Blev overfaldet,på Østerbro om eftermiddagen på en hverdag-men politiet kom aldrig,selvom en dame havde ringet! Ved hvem gerningsmanden er...men der for meget arbejde v.det siger Kbh.politi-desuden ka... Toon meer
Desværre som forventet. Inkompetent og elendig service. Blev berøvet til karneval, jakke, kort, penge og diverse. Kunne endda udpege hvem, men det ville politiet ikke gøre noget ved. De 8 'mand' der... Toon meer
Nå er jeg, med de fleste lei av politiets tafatthet. Gang på gang viser dere hvor fullstendig udugelige dere er. Henlegger helt åpenbare saker proppfulle av bevis. Og Høibysaken ender garantert med... Toon meer
hvorfor overhovedet have en hjemmeside når halvdelen af en ikke virker og forsvinder ind bag enm mur af latterlige cookies godkendinger... vi b´ved at i primær t sidder og fylder ansigtet med kage o... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
De stjæler min knallert og de ikke kan…
De stjæler min knallert og de ikke kan holde deres aftaler Og det er kun kvinder der arbejder Der noget dårligt noget da de ikke kan finde ud af en skid
TV stars.
Jeg er ved at være træt af at se alle de TV stars der dukker op på TV. Og så har de tøj på hvor der står politi på. Hvad er meningen med at bruge alt den tid opå de optagelser, hvor nogle overkloge hoveder sidder og forklare/nedgør hvad der kunne være sket og hvis nu og hvis også, som de kloger ud med. De ved alt tror de men de er nærmest dumme at høre på. Måske skulle de tage ud og lave noget politiarbejde i stedet for at lege fotomodeller i polititøj. Der er vist nok ude i den rigtige verden de kunne tage sig af og samtidig bevise at de er så kloge som de selv mener.
Jeg har forsøgt adskillige gange at spørge ledelsespersoner hos politiet om, hvorfor der spiles alle de mandetimer på dette, men her er der ingen der har lyst til at svare, men hvis jeg nu kom med kamera og mikrofon, kunne det være det var muligt.
Jeg har bare en ide om at deres ligegyldige udsendelser, hvor de tydeligt viser hvordan man kan lave kriminalitet skal stoppes og så kunne disse TV stars sendes til grænsen og vogte den.
Terrible racist
Terrible racist
And arrestment behaviour
Telling wrong laws they don't know..
Ordinary behaviour.
I kan tage jeres ATK pengemaskiner på…
I kan tage jeres ATK pengemaskiner på lange lige landeveje uden trafikanter, hverken hårde eller bløde, og f u c k e af hel.... til. Stil jeres l o r t i trafik- og børnebelastede områder, ellers p i s af.
Driftfejl
Jeg har siden starten af august 2023 haft brug for at anmelde økonomisk svindel på nettet. Politiet henviser til deres online system hvor man "let og elegant" kan anmelde sin oplevelse og så tager de sig af det. Problemet er bare at systemet ikke virker og der konstant kommer en fejl meddelelse op når man har været hele anmeldelsen igennem og skal til at loade den op i systemet. Politiet skriver øverst på siden at de beklager meget. men at de ikke ved hvornår det kommer op at køre igen. Det har så stået på i næsten en måned? Så sidder jeg da bare med min frustration og venter på i får løst jeres IT problemer :-(
Har kun rosende ord omkring indsatsen…
Har kun rosende ord omkring indsatsen da mit 10 årige barn tog på 3 timers cykeltur. De mødte talstærkt op og var yderst effektive og imødekommende 🙏
Dejligt at bo i et land med en ordensmagt der er der når man har brug for dem🙏
Har kun rosende ord omkring indsatsen…
Dejligt at bo i et land med en ordensmagt der er der når man har brug for dem🙏
Simplehen utilgiveligt af Nordjyllands…
Simplehen utilgiveligt af Nordjyllands - Frederikshavn Politi at stoppe en på vej ind og handle uden begrundet mistanke eller lignede, alt sammen pga men står og ryger en cigaret inden man skal handle, efter at ha arbejdet flere timer med og i en koloni have, og bagefter navn kalde MIG hashoman osv narkoman, mens folk ser på osv, og når man høfligt ber dem om at lade være, bliver truet med anholdes osv alt sammen pga men ber dem om at id dem selv, sådan så man nemmelig kan klage over dem, så derfor laver jeg den her over, sådan så folk ved at der er 2 betjente som der ej har respekt for den almindelige beboer og ja navn osv kalder folk og tror at Gud og hver person er kriminelle, så håber virkelig at sagen den bliver taget videre, da ellers så må jeg opslå det på flere sociale medier, da selv om de har lov til at stoppe og spørge en, så at kalde folk hashoman osv narkoman høre ikk hjemme i danske politi, da politiet skal være Respectful, osv hjælpesomme , men de her 2 betjente i dag, var bestemt alt andet end det i dag og ja så derfor denne her anmeldelse over dem, da kan politiet ej gi gensidigt respekt osv overfor en når man er respekt ful mod dem, ja så fortjener de virkelig et kursus i at være høflige osv mod andre og ej true dem, og mærker/ anmeldelse i deres journaler, alt sammen pga men ber dem om id dem selv, hvilken ej er for meget at be om for politiet, men de her 2 betjente var bestemt fornærmet osv truende over det, og ja så at kalde folk ting osv HØRE EJ HJEMME, da politiet skal være neutrale og ja være gensidigt høflig og respektfuld retur, og mindst af alt ej true eller svine folk til med tiltal osv svine folk til med at kalde dem narkoman/ hashoman, så håber virkelig at sagen den bliver taget videre osv da jeg ej kan tilgive dette her i dag
+ Jeg os sender sagen videre til Politiklagemyndigheden
Sådan så de 2 betjente i dag kan se at deres handlinger og aticion med at svinge en til med at kalde en for hashoman/ narkoman fuldstændig ikk høre hjemme
Mange tak fordi I passer på os
Håbløs betaling af simpel fartbøde
Jeg skal betale en simpel fartbøde. Det eneste jeg skal vide er overtrædelsens detaljer, et foto samt en simpel måde at betale på.
