Qltlease Reviews

4,5

10 out of 10. Super goed begeleid door Vinodh bij het aanschaffen van een auto. Binnen een mum van tijd geregeld!

100% elektrisch rijden. In het begin mooie verkoop of lease praatjes, maar na een week zeer slecht en beneden pijl zoals met mij en mijn gezin wordt omgegaan. Een auto via QLT en Autobedrijf Ten Boek... Toon meer

Ik ben enorm goed geholpen door de heer Bouaziz. Spannend proces, maar was de moeite waard! Klant vriendelijk Voorkeur, wensen en mogelijkheden goed en duidelijk besproken. Service ook t... Toon meer

1. Intermediair
  2. ook in
  3. Autoleasebedrijf

Bij de aanschaf van een auto komt er veel op je af. Geen zorgen! Qlt lease is al langer dan 10 jaar gespecialiseerd in de automarkt. Jij geeft je wensen door aan ons. Wij oriënteren, vergelijken en onderhandelen om voor jou de beste deal te realiseren.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik raad iedereen aan om de operaties met hicham te doen Zijn menselijke kwaliteit is onbetaalbaar

Mijn ervaring was geweldig met mijn verkoper Hicham Bouaziz.
Hij hielp me met al het nodige papierwerk en begeleidde me tot het laatste moment om mijn voertuig op te halen. Ik ben erg blij met zijn service en als ik het herhaal met een ander voertuig, zal ik het zeker 100% doen. met hicham

20 september 2022

Dankjewel Sami

Van A tot Z goed geholpen

Van A tot Z goed geholpen en geïnformeerd door Hicham Bouaziz. Dit is dan ook mijn eerste zakelijke lease auto en ben zeer tevreden over de auto en de samenwerking! Mijn oudste zoon mag over 2 jaartjes ook fulltime werken als zzp'er gecertificeerd TIG-Lasser dus zal 'm zeker adviseren contact op te nemen met Hicham Bouaziz.

17 september 2022

Antwoord van Qltlease

Bedankt! Veel veilige kilometers!

Happy costumer!!

Goede communicatie en een vlotte levering. Hartelijk dank voor de service Hicham.

17 september 2022

Antwoord van Qltlease

Veel veilige kilometers Carlos! Bedankt :-)

De perfecte auto gevonden

Ik was op zoek naar een auto, maar had een klein budget. Gelukkig heb ik de perfecte auto gevonden, met hulp van Qltlease. Ik ben goed geholpen en goed advies gehad. Aziz heel erg bedankt!

9 september 2022

Bedankt Dani!

Super verkoper Aziz Tebai!

Ik ben super tevreden hoe Aziz Tebai mij heeft geholpen. Vanaf het eerste moment was Aziz super behulpzaam en schakelde super snel over naar mijn wensen en eisen😅 Uiteindelijk kan ik alleen maar complimenten geven hoe hij elke stap heeft uitgevoerd en dat alles voor mij ook duidelijk was. Aziz je bent echt een top verkoper!😊

3 september 2022

Antwoord van Qltlease

Bedankt Gyulsevim! Veel plezier met de auto!

Blij met mijn auto....

Ik ben helemaal tevreden over mijn auto, door Aziz tabai heeft mij goed opweg geholpen om een goeie keuze te kunnen maken, was eerlijk, klantvriendelijk en Communicatie was perfect alles verliep soepel!

Nogmaals dankjewel!👍👍

Mvg,
Ayda.

28 augustus 2022

Antwoord van Qltlease

Goed om te horen dat u tevreden bent Ayda. Veel rijplezier!

Top service!

Super ervaring gehad met Deejay.
Hij deelde zijn eerlijke mening en gaf op basis van zijn ervaring goed advies. Hij dacht goed mee en was heel snel.
Alles was heel snel geregeld, nu kan ik lekker van a naar b met een te leuke auto! Thanks topper!

12 augustus 2022

Dankjewel Diha!

Tip Top

Beste,

Ervaring met Hicham is ideaal verlopen,dit alles telefonisch kunnen regelen en heel flexibel en spoedig afgehandeld..dank hiervoor!!
Mvg,
M.Salhi

1 augustus 2022

Antwoord van Qltlease

Dankjewel Mo! Veel rijplezier gewenst!

Fijn “samen gewerkt” met vinodh

Fijn “samen gewerkt” met vinodh!
Die zo’n 2 maanden heeft geholpen met zoeken naar een passende bus voor mij.
En uiteindelijk hebben we iets gevonden.
erg blij mee…☺️👍🏼

25 juli 2022

Dankjewel Frank!

Helemaal happy

Ben super blij met mijn nieuwe auto. Vinodh heeft mij supergoed geholpen. Hij denkt mee en helpt graag bij twijfels of onduidelijkheden. Ik ben uiteindelijk erg blij met mijn Kia Picanto

20 juni 2022

Antwoord van Qltlease

Dankjewel Nohel, geniet van de Picanto!

Ik ben zeer tevreden met de service die…

Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb gekregen bij het aanschaffen van mijn nieuwe auto. Ik had na t eerste contact binnen 2 weken mijn nieuwe auto op mijn naam staan. Ik rij de auto die ik mooi vind en kan met mijn stabiele auto voor mijn werk in de zorg zelfverzekerd de lange afstanden afleggen die ik door het hele land moet doen. Het is zeker een aanrader met dit bedrijf contact op te nemen bij de aanschaf van een mooie stabiele auto op maat.

16 juni 2022

Dankjewel Miriam!!

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring. Ben sinds het begin erg goed geholpen door Hicham Bouaziz (QLT lease) en ben heel blij met de keuze die wij samen hebben gemaakt. Bij het ophalen van mijn auto ben ik ook erg goed geholpen door Mohammed Assani (autobedrijf Louwman).

Bedankt heren!

14 juni 2022

Dankjewel Oumaima!

Zeer onbetrouwbare partij

Zeer onbetrouwbare partij, bestellen een auto bij ons en na 2 weken wordt de order domweg geannuleerd zonder enige vorm van compensatie! Nooit geen zaken mee doen!

14 juni 2022

Beste Steffen,

Wij hebben dit uitgebreid met u besproken en vanuit onze kant er alles aan gedaan om dit op te lossen. Jammer om te lezen dat u dit op deze manier ervaart.

ik ben super blij met mijn nieuwe VW…

ik ben super blij met mijn nieuwe VW Polo en ik ben goed geholpen en geadviseerd door Hicham Bouaziz, bedankt!
Ik raad iedereen aan om via Qlt lease en Hicham een auto te leasen.

11 juni 2022

Dankjewel!!

QLTLEASE IS THE BEST

Ben door Aziz geholpen, ben echt superblij met zijn input. Minder dan een week was alles al afgerond met de bank. Next time ga ik weer bij Qltlease.

7 juni 2022

Dankjewel Eugene!