Gedupeerden: Doe alsjeblieft aangifte!!! Verdiend geen enkele ster. 23 dec 2020 een LOOPBAND besteld. 20 januari 2021 krijg ik een SPRINGTOUW binnen. Ook contact gezocht via de mail, 2x hetzelfde stan... Toon meer
oplichters Ik heb 5 maand geleden loopbaan bestellen Van hun nog steeds heb ik niet gekregen Wanneer ik bel gelijk verbroken tussen Of nemen niet op
NIET IN TRAPPEN. OPLICHTERS! Loopband 30 euro en kinderspeelgoed 1+ 1 GRATIS voor 40 euro besteld in december 2020. Beide niet ontvangen. Wel een springtouw, mini klapstoeltje en een kinderspeelgoedje... Toon meer
Op 22dec een loopband besteld.....vandaag een roze kabel ontvangen. Oplichters!! Fraudeurs!!! Krijg als antwoord: Hallo, Ik heb gekeken in ons systeem en ik zie dat wij geleverd hebben wat u... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ook opgelicht
Ook opgelicht, springtouw ontvangen ipv loopband. Pure oplichterij en inderdaad via mail aangeven dat bestelling gewoon komt, maar niet dus. Begrijp niet dat hier niet wordt ingegrepen.
Te mooi om waar te zijn. OPLICHTING. Pas op Prijzencircus.nl is niet hetzelfde als Prijzencircus.shop
Ik had op 20 december 2020 een ElectricJackkit™ 1 + 1 GRATIS ACTIE (OP=OP) besteld maar kreeg vandaag en kleine pomp wat helemaal niks te maken heeft met wat ik had besteld.
Na zolang te wachten en steeds u via email te contacteren en steeds met antwoord dat ik even moet wachten en uiteindelijk krijg ik gewoon een stomme ding opgestuurd. Nu ben ik achter gekomen dat het een oplichterij is. Lees nu dat er heel veel gedupeerden zijn. Heeft iemand al aangifte gedaan bij de politie?
Hoe kunnen we andere mensen waarschuwen dat deze site een oplichting is.
Loopband besteld
Loopband besteld. Springtouw gekregen. Ik ga aangifte doen. Zo te zien ben ik niet de enige gedupeerde hier. Oplichters!
Is er nergens een telefoonnummer of…
Is er nergens een telefoonnummer of adres te vinden van dit bedrijf. Kunnen we een keer langs gaan :-(
Oplichting prijzencircus.shop!
Oplichting prijzencircus.shop!
Hier ook loopband besteld en springtouw ontvangen. Retourneren tot op heden niet gelukt..
Het betreft overigens prijzencircus.shop (niet prijzencircus.nl, die is van de V&D).
fraude
Zelfde probleem . Loopband besteld en kreeg een springtouw.
Waar is de Reclamecodecommissie in dit geval?
Is gewoon fraude en wie is aansprakelijk?
De organisatie de de reclame hanteert zou aansprakelijk gesteld kunnen en moeten worden wegens misleiding.
Misleiding!
In december 2020 een loopband besteld, ik kreeg een springtouw. Na contact geven ze aan alles juist te hebben geleverd, niet dus!!!
Gratis retourneren zoals op de site staat is ook onzin. Het is misleiding.
Zelfde ervaring met Prijzencircus.nl…
Zelfde ervaring met Prijzencircus.nl geen loopband maar een springtouw en 32.95€ lichter!
Melden bij Kassa.nl voor een gezamenlijke klacht!!
Oplichters
23 december 2020 een loopband bestelt via een Facebook advertentie. Onjuist trackingnummer per email gekregen. Bij het vragen naar juiste trackingnummer en uiteindelijk terugbetaling van 29,95 euro, blijven ze aangeven dat mn bestelling 'gewoon' onderweg is. Ik ga dit aangeven bij de autoriteiten
OPLICHTERS
OPLICHTERS
LOOPBAND GEKOCHT 19DEC VOOR 29.95
NOOIT GEKREGEN
VIEZE VUILE LUI
ElectricJackkit™ 1 + 1 GRATIS ACTIE…
ElectricJackkit™ 1 + 1 GRATIS ACTIE (OP=OP)
€34,95 <-- €99,95
OPLICHTING!!!
NOOIT GEKREGEN WEL EEN OPBLAASBAAR POMPJE,WAAR JE NIETS MEE KAN DOEN. PURE VERSPILLING.
Oplichters
Oplichters. Ik heb een loopband besteld en een springtouw ontvangen... niets kopen!
OPGELET NIETS KOPEN
OPGELET NIETS KOPEN. OPLICHTING.
VERZENDBERICHT ZONDER VERZENDING.
Ik heb een loopband gekocht bij…
Ik heb een loopband gekocht bij prijzencircus.nl.
Ik heb dat nooit gekrijgen. Echte dieven.
Maar ik zal niet laaten gaan .ik zal aangeven aan de politie en consument organisatie.
PAS OP DIT ZIJN OPLICHTERS!!!
OPGELICHT!!!
Product nooit ontvangen.. 2 mails gestuurd, alleen de 1e met een standaard automatisch verhaal beantwoord gekregen. 2e niet over waar mijn bestelling of geldteruggave blijft.
Ik heb een afspraak gemaakt voor aangifte want dit is gewoon diefstal en fraude!!
Zojuist opgelicht!!
Dit soort idioten moeten worden opgepakt..
En ik vind dat social media waaronder facebook,instagram en snapchat beter hun best moeten doen, dat het niet zo makkelijk is dat oplichters gebruik maken van hun platform!! Komt alleen maar steeds vaker voor!!!!
schandalig
prijzencircuis.nl actief via facebook
Ze zijn actief via facebook. Wees voorzichtig met bestellen. Alles waar gesponsord staat moet u uitkijken.
Scam? Geen levering, Geen klantenservice
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, het lijkt erop dat ik gescamt ben;
De track and trace link geeft aan, dat mijn bestelling nog bij en derde partij winkel ligt. Daar weten ze niks van prijzencircus.nl en zij hebben verder geen bestelling van mij gekregen.
De klantenservice van prijzencircus is telefonisch niet bereikbaar en het klantenservice e-mail, zo als aangegeven op hun site, bestaat in het echt niet.
Raar, uiteindelijk zou dit bedrijf het opvolg bedrijf van V&D moeten zijn. Wat is ermee aan de hand?