Det lyder simpelt? Ja, men igen igen er det lykkedes statens IT at forklumre opgave fuldstændig.
Jeg får tilsendt 4(!) sider med tekst, og de basale informationer mangler eller virker ikke:
- For at se billedet skal jeg logge ind et andet sted
- Betaling kun mulig med giro kort / kode - ikke mobilepay
- Den viste betalingskode er skrevet med en skrifttype
der ikke kan scannes med Nordea mobil bank - så man skal sidde og indtaste den manuelt.....prøv det på en telefon som 90% af befolkningen bruger.
- Den lange tekst omkring alt muligt ligegyldigt kunne lægges op på et website og udskiftes med billeder.
Hvis statens services havde konkurrence ville staten ingen kunder have. Deres fornemmelse for befolkningen er væk, de lever i deres egen boble og er overhodet ikke til for vores skyld - vi er deres tjenere. Og det bliver kun værre og værre.
Politidirektør hos Østjyllands politi
Politidirektør hos Østjyllands politi
Den mest korrupte betjent i Danmark er ansat ved Østjyllands Politi.
Navnet er Kirsten Dyrman og hun har stillingen Politi Direktør.
Måden man i Danmark får tildelt sådan en stilling, er meget simpel.
Man tager en uddannelse indenfor Politiet også søger man arbejde indenfor "Den Uafhængige Politiklagemyndighed".
Når man så har frikendt betjente igennem en årrække, så har man gjort sig fortjent til at få en stilling som Politi Direktør.
Det er efter min mening en af de mest groteste måder at korruption i Danmark får lov til at fungere.
Der er kun en måde vi i Danmark kan komme dette til livs, indfør privatisering på de poster og afskaf et korrupt Danmark.
Dansk Politi er et af de mest korrupte politisystemer i verden, dette bør der gøres noget ved.
Desværre får de bare lov til at drive den ulovlige virksomhed hele vejen fra regeringens side.
Danish police,work perfect
Danish police,work perfect, correct and very professional.Thank you.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, “skriv en mail” næsten ligegyldigt hvad sagen kunne omhandle. Ikke meget personlig betjening eller indsats der bliver ydet. Er meget skuffet
Jeg ved ikke hvad der er for et samfund…
Jeg ved ikke hvad der er for et samfund vi lever i... Jeg har haft skrevet anmeldelser, ringet adskillige gange, personligt fremmødt hos politiet adskillige gange, totalt knækket og direkte sat og hylet på politistationen, fordi jeg har en eks, der bruger vores barn imod mig! Alt fra forældrefremmedgørelse til falske anklager til psykisk terror... Jeg har slet ikke tal på hvor mange gange jeg har haft kontaktet dem siden 2019 frem til d.d.
Af alle, både telefoniske/personlige fremmøder og skriftlige anmeldelser, så er INGEN af dem blevet undersøgt, og for den sags skyld, heller ingen skriftlig begrundelse for en afvisning... Faktisk har jeg slet intet svar fået på en eneste af dem!
Trods jeg endda sort på hvidt kan bevise hendes falske anklager mm. Så sker der absolut intet...
Det er mig ubegribeligt hvordan en myndighed som politiet direkte kan skrive på deres hjemmeside, at psykisk vold kan anmeldes både telefonisk, personligt fremmøde og netop skriftligt, og så alligevel absolut intet gør... Dette kaldes forresten falsk markedsføring i andre sammenhænge.
Der står i retsplejeloven, at falske anklager kan straffes med helt op til 2 års fængsel?
Hvordan kan nogen være hævet over loven? Er politiet ikke til for netop at håndhæve loven?
Der er alt for mange sager med fædre der bliver fejet af bordet i Familieretshuset, og hvad endnu værre er, mødre der bare kan kaste omkring sig med falske beskyldninger der netop kommer til at påvirke båndet mellem barnet og far?? Endda af disse myndigheder der udelukkende er til for "barnets bedste"...
Ligestilling er ikke en ting indenfor skilsmisse familier.
