Jeg giver 5 stjerner, selvom der var et rimelig stort problem. Jeg havde bestilt en bogpakke til omkring de 2500-3000kr. Hvor jeg først havde bestilt den billigeste version af bogpakken, der stod klar... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har fuldt ud tilfreds med min ordre, bestilte semester starts note pakke som er en fed pakke at have når man starter nyt studie, plus det var virkelig nemt at starte med at vælge skole og hvilke... Toon meer
Sublim god service. Havde først fundet en bog som viste sig at være udsolgt. Mette forsøgte at fange mig på både telefon og mail om at de desværre ikke havde bogen hjemme. Ca. 2-3 uger sener... Toon meer
Hurtige svar, god service, et stort og alsidigt lager af bøger
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Anker Engelundsvej 1, 2800, Lyngby, Denemarken
- poly@polyteknisk.dk
- www.polyteknisk.dk
Perfekt indpakning og hurtig levering
Bøgerne var perfekt indpakket. Leveringstid med PostNord: 1,06 døgn
Alt godt, som forventet
Alt godt, som forventet. Bogen var i perfekt stand og ankom allerede dagen efter bestillingen var foretaget.
hurtig levering
enkelt og lige til
Klar information om købets ekspediton
Klar information om købets ekspediton , herunder leveringstidspunktet. Embalagen særdeles hensigtsmæssig. Fremtidige bogkøb vil jeg fortage gennem Polyteknisk Bogkøb .
Venlig hilsen, Anders Jarløv
Det var hurtigt levering 🫡
Super hurtig levering
Super hurtig levering, selv om det var til udlandet denne gang, super service.
Nemt at bestille og hurtigt levering
nemt og hurtigt
kom direkte fra google ind på produkt og det var nemt og overskueligt at bestille. varen blev leveret dagen efter.
Rigtig god og hurtig service!
Hurtig levering samt nem bestiling
Great customer service
The order was ready very quickly and the staff was very helpful answering my questions regarding the pick up deadline. After I told them I may need to pick up the order in a week time, they said it is all good and they left a note on that so my order did not get cancelled. Nice!
God indpakning og hurtig levering.
God og hurtig kommunikation
God og hurtig kommunikation. Da jeg ikke kunne finde pakken.Den lå på en anden etage.
I må have haft bøgerne på hylden
I må have haft bøgerne på hylden, for jeg kunne hente dem samme dag, som jeg bestilte dem. Det er hurtig service
Nemt og hurtigt
Hurtigt og effektivt, fedt med bogpakker der passer til studiet/semesteret!
Lees meer over geverifieerde reviews.