Gedupeerden: Doe alsjeblieft aangifte!!! Verdiend geen enkele ster. 23 dec 2020 een LOOPBAND besteld. 20 januari 2021 krijg ik een SPRINGTOUW binnen. Ook contact gezocht via de mail, 2x hetzelfde stan... Toon meer
oplichters Ik heb 5 maand geleden loopbaan bestellen Van hun nog steeds heb ik niet gekregen Wanneer ik bel gelijk verbroken tussen Of nemen niet op
NIET IN TRAPPEN. OPLICHTERS! Loopband 30 euro en kinderspeelgoed 1+ 1 GRATIS voor 40 euro besteld in december 2020. Beide niet ontvangen. Wel een springtouw, mini klapstoeltje en een kinderspeelgoedje... Toon meer
Op 22dec een loopband besteld.....vandaag een roze kabel ontvangen. Oplichters!! Fraudeurs!!! Krijg als antwoord: Hallo, Ik heb gekeken in ons systeem en ik zie dat wij geleverd hebben wat u... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Helaas ook een loopband besteld en een…
Helaas ook een loopband besteld en een plastic touw ontvangen ....
OPLICHTERS
Wauww.. Hier hetzelfde verhaal. Ook keihard opgelicht!
Wat een oplichters! Verschrikkelijk
Ook een springtouw geleverd ipv een loopband(je).
Ongelooflijk..
Ik ook een springtouw…oplichters
Ik ook een springtouw ontvangen....stelletje oplichters. Volgens hun had ik het goedkoopste artikel besteld. Maar bij mijn bestellingstates staat toch echt een loopband afgebeeld. 😡
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!
Op 20-12-2020 een loopband besteld en hiervoor € 32,94 betaald. Vandaag een springtouw ontvangen en volgens hun is dat wat ik besteld heb. Na veel gemail een retourformulier gekregen waarbij ik het springtouw moet terug sturen naar China op mijn kosten om mijn geld terug te krijgen!!
Je moet op een ster klikken anders kun…
Je moet op een ster klikken anders kun je geen review schrijven, maar dit "bedrijf" krijgt natuurlijk o sterren.GROTE OPLICHTERS, ook ik ben erin getrapt.€32,95 voor een springtouw en exact dezelfde mail als mijn voorgangers. Als je zo je geld moet verdienen wens ik je veel succes in je zielige leven, ik hoop dat je iets leuks gaat doen met mijn geld.
Opgelicht
Krijg als antwoord:
Hallo,
Ik heb gekeken in ons systeem en ik zie dat wij geleverd hebben wat u bij ons besteld heeft.
Dropdown menu?? WTF????
Loopband besteld en uiteindelijk een…
Loopband besteld en uiteindelijk een springtouw ontvangen.
ook opgelicht
ook opgelicht, in een mail aan hun gericht, heb ik gevraagd of de touwtjes bedoelt zijn om de verantwoordelijken aan op te hangen,ga kijken wat ik kan doen om mijn geld terug te krijgen
Ik heb op 21-12-2020 via de webshop prijzencircus.shop
Een loop band gekocht!
Alles stond in het Nederlands, en er stond een hangsloten in de zoekbalk, dus ik ging er vanuit dat het wel veilig was.
Op 15-01-2021 is er een pakketje binnen gekomen met daar in een springtouw van vermoedelijk paar cent, en volgens het track en trace nummer zou dit om het loopband pakketje gaan!
Ik heb gemaild naar de klanten service van prijzencircus.shop en zij zeggen dat ik gekregen heb wat ik besteld had!
Maar daar klopt geen hout van!
Na diverse mails zeggen ze dat ik het retour kan sturen naar een heel lang adres in China zie bijlage (retour formulier)
Kosten zijn voor de koper maar volgens de internetsite staat hier niks over vermeld (een pakketje naar China versturen kost meer dan het product zelf, en zal daarom door niemand worden terug gezonden en zij zullen blijven frauderen .