Der var engang jeg ret faktisk troede politiet var til for folket, og dertil håndhæve div. Lovgivninger der er, men den dag i dag, ser jeg nærmere IDIOTIET som en flok kontanthjælpsmodtagere der sidder og sutter på vores skattepenge - og de er ikke en flad femmer værd.
Jeg kan brækker mig over den måde man står stillet, i sager som denne.
Hvorfor følges der ikke op på mine anmeldelser? Flere af dem er ikke engang noteret, kan man så se efter man har søgt aktindsigt... Hvad er det her for noget???
Nu har min eks i flere år beskyldt mig for vold og meget mere, og har kunne bruge vores barn i mod mig, jeg har endda ringet ind til IDIOTIET grædende og bedt om hjælp, og at de dog måtte kunne gøre et eller andet... Har endda haft sagt til dem, at jeg var desperat for hjælp, og sagt at man jo faktisk næsten overvejede at gøre de ting hun beskylder mig for - her får man svaret "ja det skal du nok ikke gøre, så er det jo dig der bliver straffet".
Ihvertfald, jeg tager hellere end gerne 2 år i brummen hvis mine anmeldelser skulle vise sig at være falske anklager!
Føj, hvordan kan i sove om natten!? Skam jer!
Røvere
politiet arbejder kun, hvor der kan tages penge. kommer med reglen om at tage så mange penge som muligt fra folk.
selvom de ikke selv er kompetente til at hjælpe mennesker, eller de vil simpelthen ikke hjælpe mennesker.
her er min objektive mening, jeg skriver hvad jeg ser og hører om hvor mange der klager over at få bøder for meget små, harmløse "forseelser"
Super service niveau fra Politikontoret ved kbh. lufthavn.
Som udenlandsdansker ankommet til DK med eller rettere uden min pung - Stjålet.
Skal være i DK i ca. 4 uger grundet arbejde og har derfor brug for mit kørekort.
Uden nogle problemer eller bureaukrati blev jeg tilbudt et midlertidigt kørekort af en fantastisk sød politimand på Politikontoret ved Kbh. Lufthavn.
TAK.
Nabo ukontaktbar
Nabo ukontaktbar
(Normalt altid hjælpsom og svarer samt læser sine beskeder)
Kontakter politi grundet bekymring, indenfor 5 min. Har de svaret og ringer retur, at manden er indlagt.
Jeg tror vi som danskere skal skrue lidt ned for at tale dårligt om det danske politi, jeg oplever de gør et fantastisk arbejde, og jeg ved med SIKKERHED at de færreste på 5 min. Kan løse problemet, respekt og empati herfra, god indsats 🤍🤍🤍🤍🤍
Stærkt utilfreds med politiets arbejde
Stærkt utilfreds med politiets arbejde. Jeg bliver chikaneret af min ekskæreste. Jeg får tilsendt knive til min adresse af 3 omgange men politiet vil ikke opklare hvem som bestiller knivene som i øvrigt er ulovlige i mit navn. Jeg får en beskikket advokat ifbm. Med min psykiske voldssag og han kan oplyse mig om at politiet først vil gå nærmere ind i sagen og opklare hvis/når der har været et forsøg på drab eller drab. Tja så er det jo ligesom for sent.
Dansk politi er ikke dygtige og den ene ved ikke hvad den anden laver og hver gang jeg henvender mig får jeg forskellige oplysninger.
Politiet passer i hvert fald rigtig godt på den mand som udøver psykisk vold, chikanere og truer. De mener heller ikke at det er nok til et tilhold.
Jeg er i fuld gang med at samle oplysninger og dokumentere og tager det her højere op i systemet.
Sagsbehandling af nabochikane afvist
Jeg kan på ingen måde anbefale at klage til Politiet over nabochikane. Heller ikke hvis det er efter Ordensreglerne. Jeg har klaget til ejendomskontor, Boligorganisationen Almenbo, Juridisk kontor Rådhuset i Kgs. Lyngby og forsøgt at blive retfærdig sagsbehandlet i Retten i Kgs. Lyngby.
Intet har været tilnærmelsesvis muligt at få lov til at klage over og jeg er ovenikøbet blevet truet, alle steder jeg har klaget. Alene foranlediget af en klage over at jeg blev chikaneret så jeg måtte stå op og sove i 3,5 år og underboer perverse adfærd 24/7.
Fuldstændig latterliggjort af systemet og jeg var døden nær på grund af søvnmangel og chikane. Til sidst da jeg havde opgivet blev jeg ringet op og truet af en politiassistent.
De er komplet ligeglade de få gange man gider at kontakte dem
Hver eneste gang - i de sidste 20 år men også inden da - man vælger at her er noget som politiet burde være interesseret i - og nu om dage nemt og bekvemt kan dokumentere med billede i det offentlige rum - og så mødes man med ligegyldighed og spilder både sin og “politiets” tid. Så nu går der længere og længere i mellem at jeg overhovedet gider melde det.
Havde før stor autoritets-holdning og respekt for politiet - men i takt med at politiets respekt for borgere, regler og love er forsvundet, så gider jeg ikke “hjælpe” mere. Og man undres i stigende omfang over hvorfor man selv følger alle de love og regler når de reelt ikke eksisterer i virkelighedens verden.