RammeShoppen.dk Reviews

1.410

4,7

Bestilte kl. 13 d 1/7 og fik besked om at jeg kunne hente den i GLS-pakkeshop kl 12.45 dagen efter! Altså under 24 timer senere. Produktet var fint, pæn Birketræsramme, smal - 21 x 30 cm. Lidt større... Toon meer

Jeg har egentlig kun ét enkelt men, som er at jeg fik en mail fra Rammeshoppen hvori de sagde at varen var på restordre, og derfor havde en smule længere leveringstid. Det var lidt spøjst, for det... Toon meer

Havde bestilt svæveramme via hjemmesiden. Kontaktede kundeservice for at bekræfte det var rigtig tykkelse ramme. Derefter forløb alt perfekt. Bortset fra at jeg syntes rammens farve er mere gylden... Toon meer

Bestilte om aftenen. Det blev sendt dagen efter. Dagen efter igen kunne det afhentes i pakkeshop. Super flot egetræsramme og rigtig fin kvalitet. Bestilte bryllupskagen og den vakte stor beundri... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.

Uitstekend

84 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering
Rammen var helt som forventet, flot og god kvalitet

5 november 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre Pia, tusind tak :-)

Super flot produkt

Super flot produkt. Meget nem hjemmeside og dejligt at man kan bestille i specialmål. Jeg er virkelig godt tilfreds og vil helt sikkert handle her igen.

13 november 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Maja :-) det er vi rigtig glade for at høre og din ros betyder meget for os.

Ringede og fik hjælp til bestilling af…

Ringede og fik hjælp til bestilling af den korrekte ramme og passpartout i rigtig størrelse - alt er så fint og rigtig god kvalitet hele vejen igennem fra bestilling til slutresultat.

3 november 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Det er vi rigtig glade for at høre :-) tusind tak Sysser.

Jeg kom med en lidt usædvanlig opgave…

Jeg kom med en lidt usædvanlig opgave (ramme til tv) og modtog god hjælp og vejledning hele vejen igennem.
Den leverede ramme passer perfekt - også til en rimelig pris

5 november 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Laura og ikke mindst for de fine fotos af rammen i funktion :-) det er altid dejligt at se vores rammer når de har fundet deres plads.

Hurtig service

Rammeshoppen har hurtigt service og forsendelse

10 november 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak Thomas, vi sætter en stor ære i både god service og hurtig levering så det er dejligt at høre det bliver værdsat :-)

flotte rammer

flotte rammer , god kvalitet . nemme at montere

24 oktober 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Det er vi meget glade for at høre :-) tusind tak Bent.

God oplevelse

Hurtig leverance, fornuftig pris og god kvalitet.

10 september 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Torben, tusind tak :-)

Service helt i top

Service helt i top. Jeg havde en reklamation og Rammeshoppen reagerede hurtigt og professionelt. God oplevelse!

10 oktober 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Det er vi meget glade for at høre Ulla og tingene skal naturligvis være i orden når man modtager dem :-)

Jeg vil kun skrive om kvalitet.

Jeg vil kun skrive om kvalitet.

Rammerne er flotte, det er enormt let at montere billeder - man skal dog lige vælge bagpap til de store rammer, men det er faktisk kun et plus.

Materialet er fremragende og på højde med den rammeproducent jeg brugte, da jeg havde et galleri.

10 oktober 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak for din ros Per, hvor er det dejligt at høre og det betyder meget for os :-)

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Flotte produkter i perfekte mål - Tak

1 oktober 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre og det er skam os, der takker Dorte :-)

Købte paspartout på specialmål

Købte passepartout på specialmål. Det var nemt at indtaste mål og resultatet er helt perfekt. Prisen var også god. 🤩

4 september 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Det er vi meget glade for at høre :-) tusind tak Katrine.