RammeShoppen.dk Reviews

1.410
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte kl. 13 d 1/7 og fik besked om at jeg kunne hente den i GLS-pakkeshop kl 12.45 dagen efter! Altså under 24 timer senere. Produktet var fint, pæn Birketræsramme, smal - 21 x 30 cm. Lidt større... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har egentlig kun ét enkelt men, som er at jeg fik en mail fra Rammeshoppen hvori de sagde at varen var på restordre, og derfor havde en smule længere leveringstid. Det var lidt spøjst, for det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde bestilt svæveramme via hjemmesiden. Kontaktede kundeservice for at bekræfte det var rigtig tykkelse ramme. Derefter forløb alt perfekt. Bortset fra at jeg syntes rammens farve er mere gylden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte om aftenen. Det blev sendt dagen efter. Dagen efter igen kunne det afhentes i pakkeshop. Super flot egetræsramme og rigtig fin kvalitet. Bestilte bryllupskagen og den vakte stor beundri... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect

Geschreven door het bedrijf

Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.410)

84 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Amazing experience

FAST delivery, GREAT customer service

Antwoord van RammeShoppen.dk

Thank you so much Henrik :-)

Mine varmeste anbefalinger!

Jeg har netop modtaget nogle virkelig flotte paspatu! De var absolut alle pengene værd og mine varer kom hurtigt, selvom jeg havde bestilt special mål.
De får mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van RammeShoppen.dk

Hvor er det dejligt at høre Simona :-) tusind tak.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betalte over 2000,- for en "kvalitets…

Betalte over 2000,- for en "kvalitets ramme" med en bagvæg bestående af to tynde papstykker som var sat sammen med malertape. Skruer og ophængsmateriale skal man selv sætte på efterfølgende. Meget arrogant sælger som på ingen måde var imødekommende. Sidste gang vi handler her.

Antwoord van RammeShoppen.dk

Hej Christian. Vi er meget kede af at du føler sådan. Jeg kan forsikre dig om at det bestemt ikke er to papstykker., der er sat sammen men syrefrit Foamboard i højeste kvalitet, der gør at dit motiv ikke med tiden bliver ødelagt og det er ikke malertape men syrefrit indramningstape der bliver sat på for at der ikke kan komme insekter ind bag glasset. Grunden til man selv skal sætte ophæng på er, at vi jo ikke kan vide om rammen skal vende vandret eller lodret og hvis vi sætter ophæng på kan man ikke få bagbeklædningen af og dermed ikke sætte motivet i rammen. Med hensyn til at være arrogant og ikke være imødekommende er det eneste vi forlanger at man taler pænt og ordentligt til hinanden og ikke sviner en medarbejder til på et useriøst grundlag og derefter smider røret på uden at medarbejderen, der forøvrigt tilbød at i kunne komme med rammen, nærmest kan nå at komme til orde.

Yderst tilfreds

Super flot egetræsramme og rigtig fin kvalitet.
Bestilte bryllupskagen og den vakte stor beundring på gavebordet.
Har lige bestilt en bamse til barnedåb og en til 60 års fødselsdag.

14 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Det er vi meget glade for at høre Pernille :-) tusind tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og blev kontaktet

Super service og blev kontaktet, fordi det jeg havde bestilt, nok ikke var så pænt. Det fik vi rettet og jeg modtog 2 perfekte rammer, som jeg havde bestilt. 👍

22 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre Emma :-) tusind tak.

Super hurtig ekspedition

Jeg havde brug for en ramme i en bestemt størrelse: det var nemt at finde på hjemmesiden og den kom allerede dagen efter. Super hurtig ekspedition.

18 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Anita :-) tusind tak.

Super serviceminded firma

Super serviceminded firma, som sendte varen med det samme, da jeg skulle bruge den hurtigt. Varen var rigtig god kvalitet for en absolut rimelig pris.

20 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak for de pæne ord Linda. De betyder rigtig meget for os :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en ramme og et passepart i…

Bestilte en ramme og et passepart i specialmål. Hurtig levering - det skal de have, men selvom passepartoutet var pakket pænt ind i silkepapir, så var der en stor brun plet på kanten som lige præcis ikke bliver dækket af rammen. Det er helt umuligt at personen der har pakket det ind, ikke skulle ha set det. Øv

21 augustus 2025

Hej Malene,

Det er vi rigtig kede af at høre og der skal naturligvis ikke være pletter på, hvilket der bestemt heller ikke plejer at være. Kan ikke se vi har modtaget nogen reklamation fra dig men send et foto af skaden. Så sender vi selvfølgelig et nyt til dig med det samme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt produkt og virkelig hurtige til…

Perfekt produkt og virkelig hurtige til at sende. Bestilte søndag og fik min vare onsdag, lige i tide til at udstille torsdag. Er meget tilfreds.
Camilla

13 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Det er vi meget glade for at høre :-) tusind tak Camilla.

En virkelig god oplevelse

Bredt udvalg, hurtig levering og rigtig god kvalitet. Bonus at rammene er lavet i DK/EU. Bestemt ikke sidste gang vi handler der.

10 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Rigtig dejligt at høre :-) tusind tak Laila.

Meget tilfreds!

Super hurtig ekspedition, fint produkt, god emballering. Meget tilfreds!

7 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Det er vi meget glade for at høre :-) tusind tak Janne.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det fungerede

Det fungerede, varerne var som forventet - men jeg manglede en tilbagemelding på min mail.

1 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Dejligt at høre at alt var som forventet. Med hensyn til besvarelse af mails svarer vi normalt alle mails samme dag vi modtager dem og vi beklager meget, hvis det ikke er sket. Det kan evt. skyldes at vi har haft meget begrænset personale i administrationen de sidste par uger pga ferie så derfor kan det ske vi først svarer dagen efter. Jeg kan desværre ikke se ud fra navnet om vi har modtaget mailen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og pakket forsvarligt ind..

5 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Dejligt at høre Henning :-) tusind tak.

Super flot arbejde

Super flot arbejde, som jeg modtog efter 3 arbejdsdage- jeg vil helt sikkert handle der igen og anbefale firmaet til alle 👍

1 augustus 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Hvor er det bare dejligt at høre :-) tusind tak Helle. Det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Mine passepartout havde forkerte mål ift. det bestilte, men fik tilsendt nye korrekte uden problemer.

22 juli 2025

Antwoord van RammeShoppen.dk

Tusind tak Jonas :-) vi tager reklamationer meget alvorligt og gør vores bedste for at de bliver løst med det samme.

Lees meer over geverifieerde reviews.