempel på papirerne. Disse papirer skal derefter indsendes til politiet af tolden. Sikke et administrativt hul i hovedet. Gør dog som i Sverige hvor vi nemt kan deklarere online og spar en masse penge på administration samt bøvl for skytter. Kom nu Danmark.
Østjylland politi reagere ikke på…
Østjylland politi reagere ikke på anmeldelser fra borger og DB ang hundemishandler, hvor det ender med hunden skal aflives pga skader, hvad f.... kan man snart bruge dem til.!!!!???
Våben selvbetjenings delen
Våben selvbetjenings delen, er nok det ringeste forsøg på digitalisering jeg nogensinde har set. Måske det bedste eksempel på at digitalisering IKKE er svaret på alt!!