Bestilte kl. 13 d 1/7 og fik besked om at jeg kunne hente den i GLS-pakkeshop kl 12.45 dagen efter! Altså under 24 timer senere. Produktet var fint, pæn Birketræsramme, smal - 21 x 30 cm. Lidt større... Toon meer
Jeg har egentlig kun ét enkelt men, som er at jeg fik en mail fra Rammeshoppen hvori de sagde at varen var på restordre, og derfor havde en smule længere leveringstid. Det var lidt spøjst, for det... Toon meer
Havde bestilt svæveramme via hjemmesiden. Kontaktede kundeservice for at bekræfte det var rigtig tykkelse ramme. Derefter forløb alt perfekt. Bortset fra at jeg syntes rammens farve er mere gylden... Toon meer
Bestilte om aftenen. Det blev sendt dagen efter. Dagen efter igen kunne det afhentes i pakkeshop. Super flot egetræsramme og rigtig fin kvalitet. Bestilte bryllupskagen og den vakte stor beundri... Toon meer
Bestil online dine billedrammer i standard- og specialmål. Find også passepartout og andet ramme- og boligtilbehør.
Ove Jensens Alle 31, 8700, Horsens, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van RammeShoppen.dk
Jeg har netop modtaget nogle virkelig flotte paspatu! De var absolut alle pengene værd og mine varer kom hurtigt, selvom jeg havde bestilt special mål.
De får mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van RammeShoppen.dk
God kundeservice og forsendelse samme dag som bestilling. Grundig indpakning.
Bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van RammeShoppen.dk
Betalte over 2000,- for en "kvalitets ramme" med en bagvæg bestående af to tynde papstykker som var sat sammen med malertape. Skruer og ophængsmateriale skal man selv sætte på efterfølgende. Meget arrogant sælger som på ingen måde var imødekommende. Sidste gang vi handler her.

Antwoord van RammeShoppen.dk
Super flot egetræsramme og rigtig fin kvalitet.
Bestilte bryllupskagen og den vakte stor beundring på gavebordet.
Har lige bestilt en bamse til barnedåb og en til 60 års fødselsdag.

Antwoord van RammeShoppen.dk
Fine rammer og hurtig levering

Antwoord van RammeShoppen.dk
Super service og blev kontaktet, fordi det jeg havde bestilt, nok ikke var så pænt. Det fik vi rettet og jeg modtog 2 perfekte rammer, som jeg havde bestilt. 👍

Antwoord van RammeShoppen.dk
Jeg havde brug for en ramme i en bestemt størrelse: det var nemt at finde på hjemmesiden og den kom allerede dagen efter. Super hurtig ekspedition.

Antwoord van RammeShoppen.dk
Super serviceminded firma, som sendte varen med det samme, da jeg skulle bruge den hurtigt. Varen var rigtig god kvalitet for en absolut rimelig pris.

Antwoord van RammeShoppen.dk
Bestilte en ramme og et passepart i specialmål. Hurtig levering - det skal de have, men selvom passepartoutet var pakket pænt ind i silkepapir, så var der en stor brun plet på kanten som lige præcis ikke bliver dækket af rammen. Det er helt umuligt at personen der har pakket det ind, ikke skulle ha set det. Øv

Antwoord van RammeShoppen.dk
Godt udvalg og rimelige priser. Hurtig ekspedition. Bestilte Fredag og fik varerne Tirsdag

Antwoord van RammeShoppen.dk
Perfekt produkt og virkelig hurtige til at sende. Bestilte søndag og fik min vare onsdag, lige i tide til at udstille torsdag. Er meget tilfreds.
Camilla

Antwoord van RammeShoppen.dk
Bredt udvalg, hurtig levering og rigtig god kvalitet. Bonus at rammene er lavet i DK/EU. Bestemt ikke sidste gang vi handler der.

Antwoord van RammeShoppen.dk
Super hurtig ekspedition, fint produkt, god emballering. Meget tilfreds!

Antwoord van RammeShoppen.dk
Det fungerede, varerne var som forventet - men jeg manglede en tilbagemelding på min mail.

Antwoord van RammeShoppen.dk
Super flot arbejde, som jeg modtog efter 3 arbejdsdage- jeg vil helt sikkert handle der igen og anbefale firmaet til alle 👍

Antwoord van RammeShoppen.dk
God service. Mine passepartout havde forkerte mål ift. det bestilte, men fik tilsendt nye korrekte uden problemer.