Blev overfaldet,på Østerbro om eftermiddagen på en hverdag-men politiet kom aldrig,selvom en dame havde ringet! Ved hvem gerningsmanden er...men der for meget arbejde v.det siger Kbh.politi-desuden ka... Toon meer
Desværre som forventet. Inkompetent og elendig service. Blev berøvet til karneval, jakke, kort, penge og diverse. Kunne endda udpege hvem, men det ville politiet ikke gøre noget ved. De 8 'mand' der... Toon meer
Nå er jeg, med de fleste lei av politiets tafatthet. Gang på gang viser dere hvor fullstendig udugelige dere er. Henlegger helt åpenbare saker proppfulle av bevis. Og Høibysaken ender garantert med... Toon meer
hvorfor overhovedet have en hjemmeside når halvdelen af en ikke virker og forsvinder ind bag enm mur af latterlige cookies godkendinger... vi b´ved at i primær t sidder og fylder ansigtet med kage o... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vestegnens politi
Vestegnens politi! Bravo!
2. maj kunne jeg ikke komme i kontakt med min søster i Søborg. Vestegnens politi rykkede ud med det samme.
Min søster overlever desværre ikke, men det var alligevel betryggende at opleve et så nærværende politikorps.
I fortjener stor ros.
Så ringe uanset hvad man anmelder…
Så ringe uanset hvad man melder til dem. Opføre sig Som en instans der ikke findes
Politiet er Så ligeglade med borgere og taler grimt til borgere uanset hvilken hændelse de anmelder.
Så ringe.
Flinke betjente
Er blevet den heldige nabo til et helt junkie-hotel, og fik i forgårs aftes dødstrusler, og måtte forskanse mig og ringe efter politiet, som kom og fik fjernet dem. Jeg snakkede med betjentene, og de kunne selvfølgelig godt forstå at jeg er meget utryg ved situationen. De kører, og sagen er egentligt afsluttet.
Aftenen efter, ringer de på ved 23-tiden (samme tid som de var ude aftenen før) da jeg stadig er oppe, for at høre om jeg har det godt, føler mig tryg, og om manden er vendt tilbage.
Synes simpelthen det var super fint af dem - det havde de ikke behøvet, men de gjorde det alligevel, og det betød så meget mere end jeg tror de ved.
Politiet skal stå model til rigtig meget lårt, som de bestemt ikke fortjener.
Politiets Administrative Center
Politiets Administrative Center.
Enhver kan jo se at der er noget helt galt her. 4 mdr. leveringstid på et stempel og en underskrift på et våbenpas.
Havde det været privat havde det længe været lukket. Måske skulle man ikke lave lovgivningen sådan at tilladelser og pas skal gå igennem en afdeling under afvikling.
Hvad forventer folk egentlig
Hvad forventer folk egentlig ? Politiet ikke en snakke klub.en enkelt stående oplevelse.og folk konkludere...de er den praktiske mand på gaden.den eneste i en sen natte time.når fam,er brudt sammen,og lige så forskellige som andre.der gode og dårlige betjente.men fælles er magt og til tider magt misbrug....i kina siges der,for forstå bjerget.må man blive bjerget !.rigtig mange sager syltes i disse år.også en del af betjentene selv kriminelle.banker borgerne til at tilstå i kælderen under politgården forex.brækker armen hvis de selv går amok.de virker flinke for at få folk til at snakke over sig.// kun 3,3% af dem forsøger at klage,i den såkaldte uafhængige politi klage myndighed.får medhold.det skyldes det deres egne tidl.kollegaer der dækker over dem.noget de glade for på cristiansborg.så køre det bare.
Jeg er i weekenden blevet hacket og…
Jeg er i weekenden blevet hacket og ville derfor melde det til politiet.
Jeg får så fat i en flabet kvinde som så ikke får sagt så meget andet end "og hva så?" Til alle de ting jeg fortæller hende.
