Lees wat reviewers zeggen
Jeg bestiller jævnligt taxa, i snit et par gange om måneden. Jeg får altid en venlig betjening på centralen. Selvfølgelig har jeg også mødt et par chauffører eller 3, der har været uvidende om ruten e... Toon meer
Magen til ringe service skal man lede længe efter !!!! Decideret vanvittig latterlig .. 0 stjerner , som i 0 stjerner. Ventetid i op til 3 timer uden melding og intet svar om hvornår man... Toon meer
Dårlig service og ubehøvlet telefondame
Min søn glemte sin mobil i taxaen fra morgenstunden. Efter 3 opkald har jeg stadig ikke fået svar på hvor og hvornår jeg kan hente den. Jeg tilbød endda at køre efter hvor taxa-manden var, så jeg kunne få telefonen. Til trods for at jeg sagde taxa-manden må ringe til mig så vi selv kan arrangere det, har jeg stadig 1 time efter sidste opkald ikke hørt noget og nu er deres kontor lukket. Håber de får sovet bedre i nat for jeg ringer til dem igen imorgen tidlig.
Virkelig uhøflig kvinde i telefonen
Virkelig uhøflig kvinde i telefonen, flabet og uprofessionel. Hun Sagde ikke engang hej da hun tog telefonen, dårlig oplevelse.
Inkompetent firma
Ualmindelig ringe service hvis man overhovedet kan kalde det, det.
Bestiller en taxa med forventet ankomst om 14min da der ikke var travlt. De har på nuværende tidspunkt ikke fået advide hvor jeg skal hen.
Ringer 20min efter ankomst tidspunktet og hører hvor taxaen blev af.
- hun bliver bare lidt stille og fumler lidt i telefonen hvorpå hun svarer den er sendt hen til andre. Hvorpå jeg svarer; hvornår kommer den så. Hun fumler lidt mere og spørger hvor jeg skal hen. “Vi kører ikke så korte ture og der kommer ingen taxa”
Kunne have klædt dem at have ringet og sagt at der ingen taxaer var ledige. Det er ærlig snak. Men slet ikke at oplyse det og lade en vente forgæves ude kulden i over en halv time uden at give besked. Det er dælme ringe.
De plejer at være prisise og venlig…
De plejer at være prisise og venlig også når jeg skal havde rullemarie/rollator med det er mig der holder Randers taxa i gang smiler ☺
Jeg overværede en episode igår
Jeg overværede en episode igår, hvor en Randers taxa tog en andens taxa’s plads. Jeg så at taxachaufføren gik hen for at fortælle hende taxa chaufføren som stjal pladsen det. Hun flyttede sig ihvertfald ikke. Det godt nok dårlig stil. Jeg kunne høre fra afstand at hun råbte på en ubehagelig måde til ham hun stjal pladsen fra. Jeg ville bestemt ikke anbefale dette firma til nogen, ring heller efter et andet firma. Det var virkelig en dårlig oplevelse og stakkels den anden taxachauffør
Tak for kører med vogn 15375163
Tak for kører med fører 597406
I aften den mand er en humør bombe uden lige med god sans for humor elsket hele tureren og håber han blir der længe længe siden mødt af en så. Sjov ligesom ham keep up the good work by Jeppe Korsgaard the karaoke Singer or not
Den værste service i hele landet
Den værste service i hele landet, du forstår ikke hvor ringe de er før du har prøvet dem. Havde man kunne give dem minus det det oplagt
Jeg ved det er nytårsaften
Jeg ved det er nytårsaften, men ...
Halvanden time efter vi ringede, prøvede vi igen og fik beskeden "I er heldige, taxaen på vej. I skal gøre jer helt klare." Og det gjorde vi. Og efter 45 min venter vi stadig. Og det styrter ned.
DÅRLIGT
Hejsa
RIGTIG DÅRLIG SERVICE!!!
Vi fik aldrig vores taxa…
Spar dig selv for overpriser.
Spar dig selv for overpriser.
Gå til din nærmest pizzabar og bestil 2 pizzaer til hjemmelevering og kør med hjem….Jeg sparer 50,- i forhold til en taxi og får OVENI 2 pizzaer med hjem.
Bestil daglig varer hos Vigo/rema 1000 til hjemmelevering og kør med chaufføren hjem til din adresse..- pris 27,- og chaufføren handler for dig oveni.
Dansk Taxi er en skandale af cartel dannelse snyd og skattely.
Randers taxa reddede min datter fra at…
Randers taxa reddede min datter fra at komme for sent til toget efter vi fejlagtigt troede, dantaxi ville køre hende. De var på stedet indenfor 10 minutter, og chaufføren var venlig og kompetent.
Meget positivt overrasket efter så mange dårlige anmeldelser!
Havde en super god tur til Randers station med en virkelig flink mand. Taxaen kom efter 10 minutter, som damen i telefonen havde sagt, og kørte mig hurtigt ned til stationen. Jeg er meget positivt overrasket efter så mange dårlige anmeldelser!
