Top website
Top website, mooi design en veel keuze aan stations. App werkt ook goed.
Radioguide.fm Internet radio is the website to listen to free Online radio stations around the world. Just click, listen and enjoy!
Nederland
Top website, mooi design en veel keuze aan stations. App werkt ook goed.
Als radiozender een promotion gekocht voor 30 euro. Dit heeft 0 luisteraars opgeleverd. Ipv de beloofde 7 dagen kreeg ik er maar 5. Geen reactie op e-mails.
Ideale radioportal die ook nog eens internationaal is. Met enkele muisklikken luister je snel en makkelijk naar een radiostation uit Amerika of ieder ander land!
Deze site is zeker een aanrader voor iedereen die tijdes het werk, school etc. graag muziek wil luisteren, van elke genres waar je interesses liggen.
Radioguide.fm, geweldig om eens lekker naar muziek te luisteren tijdens het werk en op school. Heel handig dat het is gesorteerd op genres zodat ik precies kan luisteren naar het soort muziek dat ik leuk vind.
Radioguide.fm met alle radiostations uit Nederland en andere landen, handig op 1 site
Makkelijke site om lekker te zappen tussen verschillende radio stations. De buitenlandse radiostations is een leuke afwisseling.
Radioguide.fm biedt een goed overzicht van alle zenders. Je kan eenvoudig switchen tussen de diverse stations zodat je altijd de leukste programma's kan volgen
Top site!
Op deze website kun je heel makkelijk en simpel je favoriete radio station luisteren, waar je ook ter wereld bent. De stations zijn gesorteerd op het land van herkomst of op genre. Dit maakt het navigeren erg prettig.
Verder worden de pagina's goed bijgehouden en vaak verschijnen er nieuwe stations. Ik gebruik altijd deze website om online radio te luisteren en dat bevalt mij erg goed.
Zojuist radioguide.fm ontdekt, wat een goede site en zoveel keuze.
Radio luisteren wordt zo wel heel makkelijk. Ik luister in de ochtend naar 3fm en in de middag naar 538 en dat met 1 klik. Handig!!