Dit moet echt stoppen, want nu lees ik op internet meerdere verhalen van de zelfde fraudegevallen
Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen.
Met vriendelijke groeten,
M.Barsoum.
Ik heb op 24-12-2020 via de webshop prijzencircus.shop
Een loop band gekocht!
Op 19-01-2021 is er een pakketje binnen gekomen met daar in een springtouw van vermoedelijk paar cent, en volgens het track en trace nummer zou dit om het loopband pakketje gaan!
Maar daar klopt geen hout van!
Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen.
Met vriendelijke groeten,
Jelle Gouda
Heeeeeel slecht! Oplichters!
Ze verdienen eigenlijk GEEN ster!
Heeeeeel slecht! Bestel er nooit meer!
Duidelijk een loopband besteld,en heb kabeltjes,idd een soort springtouw gekregen
Verlakkerij!
Zeer ontevreden
Hallo,
Ook hier in plaats van een loopband een springtouw gekregen.
Klantenservice meldt dat er via een dropdown menu ik de goodkoopste keuze heb gekozen. Er is niet eens een dropdown menu bij dat artikel.
Dus zeer ontevreden. En heel boos.
Springtouw is zeker geen loopband!
Springtouw is zeker geen loopband!
loopband besteld en springtouw ontvangen.
zag advertentie van loopband op facebook. Deze besteld bij Prijzencircus en na 3 weken kreeg in de brievenbus een ijzeren springtouw. Ik heb de verkoper geinformeed dat er geen loopband is ontvangen maar de oplichter wist het al dat ik geen loopband zou krijgen. Puur oplichting van de laffe fraudeurs. Heb vandaag aangifte gedaan bij de politie om deze praktijken stop te leggen.
Hallo iedereen
Hallo iedereen
Ik ben er ook in getrapt heb er lang op gewacht en vandaag heb ik een roze ijzere springtouw binnen gekregen. Is dat van hun ongelofelijk. Vieze oplichters heb ik daar voor 30.00 euro betaald. Daar moet toch iets aan gedaan worden
Springtouw is geen loopband!
Ik vrees dat ik er ook in ben getrapt. Ook een loopband besteld en een ijzeren springtouw ontvangen.
Ik zie dat ze net dezelfde antwoorden naar mij hebben gestuurd als naar iedereen. Smerige praktijken zijn dit!
Ik doe in ieder geval fraude-aangifte op Test Aankoop! Hopelijk kan dit snel stilgelegd worden.
Grote oplichters deze honden
Grote oplichters deze honden. Loopband besteld, maar een springtouw gekregen. Heb inmiddels een klacht neergelegd bij Ideal. Hier moet tegen opgetreden worden. Maffia.
Oplichters !!!!!! Prijzencircus.nl…
Zelfde ervaring met Prijzencircus.nl…
Zelfde ervaring met Prijzencircus.nl geen loopband maar een springtouw en 32.95€ lichter
Op leten
Oplichters!!!!!!!!!!!!!!!
Oplichters prijzencircus B.V.
Ook hier een loopband besteld en springtouw ontvangen!! En dan geven ze aan dat je dit zelf hebt besteld, gelukkig heb ik de orderbevestiging nog. Hoe en waar kunnen we deze oplichters melden???!!!
Ik had nog een mail gestuurd en krijg dit als antwoord:
“ Hallo,
Op de productpagina had u middels een dropdown menu de keuze uit meerdere varianten. U heeft de goedkoopste variant gekocht welke u ook geleverd heeft gekregen.”
Zeer slecht ...oplichting
Ook hier een loopband besteld en een springtouw gehad.
Een mail gestuurd en kreeg dit als antwoord .....Hallo,
En prijzencircus.nl is niet goed dit moet PRIJZENCIRCUS .SHOP zijn
Zeer slecht
Zeer slecht. Loopband besteld, kabeltje ontvangen €34 betaald. Ik ga het melden als fraude