Jeg ringede idag kl 10 til Randers taxa…
Jeg ringede idag kl 10 til Randers taxa for at bestille kørsel fra mig kl 11.20. Jeg får kort efter en bekræftelse på sms. Et par minutter senere får jeg endnu en bekræftelse sms . 10 min senere får jeg endnu en bekræftelse på sms, men nu med ændret afhentningstidspunkt- så jeg nu først bliver hentet kl 11.50 og ikke kl 11.20 som aftalt. Jeg ringer til dem, og får fat i en yderst inkompetent medarbejder, der på absolut værste måde får fortalt mig at de ikke kunne hente mig til aftalt tidspunkt fordi at de pludselig havde fået vildt travlt - og dermed ikke havde tid til at hente mig og kører mig max 10min kørsel. Jeg fortæller at det er super vigtigt at jeg bliver hentet kl 11.20, da jeg skal til jobsamtale som er super vigtig for mig - og jeg havde planlagt efter at tage en taxa så jeg ikke skulle bruge 30+ min på at gå i regnvejret, og dermed være gennemblødt når jeg skal til samtale. Hanne, som medarbejderen hedder - siger til mig i telefonen at der ikke er noget de kan gøre - og jeg fortæller hende at det ikke er iorden at hun for det første snakker til mig som om jeg er gal på den, og at de for det andet, ikke kan overholde deres aftaler. Jeg kan have svært ved at se hvordan der “ pludselig “ kan blive så travlt, at de må droppe allerede booket tider for at kunne betjene de kunder som åbenbart er prioriteret højere end andre. I mit desperate forsøg på at finde en løsning, vælger Hanne at smide røret på, så jeg i nogle sekunder stadig sidder og snakker - indtil jeg så af gode grunde forstår hvorfor Hanne pludselig blev stille.
I alle mine leveår, har jeg benyttet mig af taxa kørsel et utal af gange - og jeg har aldrig nogensinde oplevet noget bare tilnærmelsesvis, hvilket jo taler for sig selv.
Kan ej anbefale Randers taxa.
De trænger til konkurrenter!
Har her til aften bestilt en taxa til i morgen tidlig hos Randers Taxa (de tog nemlig ikke telefonen om morgenen, da jeg ringede i sidste uge og skulle bruge en vogn tidligt).
Talte med en fyr, der lød som den nok mindst servicemindede og mindst interesserede i venlig kundebetjening.
Ærgerligt der ikke findes andre firmaer, man kan benytte.
værste service fra kontoret og dem der…
værste service fra kontoret og dem der køre bilerne!!!
Aldrig har jeg oplevet så dårligt…
Aldrig har jeg oplevet så dårligt service.
de afviser længere ture
Det er alligevel vildt, at blive afvist med beskeden om at en tur er for kort, når det drejer sig om over 12 km (tur retur, skulle blot afhente noget på adressen.
Jeg kommer ikke til, at benytte mig af dem.
1 stjerne fortjener de dælme ingengang
1 stjerne fortjener de dælme ingengang!
Man betaler for en service hvor de henter og fragter, tror bare lidt de glemmer at “hente” så når man modtager deres sms om “deres taxa er på vej” får man af vide man skal gå ud.
Det kan så være trættende at stå der 20-25 minutter, før man ringer og får af vide den ikke kommer, så der skal bestilles en ny.
Den nye taxa som kommer er en rar mand, som kom på 6 minutter ift. taxa chaufføren før.
Dårlig service!
Slet ikke første gang det sker fra Randers taxa af! Første gang jeg anmelder, og det bliver ved nu.
Kommer ikke halvdelen af gangene og er forsinket osv
Det er simpelthen vanvittigt, hvordan de opføre sig og behandler deres kunder!! 👎👎
Er lykkelig for, at jeg ikke skal dem mere!!
Har kørt med dem fast 1-2 gange om ugen i knap 1 år til noget autisme forløb igennem kommunen.
Mange gange kommer de slet ikke!
Man får ikke besked eller noget!! 👎👎 De blir bare væk, som det passer dem!!
Andre gange kommer de for sent!!
Og ALDRIG så meget som en undskyldning eller noget som helst når det sker!! 👎👎
De kan ikke forestå de krav og ønsker, der stilles ifm ens særlige behov (især ingen smalltalk under kørsel, det kan de ikke alle overholde).
Og så har i virkelig nogle chauffører, som ikke skulle køre med mennesker! Flere ser så sure ud, at man sku tro, at det var løgn!
EN chauffør har været fantastisk og venlig og ALTID kommet til tiden og ALTID smilet og endda skubbet døren sødt op som en extra sød service! Fantastisk chauffør! Han skal ha ros og jeg kender desværre ikke hans navn! Han ska virkelig ha en særlig ros ud af jer ALLE! En sød, ældre mand.
Amatørfirma!
Firmaet er hyret til at fragte borgere med autisme, til og fra et aktivitetssted i Randers. Min kone er her iblandt..
Struktur og punktlighed er utrolig vigtigt for en autist, for at hverdagen ikke falder sammen, og alligevel er taxaen flere gange enten forsinket, eller helt blevet væk uden nogen forklaring.! Herudover er der flere chauffører der køre aggressivt, laver hårde opbremsninger og skælder ud højlydt på andre bilister. Desuden er der frabedt hyggesnak under turen, grundet autismen, og det forstår de fleste af chaufførerne heller ikke. Hvis man er hyret til at fragte borgere med specielle behov, så skal man f*ndme også tænke over hvordan man opføre sig! Alt i alt et firma der ikke burde beskæftige sig med mennesker.. og da slet ikke mennesker med ekstra udfordringer!
Lees meer over geverifieerde reviews.