Jeg måtte jo ligge på i frustration over hendes måde at håndtere min trælse oplevelse på. Så ingen hjælp fra dansk politi når der er hacking på dine kontoer.
Jeg har endda en ip-addresse som måske kunne være interessant for politiet at få. Men det var jo ikke muligt at snakke med en fornuftig og hjælpsom person.
Hvad er politiet her enlig for så?
Skal man har hjælp af politiet skal man…
Skal man har hjælp af politiet skal man være kriminelle skive politiet gør ikke noget få andre vi har en mand i her i rødding som kikker ind af folks vinduer, træner sin hund til at angribe folk den hund hsn har nu har han fået af politiet selv om de ved at han mishandlet den samme mand har prøvet at på køre en kvinde der på fortove jagt små børn med hans motorcykel og mange andre ting skive politiet stryge ham med håret nå man ringe og spørge hvorfor der ikke blive gjort noget få man at vide at man aldrig har anmeldt det
Jeg synes ikke
Jeg synes ikke, det er meget man ser til politiet i Aabybro.
Der sker en masse ulovlige ting i byen såsom folk der parkerer ulovligt, kører for stærkt og folk der cykler på fortorvet i den forkerte side af vejen.
Men politiet ser man ikke.
Der burde være en døgnpolitistation i Aabybro, som er en stor by med mange mennesker og som stadig har vokseværk.
Jeg er godt tilfreds med det danske…
Jeg er godt tilfreds med det danske politi på godt og indt.
Har selv anmeldt en sag og arbejde med politiet på min arbejdsplads, de var yders professionelle. Hatte af..
Selv skulle de spørger mig om ting for at udelukke mig for at havde deltaget i den anmeldelse.
Jeg vil give dem al den ro man kan. Det er heller ikke let at styre en sag. Jeg håber politiet selv læser den her ros, jeg har stor respekt for jer og jeres arbejd.
Høflige
Bor i Silkeborg
Havde indbrud i min bolig.
Ringede 114 og fortalte om mit problem
Der kom 2 politibetjente, en pige og en mand
De var uhørt høflige, talte til mig med respekt, dygtige,
fik sagen ordnet.
Det var en dejlig oplevelse at have besøg af disse politifolk.
leif
Pyha - Nordsjællands Politi - Neopotisme
Pyha ha ....
Anmeldte Nordsjællands Politi for Neopistme...
Og: BING og BUM så forsvandt min anklage.
Psykopaternes legeplads
Chikanerer og smadrer dig, fordi de kan!
Frederik Hansen
Frederik Hansen er en fantastisk elsker (og betjent). Godt nytår til ham
Politiet der kun er til for byerne
Har ikke det der ligner tiltro til politiet mere. I de snart 35 år vi har boet i vores hus på landet, har vi haft:
Indbrud i bilen, samt tyveri
Indbrud og tyveri i vores hus, imens vi lå og sov i huset.
Begge gange blev der rettet henvendelse til politiet, der dog ikke mente det var nødvendigt, selv at dukke op.
Sidste år blev der så rettet henvendelse fra Haderslev Kommune efter ønske fra os, da den vej vi bor på, er en meget smal vej der knap nok er plads til, at 2 biler kan passere hinanden. Nu er det sådan, at Arla Foods har et stort mejeri, så al deres tunge trafik kører op og ned ad den smalle vej.
Enten er det bilen der må helt over i rabatten eller pløjer lastbilen hele rabatten op, samtidigt med, at der er kanter der knækker af.
Vejen har slået revner og asfalten/lappeløsninger er godt høvlet istykker.
Både os og kommunen har henledt til, at der er en vej, der der er bredere og bygget til tung transport, der fører lige hen til mejeriet uden at være til gene for noget eller nogen.
Vi bad i fællesskab om, at der blev sat skilte op der forbød lastbil gennemkørsel på den smalle vej, for alt andet end de chauffører der havde et ærinde på selve vejen, såsom skraldebiler og lignende.
