10 out of 10. Super goed begeleid door Vinodh bij het aanschaffen van een auto. Binnen een mum van tijd geregeld!
100% elektrisch rijden. In het begin mooie verkoop of lease praatjes, maar na een week zeer slecht en beneden pijl zoals met mij en mijn gezin wordt omgegaan. Een auto via QLT en Autobedrijf Ten Boek... Toon meer
Ik ben super tevreden hoe Aziz Tebai mij heeft geholpen. Vanaf het eerste moment was Aziz super behulpzaam en schakelde super snel over naar mijn wensen en eisen😅 Uiteindelijk kan ik alleen maar comp... Toon meer
Ik ben enorm goed geholpen door de heer Bouaziz. Spannend proces, maar was de moeite waard! Klant vriendelijk Voorkeur, wensen en mogelijkheden goed en duidelijk besproken. Service ook t... Toon meer
Bij de aanschaf van een auto komt er veel op je af. Geen zorgen! Qlt lease is al langer dan 10 jaar gespecialiseerd in de automarkt. Jij geeft je wensen door aan ons. Wij oriënteren, vergelijken en onderhandelen om voor jou de beste deal te realiseren.
Edisonbaan 4, 3439 MN, Nieuwegein, Nederland
- 0618692118
- info@qltlease.nl
- www.qltlease.nl
10 out of 10
100% elektrisch rijden.
100% elektrisch rijden.
In het begin mooie verkoop of lease praatjes, maar na een week zeer slecht en beneden pijl zoals met mij en mijn gezin wordt omgegaan. Een auto via QLT en Autobedrijf Ten Boekel en Bakker B.V. Fok 2, Schagen aangeschaft die niet aan de eisen voldoet. Hiltermann waar ik elke maand voor mij een groot bedrag betaal geeft ook geen oplossing. Het spreekwoordelijke van het kastje naar de muur principe wordt hier gehanteerd. Geen 250 tot 300 actieradius bij 100% laden. Halfuur laden tot 100% is 55 minuten bij een snellader. Hoedenplank ontbrak, noodhamer is er nog steeds niet. Dan maar een gerechtelijke procedure starten in het nieuwe jaar.
Een goeie ervaring bij Qtlease…
Een goeie ervaring bij Qtlease gekregen. Hun had snel als voor mijn kunnen regel. Tot ik zelf niet kunnen gedacht. Ik raad jullie om bij hun als papier enz voor jullie regel. Bedankt Mohamed voor je geduld en hulp.
Als je wilt leasen moet je hier zijn!
SUPER !!!
Heel veel contact gehad met meerdere lease maatschappijen maar deze is toch echt wel de beste! Er werd onwijs goed geluisterd naar mijn wensen en nadat ik mijn droom auto had gevonden werd alles super snel in gang gezet. Hiervoor ook nog een speciale dank voor Anouar die mij door dit hele process heeft geholpen. Zonder hem was het niet gelukt mijn droom auto te bemachtigen!
1000 maal dank nogmaals!
Geweldig!!
Geweldig!!! Ik had binnen 1 week mijn droom auto.. Ik ben zo goed geholpen en alles was ook heel duidelijk😍 Persoon wie mij hielp was heel aardig en had heel veel geduld echt een aanrader..🙏🏾💪🏾❤️
Top service heel goed geholpen ik raad…
Top service heel goed geholpen ik raad het echt en ook echt iedereen aan 🙏
Sterke aanbeveling door professionele hulp van medewerker Vindodh
Ik heb via de website het contact formulier ingevuld. Ik werd gebeld door Vindodh. Ik heb de gesprekken met hem als zeer prettig ervaren. Vindodh is een hele kundige man die de tijd neemt om je alles haarfijn uit te leggen. Bij al mijn vragen en onzekerheden kon ik snel bij hem terecht (via WhatsApp). De reactietijd was heel snel wat in zulke processen erg fijn is. Ook zocht hij heel goed mee naar geschikte voertuigen en verleende hij een top service. Ik zou echt iedereen aanraden om met Vindodh zaken te doen. Een tweede keer zal ik sowieso ook naar hem vragen en het laten regelen. Nogmaals dank voor de goede service.
Fijn lease bedrijf
Fijn lease bedrijf. Altijd bereikbaar en denken graag mee voor eventuele oplossingen. Heel vriendelijk, begripvol en komen afspraken na.

Ik ben geholpen door Aziz
Ik ben geholpen door Aziz! Ik ben meeeeer dan tevreden over hoe hij mij heeft geholpen! Altijd snel met reageren en legt alles duidelijk uit! Voor iedereen zeker een aanrader!

Top service en snelheid
De service was top en snel. Mijn contact persoon Hicham had gelijk een hoop opties qua auto’s voor me klaar staan. Binnen de kortste keren was alles geregeld en kon ik mijn auto al ophalen. Qlt lease raad ik dus zeker aan

Top ervaring!!
Ik heb top service ontvangen van Hicham Bouaziz. Hij heeft mij geholpen aan mijn eerste auto, die aan al mijn wensen voldoet. Heel erg bedankt Hicham, je bent een topper!

Antwoord van Qltlease
Anouar heeft erg veel geduld en tijd…
Anouar heeft erg veel geduld en tijd met me gehad. En verdiept zich erg goed in wat de klant wilt. Geen gevoel van druk. Het beste is checkt de auto's na als er geen verborgen gebreken zijn die ik als leek niet zie. Echt top.. Dank je wel voor deze mogelijkheid.

Antwoord van Qltlease
Anouar een betrouwbaar persoon.
Anouar een betrouwbaar persoon bij de aanschaf van mijn auto. Hij vond in korte tijd de juiste auto voor mij. Een verantwoordelijke persoon die zich inzet voor de klant. Dankjewel Anouar!

Uitmuntende service.
Ik ben zeer tevreden over de service, snelheid en vriendelijkheid van QLT Lease!
Ik zou het zeker aanbevelen.

Hicham
Hicham, was erg behulpzaam en fijn in de communicatie. Binnen 5 dagen had ik een nieuwe auto!!!
En als ik vragen had reageerde hij gelijk en ging het voor mij regelen.
Echt een aanrader!!

Een aanrader!
Een aanrader!
Hicham luistert naar je wensen en kijkt naar je mogelijkheden, hij is goed bereikbaar en je krijgt een snelle reactie. Binnen een korte tijd had ik auto van mijn dromen in mijn bezit. Een zeer tevreden klant!!

Antwoord van Qltlease
Perfect geholpen aan onze droomauto
Perfect geholpen aan onze droomauto. Het was even een zoektocht omdat we nogal kieskeurig zijn! Maar Vinodh heeft al die tijd geduld gehad en super goed naar onze eisen gekeken en gehandeld. Het leek wel of hij 7 dagen werkte en altijd een reactie. Nooit gedacht dat het zou lukken maar we rijden er al een maand in. Duizend maal dank Vinodh, je bent een topper! We komen zeker bij jou terug !

Antwoord van Qltlease
Ik ben heel goed en fijn geholpen door…
Ik ben heel goed en fijn geholpen door Aziz, hij was goed bereikbaar, reageert snel, denkt met je mee en heeft echt geduld! Kortom uitstekend geholpen, we zijn heel tevreden ..

Ik adviseer om je auto te lease bij… Aziz Tebai
Ik adviseer om je auto te lease bij Aziz Tebai. Hij is altijd bereikbaar en behulpzaam. Hele snelle service en antwoord op alle vragen gehad. Ik heb nergens kunnen lease en Aziz heeft het gewoon geflikt voor mij. Petje af Aziz jij bent een topper !!!