Svaret tilbage fra politiet til kommunen var, at det kunne de ikke give tilladelse til, da de ikke kunne føre opsyn med vejen,som dette ville medføre og som de ikke havde tid til at udføre.
Helt ærligt? Det gør i sgisme ikke med nogle af de andre veje hvor det er forbudt kørsel for tungt transport.
Men den konklusion vi er kommet til er, at os ude på landet ikke skal være med til at betale jeres lønninger eller udgifter.
Vi kan ikke regne med jer, når vi har været udsat for ulovligheder, vi har ikke ret til at have en forventning, at kunne henvende os til jer,. når vi har brug for jer.
Vi ser jer måske 1-2 gange om året, hvis overhovedet (der skal det nok se ud, som om i laver noget).
Når i kun er der for storby boer, byboere eller landsby beboere så må de betale for jer og jeres udgifter.
Jeg er opvokset med ordene, at man skal yde for at kunne nyde. Måske i skulle overveje, at efterleve de ord.
Jeg fik meget fin service fra politiet…
Jeg fik meget fin service fra politiet i Billund Lufthavn om undtagelse i reglerne for gyldigt pas for rejse i Estland 👏👏
Jeg sad ved Stege havn i går og spiste…
Jeg sad ved Stege havn i går og spiste sen aftensmad da politiet kom forbi og spurgte om jeg var Ok, det kunne jeg svare ja til. Jeg er glad for de holder øje med en, tænk hvis man havde andre planer😏 Kørekortet blev jeg ikke spurgt om. Ja, jeg er faktisk tilfreds med deres omsorg❤️
Jeg må sku sige at jeg er rimelig tilfreds
Jeg må sku sige at jeg er rimelig tilfreds med Københavns politi. Igår den 31/1-2023 blev jeg overfaldet af 3 gutter i Bellahøj, Brønshøj. Ringede kl 20:56 og kl 21:31 stod de hos mig. Afgav forklaring og fik af vide at jeg havde en god sag. Nok også fordi det var masser af kameraer i nærheden.
Jeg har ellers altid været imod politiet og gik ind for selvtægt. Går stadig ind for selvtægt men poltitiet gør jo bare deres arbejde
Den 6 .1.23 jeg blev stoppet af en…
Den 6 .1.23 jeg blev stoppet af en civil polite bil og han var så ligeglad med min forklaring... jeg sagde at min kæreste har ringet og sagde at vores datter er fald om/kramp anfald, så sagde han er ligeglad du sku bar have ringet til 112... jeg sagde hvad hvis det var din datter? Så sige han bare iskold kun 112... så sagde jeg vider here skriver alt det du vil skrive hurtigt fordi jeg skal se min datter.... efter han skrev min oplysninger så sagde han skynde dig over til din datter....og jeg har papir og alt fra ouh at det passe og jeg ikke løget
Fik en fartbøde i sidste uge og…
Fik en fartbøde i sidste uge og allerede få dage efter en besked om dette. For flere år siden har jeg anmeldt svindel af flere omgange, men her har jeg sjovt nok intet hørt?
Magtliderlig MC politibetjent i Valby…
Magtliderlig MC politibetjent i Valby d. 12/01-2023 kl 22.00 ca. ved Toftegårds Plads.
Råber umotiveret. Flabet. Fortæller ikke hvorfor jeg får en bøde. Skælder ud. Bliver irriteret over at han skal gentage sig selv, da jeg ikke kunne forstå hans forklaring eller manglende på samme.
Det mindste man kan gøre som politibetjent er at opføre sig ordenligt. Men ham manden her på ca 30-35 år, leverpostejsfarvet hår og blå øjne var magtliderlig til ukendelighed.
Jeg indsender en klage til politiet også får han den at møde ind til.
Pinlig opførsel, han har tydeligvis nogle indre udfordringer som fik frit løb igår ;-) Held og lykke til ham med den indstilling til livet og andre mennesker. Føj